Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
kdyby jezdilo, tak jo...ale po "oprave" jsem najel 280km a opet stojimRudi píše:V12 to nejezdíš normál téčkem?
mno taky nazorZemi píše:Osmička je srot. ...
delalo, ale jen par kousku od koeniga...m.artty píše:Jedno z nejhezčích BMW vůbec, škoda že se nedělala bez střechy
Zemi píše:Osmička je srot. Nicmene kdo ji ma je baller jak svine.
Byl to joke.V12 píše:mno taky nazorZemi píše:Osmička je srot. ...
co kleklo? co tam máš? 2,5TDI?V12 píše:kdyby jezdilo, tak jo...ale po "oprave" jsem najel 280km a opet stojimRudi píše:V12 to nejezdíš normál téčkem?
ja tu jeho potkanou jeste nepotkal.JOE_Cik píše:potkanou vr6 nebo co sem slysel v sobotu....
je smutny, ze se tady slinta nad neskutecne sprasenyma hnusama a nad takovouhle paradni raritkou se nikdo ani nepozastaviRichard91 píše:Sierra uz je inde, tak sem dam fotku druhej masinky, je to z toho isteho zrazu jak ma hore masterblaster![]()
Taky je asi jediny v cele evrope. Potrebuju neco na denni jezdeni. Auto jsem koupil pred 2 rokama v unoru v Praze.Berry píše:To Bart: To tvoje dvoukilo je fakt pekny a v provedeni Targa jsem to snad jeste nevidel a co to ze je na prodej, celkem nova SPZ a kolik za ten povoz
jaký by to mělo smysl? Mít v garáži pohodlný auto a trpět v jebce...AR166 píše:bude jí škoda na couračky do práce.kup si na popojíždění nejakou jebku za bůra.
Bart34 píše:Taky je asi jediny v cele evrope. Potrebuju neco na denni jezdeni. Auto jsem koupil pred 2 rokama v unoru v Praze.Berry píše:To Bart: To tvoje dvoukilo je fakt pekny a v provedeni Targa jsem to snad jeste nevidel a co to ze je na prodej, celkem nova SPZ a kolik za ten povoz
http://www.sportovnivozy.cz/16389-nissa ... ymena-brno