TOY OCTAVIA
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TOY OCTAVIA
To je na Tobě. Když to nebude kravina, tak by to nemuselo vypadat zle.
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
- HamilRS
- Kontaktovat uživatele:
žádný nálepky plííz

Ford Puma 1,7 VCT
Takže spz budeš řešit tak, jak je na tom obrázku co jsem tu vložil jo? To by ještě šlo 

Pěkný
Dost upravený a přitom nepřeplácaný. Jen ty kola mi připadají že mají moc bílé. Slušel by jim třeba černý nápis O.Z. (i když to třeba nejsou) nebo nějaká černé linka. Nebo možná jiný kola. Bílá ve stylu Rally s více užšíma paprskama. Ale naživo to třeba vypadá jinak.

dneska jsem to viděl na živo a musím říct že paráda
Ještě dodělat nějaké formalitky a bude to OK 

- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě se líbí jak všichni během stavby byly skeptičtí a div jajina neukamenovali..... a teď to všichni opěvují, jak je to dobrý.
Každopádně nechápu, proč výklenek na značku se řeší až po laku....
a jinak určitě nelepit žádné "moderní" a "kultovní" nálepky....
Každopádně nechápu, proč výklenek na značku se řeší až po laku....

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
moc se mi to líbí 

- Motor
- Kontaktovat uživatele:
mě osobne se moc nelibi. bez kridla, prahu a s prolisem na rz by urcite vypadala dobre
Audi A6 Avant 1.9TDi
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Felicia BlueSky 1.9D
BMW e30 Coupe
MB W201 190e
VW Golf I GTI
Škoda Rapid
Predni lampy budes zatmavovat taky? Takhle je to pest na oko....Btw se delaji kourove folie za par Kc a vypadalo by to super jako celek 

http://www.facebook.com/djdoemixx
Kourove folie mam na blinkrech a vypada to dost tmave :/ sice sviti to hezky. Ale na predni lampy nevim no
Jedine nejakou min prusvitnou. hod kdyztak neco SZ .

NALEPKY nikam nelepit, dat je do obalky a poslat je markusovi s cislem uctu. dekuju.... 

AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen probůh ne nálepky
to je zas móda, že má každý na autě nálepky kterým mnohdy ani nerozumí a netuší, že vůbec nesouvisí s danou značkou
jinak to vypadá docela v pohodě 

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Musím říct, že to nevypadá zle, sice kola nejsou můj šálek kávy, ale to je jenom o názoru a ještě jedna věc mi tam nesedí a to jsou ty tmavý přední blikače, pořád mi to přijde, jakoby tam nebyli, kdyby byly tmavý světla, tak by to ladilo, takhle to trošku bije do očí, ale jinak jak říkám, mě se to líbí a nálepky bych tam žádný taky nedával 

Mitsubishi Colt CJ0 1.3 12V
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
Ronal R46 7x16 ET37
Pirelli PZeroNero 195/45 R16
tady je ta folie
http://nakup.eshop-zdarma.cz/index.php?s=product&id=140" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nakup.eshop-zdarma.cz/index.php?s=product&id=140" onclick="window.open(this.href);return false;
pokud si pamatuju tak zadni naraznik je lamino? A ty tam chces dovarit vyklenek SPZ z GIV. Popremyslej
Nalepky urcite ne

Nalepky urcite ne

Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Doemixx: PRave to je ta folie co ji mam na prednich blinkrech. Je to fakt o dost tmavsi nez na obrazku.
Romik: Nerikam ze primo prevarit, jen udelat podle toho

Dej tam HID 6000 a i s folii to bude svitit v pohodejajiN píše:Doemixx: PRave to je ta folie co ji mam na prednich blinkrech. Je to fakt o dost tmavsi nez na obrazku.

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A pak doporučuji třeba nápis Porsche, i když to Porsche neníX-Ray píše:PěknýDost upravený a přitom nepřeplácaný. Jen ty kola mi připadají že mají moc bílé. Slušel by jim třeba černý nápis O.Z. (i když to třeba nejsou) nebo nějaká černé linka. Nebo možná jiný kola. Bílá ve stylu Rally s více užšíma paprskama. Ale naživo to třeba vypadá jinak.
![]()

Myslím, že samolepky by tomu autu prospěly. Budeš dávat led diody na podsvícení?
Hehe
No zatim nevim. Nejak se mi uz na tom nechce moc delat, ale spis jezdit 

ja bych tam žádné nálepky nedával..takhle to má plusmínus ucelený design...škoda toho znaku na víku kufru,bez něj by to bylo ještě lepší
a blinkry takhle moc tmané ne...když už tmavé,tak stejně tmané jak světla

krasna
prvni nemecky "kakinko" ktere se mi libi jen tak dal chlape ...
a hlavne nekdy te navstivim kdyz uz jsi ostravak 

Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá chaos!
to máš recht....blinkry by měly mit stejný odstin jak světla,o tom žádná
No vypadá to zajímavě jako celek. 

Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
- H.o.m.i.e.
Sice to není můj šálek kávy ale myslím že výsledek je docela povedený na to co jsem odhadoval z předchozích stran. 

Dá se na to koukat
Ale mám v sobě vnitřní rozpor. Protože každá strana má trošku pravdu. Já bych měl třeba radši vzhledově raději absolutně sériové auto a rval bych ušetřené peníze do technických věcí než abych měl na autě jen pozlátko. Přístup jéé kam já dám SPZ mi taky vadí. Na druhou stranu takový bastl to není abych se nad tím tolik pozastavoval jako hondaman a taboo.

" www.autowerks.cz "
tholis: dam ruku do ohne za to, ze auto je tak 90% technickem stavu OK. Bylo na velkem servisu ve skodovce. A vyslo to na vice penez, nez vsechny ty stylingove upravy 

Jinak Jajin pěkná škochle jen ten zadek se mi nelíbí. Nějak mi to nesedí.....
Naposledy upravil(a) skodik dne 21 kvě 2011 01:00, celkem upraveno 1 x.
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
- H.o.m.i.e.
Sakra dost už! Pokaždé napíšete jak je vám to jedno, že každému se líbí něco jiného, ale hned v zápětí už to zase rozpitváváte.... viz poslední dva příspěvky (které mají čistě provokativní význam)
Kdybyste neustále neměli potřebu mít poslední slovo tak se dá tenhle topik i číst... 

Jak uz bylo psano, obe strany maji v necem pravdu, ale zbytecne to tady rozebirat... Jinak jestli muzu vyjadrit svuj skromny a ciste laicky nazor, tak byt to moje auto, tak jdu do seriovych cirych blinkru, to zaprve, za druhe bych spz nechal na viku, pripadne alespon ten znak zadni pryc, a za treti maska bude doufam bila, protoze cerna bude jak pest na oko. Jinak to nevypada spatne, videl sem spoustu vetsich hruz a tohle jako celek nevypada tak zle, ikdyz par detailu se tam najde, tak jako na kazdem aute, i na mojem. A asi bych vubec neresil ze v tom je 1,6 a ma to kridlo, jak se to majiteli libi a je na to hrdy, tak proc ne..
P.S.: Jen proboha prosim nervat HIDky do tech parabol, u oktavek to je neco priserneho jak to osilnuje
radsi posetrit na origo xenon nebo zabudovat cocky..
P.S.: Jen proboha prosim nervat HIDky do tech parabol, u oktavek to je neco priserneho jak to osilnuje

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..