Na ještě menších fotkách by to bylo vidět o něco lépe
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
kdepáák..žádnej led jen to všechno začne znovu...střecha dolů, předělat, ufiknout dekl z týhle červený, převařit výztuhy a vzpěry a připrsknout highroof na tuhle červenou
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
tak tak,více místa nad hlavou a já plánuju tam mít spaní, který se jen nahoře zajistí na cestu ke stropu, pak když budu chtít jít chrnět jenom odjistím položím níž a je hotovo a za další...o jiné takové boudě v čr nevím a kor na 160
ps:saulovo počínání sleduju....taky odvedený moooc krásný práce doufám že se někdy moje hlítka a ''Fénix'' srazí
Já bych v to moc nedoufal Jeho pevnosťáky sou docela solidní i když je flikoval sám Jinak auto už je u elektrikáře a řesí se elektrika motoru, snad bude co nevidět pojízdnej
Na to spaní je to zajímavej nápad, kdysi sem takhle měl pod palandou zařízenou desku s kolejištěm TTček
ještě že nepotřebuju žádnýho elektrikáře na tom mým je vyhořelej svazek a u těch ostatních kastlí je to zase doprasený no co....10km kabelu to vyřeší jedna dvě
jupí...našel jsem stejnýho pacienta jako jsem já a ke všemu dává dohromady stejný vůz(akorát on měl štestí že to před ním nikdo nekurvil)ale jinak to má schnilí na stejných místech
Dejv píše:jupí...našel jsem stejnýho pacienta jako jsem já a ke všemu dává dohromady stejný vůz(akorát on měl štestí že to před ním nikdo nekurvil)ale jinak to má schnilí na stejných místech
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
Dejv píše:jupí...našel jsem stejnýho pacienta jako jsem já a ke všemu dává dohromady stejný vůz(akorát on měl štestí že to před ním nikdo nekurvil)ale jinak to má schnilí na stejných místech
jenom mě pořád hrozně štve že ta práce byla úplně k ničemu a teď při znovu demontáži to byla pěkná pakárna, v předu u vokna kde to bylo zbodovaný(přilepený) už to nešlo odvrtat jako originální body(zkurvil jsem 10vrtáků) a pak zjistil že je jediný možný způsob sekáček, celý to tím rozkurvit a pak jemě flexou odřezat. takže budu ještě opravovat všechny falce. Nejdřív je srovnat do púůvodního tvaru, kousky dovyvařita vnitřní příčku asi vyztužím přidáním pásku 1mm plechu. (v místech zbodování sem to tou flecou proříznul a místy dost podbrousil) no hrůza...v tu chvíli mít po ruce toho odborníka, co sem si na to pozval, bych ho asi zabYl pěstí mezi voči
1.příčka je trochu odlišná....tak bylo potřeba jí doměřit,rozřezat a upravit
no a od této chvíle už to je hračka...
ps:zatím jen nasazeno na zkoušku, ještě budu mít trochu práce se zadní částí a přesným usazením příček
tak sem to zavařil cože a povedlo se mi to..postupné stahování a postupné bodování od prostředka do krajů byla ta správná volba se to ani nezkroutilo...lehce přebrousit a přetáhnout kitem :palecnahoru
a taky sem při tom sfouknul podlahu
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up
Tiger.s píše:moc pěkný !! nebude to lepší to zacínovat???
prvni pokus se cinoval a uz mi zadny cin na auto nesmi,vsude kudy vzlinala,nebo byla v primem styku letovaci voda to behem par mesicu stani v dilne schnilo.myslim si ze dnesni kity daleko predci cin!jde i o technologi nanaseni.jo a už bylo dost chvali,cekam i nejakou kritiku