mac audio cyclone 6000

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
kedlo

mac audio cyclone 6000

Příspěvek od kedlo »

zdravim mam zesik mac audio cyclone 6000 a zajimalo by mne jak ho zapojit? na jedne strane jsou 4 chinc zajimalo by mne kdyz je to 4 kanal estli sou to vsechno vstupy a nebo 2 vstupy a 2 vystupy ?

All
Kontaktovat uživatele:

Re: mac audio cyclone 6000

Příspěvek od All »

Všechno vstupy signálu od rádia. Potřebuješ aby rádio mělo taky 4 cinche. Pokud máš jen dva budeš je muset rozbočit. Jeden pár je přední pravý/levý, druhý pár je zadní pravý/levý.

kedlo

Příspěvek od kedlo »

dekuji to jsem si myslel a momentalne jsem to zkousel zapojit ae nefunguje mi ani se nerozsviti dioda na power nevite kde by mohla byt chyba

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Může být vadný ale spíš bych řekl, že máš špatně zapojené napájení. Musíš mít zapojené tři dráty. Plus od baterky, mínus na kostru a Remote kabel od rádia.

kedlo

Příspěvek od kedlo »

a remote se zapujuje na radio kde? A nejde to propojit jako remote na kostru zesiku? Bo kak se propojuje?

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Na kostru to nepřipojuj. Remote je spínací napětí, které sepne napájení zesilovače při zapnutí rádia. Nežere ti baterku když nikdo není v autě a když je systém vypnutý. Některá rádia mají přímo svorku označenou REM nebo AMP. Pokud ji nemáš připojíš to na pin č. 5 ISO konektoru pro automatickou anténu. Podívej se ke mně na web do Poradny (http://autoaudio.wsc.cz" onclick="window.open(this.href);return false;). Najdeš tam schéma ISO konektoru. K propojení ti stačí slabý drátek. Tak 1 mm2.

kedlo

Příspěvek od kedlo »

ja ho mam zatim na ponku a zkousim funkcnost byla tak odpajena usmernovaci dioda. Takze pokud ho chci vyzkouset tak musim propojit remote s plusovym polem zdroje? Co by se stalo pokud by jsem to zapojil remote na kostru zesiku

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“