foto

tady nejake nedokonalosti z fabriky..mezery kam by mohla zatékat voda sem vymazal černym silikonem

a barvime

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Já jsem zastáncem PUR tmelu na nebo 999 od Body což je podobné, ale v plechovce... Byl ten silikon, ten kyselej ?
 Já jsem zastáncem PUR tmelu na nebo 999 od Body což je podobné, ale v plechovce... Byl ten silikon, ten kyselej ?   Tam kde PUR drží, tak silikon už dávno upad
 Tam kde PUR drží, tak silikon už dávno upad  
 ale že by podporoval korozi..
 ale že by podporoval korozi..  

tzv. acetátový
 tzv. acetátový   Jde o to, že ten silikon se tak nespojí s tím povrchem jako to Pučko a pak se začne odlupovat (to že to natřel přes něj asi něco pomůže) - za rok ať sem dá fotky jak to bude vypadat
 Jde o to, že ten silikon se tak nespojí s tím povrchem jako to Pučko a pak se začne odlupovat (to že to natřel přes něj asi něco pomůže) - za rok ať sem dá fotky jak to bude vypadat  
 já teda radši používal ten průhlednej a nebo zinkovej/měděnej..a nikdy nebyl problém.. i okapy a pododně..
 já teda radši používal ten průhlednej a nebo zinkovej/měděnej..a nikdy nebyl problém.. i okapy a pododně.. 

všeobecně známý pojem silikon
 všeobecně známý pojem silikon  

Nejlíp tak rapatice (stříká se pistolí) Body 950 - není to asfalt, ale na bázi kaučuku, dá se přelakovat což jak jsem psal ta 930 ne... Nevím, jaký je tvůj přístup - jestli zapatlat aby to bylo černý a nebo ochránit proti korozi... U té 950 to pak zatáhneš barvou a ta tomu taky pomůže, protože zatáhne ty póry a vodě bude dýl trvat, než se přes ně dostane
 Nejlíp tak rapatice (stříká se pistolí) Body 950 - není to asfalt, ale na bázi kaučuku, dá se přelakovat což jak jsem psal ta 930 ne... Nevím, jaký je tvůj přístup - jestli zapatlat aby to bylo černý a nebo ochránit proti korozi... U té 950 to pak zatáhneš barvou a ta tomu taky pomůže, protože zatáhne ty póry a vodě bude dýl trvat, než se přes ně dostane   Takže na závěr - pokud je to zrezlý a nechceš to čistit a jen to omezit tak 930 a pokud to chceš pořádně tak očistit a na to 950 a barva
 Takže na závěr - pokud je to zrezlý a nechceš to čistit a jen to omezit tak 930 a pokud to chceš pořádně tak očistit a na to 950 a barva