>>Naši oplíci sem<<
Re: >>Naši oplíci sem<<
Kdy bude lak? Tež už se s tím crcáš dlouho že? 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
technika..... mam nový výfuk, udělané brzdy, teď se bude dávat novej nástřik na spodek a tak
lak mám domluvenej na přelom července a srpna... to je teplo a bude to pěkně schnout jinak já na to mám čas.....

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
jo, já tak mít čas ale néé, já musím vlízt na obor s dvojema státnicema a aby to nebylo lehký tak jeden lingvistický a jeden debilní
snad se mi to v červnu podaří nechat láknout no 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
S těma kolama to vypadá lépe než na plechu 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
ale hovno, ja to nikdy nepochopim cely ten projekt
co to je s tim blatnikem jako, vsak to ani trochu nelicuje s tim naraznikem a blinkrem, prostrelene dvere.. to je fakt jak ciganske auto, bych to zapalil
fakt pri pohledu na to by mi byli lito i toho provolaneho kreditu na recyklaci.. klidne me za ten nazoru ubicujte, jsem tu beztak nejmladsi tak muzu mamrat na starsi
chodim do skoly, nemam praci, ale takovy seriovy kekel bych tak nezprasil ani s alkoholem v krvi.

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
Lukine, celkem s tebou souhlasim...
Je fakt, že zatim nejlépe jsem na tom s autem byl taky na škole (sice nechápu jakto, ale je to tak) Ale za dobu, za kterou to Bigpapa stihl z celkem nudné sériovky dostat do tohohle stavu, já stihl auto dvakrát přestavět...a řeči typu: Ale technika je ok, jsou podle mně trochu mimo, protože technika má být vždycky ok. Hlavně prostě nemám rád několika barevný auta. Pochopim plnič po vaření, ale třeba GSi nárazník na Astru jsem měl 7 měsíců na garáži a na auto jsem ho prostě nedal a vozil jsem tam radši socka verzi, protože jsem nechtěl světlý auto s tmavě modrym nárazníkem...další věcí jsou ty kola-nějakou dobu jsem to tu nesledoval takže nevim, ale kam zmizely Shurikeny? Než tohle, tak budu radši jezdit na plechu a přiznám si, že zrovna prostě není na pořádný kola no...
Co udělat pořádně jednu věc, pak druhou atd.? Nechtěj z toho postavit showcar za měsíc...
Zítra přitáhnu Corsu, vyjedu s ní tak za měsíc (prasklá palice, málo času na opravu-skládáme Monzu a spousta kol na leštění), ale věřim, že bude vypadat líp i s mnohem menšíma investicema...
Je fakt, že zatim nejlépe jsem na tom s autem byl taky na škole (sice nechápu jakto, ale je to tak) Ale za dobu, za kterou to Bigpapa stihl z celkem nudné sériovky dostat do tohohle stavu, já stihl auto dvakrát přestavět...a řeči typu: Ale technika je ok, jsou podle mně trochu mimo, protože technika má být vždycky ok. Hlavně prostě nemám rád několika barevný auta. Pochopim plnič po vaření, ale třeba GSi nárazník na Astru jsem měl 7 měsíců na garáži a na auto jsem ho prostě nedal a vozil jsem tam radši socka verzi, protože jsem nechtěl světlý auto s tmavě modrym nárazníkem...další věcí jsou ty kola-nějakou dobu jsem to tu nesledoval takže nevim, ale kam zmizely Shurikeny? Než tohle, tak budu radši jezdit na plechu a přiznám si, že zrovna prostě není na pořádný kola no...
Co udělat pořádně jednu věc, pak druhou atd.? Nechtěj z toho postavit showcar za měsíc...
Zítra přitáhnu Corsu, vyjedu s ní tak za měsíc (prasklá palice, málo času na opravu-skládáme Monzu a spousta kol na leštění), ale věřim, že bude vypadat líp i s mnohem menšíma investicema...
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mazda 323 BG GT - weekend car
Mazda RX-7 FC - new project
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Je to o přístupu a o tom kolik prokouříš, propiješ a prodrbeš s holkama... Někdo to dá do bydlení, někdo do auta a někdo to propije... Taky nemám auto z venku krásný,ale snažím se to alespoň co nejvíc maskovat. Na co lak na špatným základu, už se ale blížím do finále 

Není třeba...
No tak já propiju víc než dost, kdo mně má na FB tak víChosse píše:Je to o přístupu a o tom kolik prokouříš, propiješ a prodrbeš s holkama... Někdo to dá do bydlení, někdo do auta a někdo to propije... Taky nemám auto z venku krásný,ale snažím se to alespoň co nejvíc maskovat. Na co lak na špatným základu, už se ale blížím do finále

Ale nějak jsem prostě nepochopil Bigpapův přístup, když se tu začal objevovat, tak to bylo nalakovat motor, to byla předkožka, to byly zmíněný Shurikeny, bylo to v módě a celkem jsem jeho postup chápal, ale teď ? To auto prostě vypadá čím dál hůř už jenom na fotkách...co teprve v reálu...Já taky Mazdu nemám bůhví jak slícovanou nebo tak, ale to je daň za styl používání toho auta a za to, že ty karosářský díly jsou každou chvíli dole...když člověk třikrát za léto utrhne přední nárazník, tak už ho to ani nebaví pak lícovat...já bych prostě radši než "podvozek" JOM nalakoval za ty prachy nárazník a udělal rozstřik těch míst v plniči...ale hlavně, že to leží

Mně to všechno přijde prostě polovičatá práce neboli práce na h...o, přesně z toho důvodu zatim Céčko stojí na garáži a nic se s nim neděje. Nejsou na to zatim peníze, tak to nebudu vařit, nechávat flekatý, řezat tomu pružiny, aby si to sedlo a jezdit na plechách, jenom kvůli tomu, že chci ukázat, že mám upravený auto...
in loving memory of http://moje.auto.cz/Pustil/oplis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Já už do toho dal tolik, že to není pěkný... Lak je to poslední a to co je nejvíc vidět - pokud koupíš auto s pěkným lakem a jen tam něco doladíš - za menší investici vypadá líp.... Jinak fakt musíš počítat s 20ckou minimálně na lak... 

Není třeba...
Do oplí sekce chodím teda jenom koukat
Ale počítat s 20ti za lak není potřeba.. Já bych třeba 20 do svýho auta nedal a ani je nemám
Tak jsem auto na měsíc zavřel do garáže, obrousil hodil do plniče a potom vel lakýrovi aby to vypadalo hezky.. Celkem mě to vyšlo na 9 000
Takže asi o 2 000 víc než JOM podvozek
A troufám si říct že auto vypadá jako nový...
Ta vectra byla před havárkou docela hezká.. Bohužel podle mě byla chyba dotoho cpát, zvlášt když ty auta v dnešní době stojí pár korun.

Ta vectra byla před havárkou docela hezká.. Bohužel podle mě byla chyba dotoho cpát, zvlášt když ty auta v dnešní době stojí pár korun.
Tak do aut už jsem nacpal mnohem víc, ale pokud si člověk hodně věcí udělá sám, tak dost ušetří, taky jsem si přípravu pod lak dělal sám...lakýra kamarád foukl doma a dva celolaky mně vyšly celkově na cca 13000,- někdy se stačí poptat a člověk ušetří moc a moc peněz...Progresss píše:počítat s 20ti za lak není potřeba.. Já bych třeba 20 do svýho auta nedal a ani je nemámTak jsem auto na měsíc zavřel do garáže, obrousil hodil do plniče a potom vel lakýrovi aby to vypadalo hezky.. Celkem mě to vyšlo na 9 000
Takže asi o 2 000 víc než JOM podvozek
A troufám si říct že auto vypadá jako nový...
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je, jaký lak člověk chce... Přípravu si udělám, ale nedělám si iluze, že bezchybně
Když mi zbyde, budu jen rád 

Není třeba...
Chosse píše:Otázka je, jaký lak člověk chce... Přípravu si udělám, ale nedělám si iluze, že bezchybněKdyž mi zbyde, budu jen rád
Oba laky byly normální metalický na vodní bázi

To vám kluci závidím, já bych se do přípravy asi moc nehrnul.... nevím, ale spíš na to cákání bych si pak troufl.... stříkám s chutí, stříkám rád (sprejem nárazníky na 1,3i např.
) U mě je fakt hlavní problém s časem.... když člověk má den rozporcovaný jako ráno hodku škola pak udělat úkoly, nebo bakalářku psát, učit se na zk. druhej den, odpo jít se psem, pak chvila volno a večer do práce, to ani nemá cenu robit 

- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Pak se ovšem nemáš na koho vymlouvat když začne praskat tmel... Holt to vybavení co maj oni nemám...
Není třeba...
ajé..... zase se tu rozebírá milion duvodů proč to a proč tamto...
hezké čtení 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
a pritom stacilo napsat, ze jezdis s kolotocema a nikdo by to neresil 

Mazda MX-5 Sportive
Alfa Romeo GTV V6 TB
www.VinarskyDumSedlec.cz
Alfa Romeo GTV V6 TB
www.VinarskyDumSedlec.cz
to bych lhal.... jezdim s cirkusem

ale coto?

Naposledy upravil(a) Lukin_GSi dne 28 dub 2011 23:16, celkem upraveno 1 x.
C20XE inside
C20XE inside
ty študenti se maj nejlíp.... moře času se vrtat v autě.... viz Netvět a stavět zavoďaky jako Jirka.Kolouch

nekecej pičoviny..... vubec ti nic nezavidim
jsou jiste věci co mam a ty ne 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co má být ten svár na převodovce?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
taky bych rad vedel, nenapada Te neco?
C20XE inside
C20XE inside
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
bum bác
Pokud nehučí tak asi dal novej diferák a pohoda - uložení se to vyhnulo
Jinak Lukyne - nezávidím ti, a fandím ti 

Není třeba...
Tak Corsa konečně "doma"

- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
Pro maldou ? Já si objednal fung nový příčníky na střechu, tak uvidíme kdy dorazí
Je potřeba si dělat radost, když to jde 

Není třeba...