Bazárek pro ústečáky
Re: Bazárek pro ústečáky
phaeton: Tak tahle cenovka platí. Když jí někdo vezme.
" www.autowerks.cz "
- phaeton_esc
mě to právě docela překvapuje, protože jak si nás tu zásoboval fotkama tak to vypadalo že z ní máš jenom a jenom radost a teďka se jí najednou zbavuješ. no, dost OT, přeju brzkej prodej
Fiat Stilo MW 1.6 16v LPG & Mazda MX-5 NBfl 1.8
phaeton: No posledních 14dní chodím pěšky páč je v prdeli řízení, ale jinak z ní mám jenom a jenom radost, ale auta se musí točit Každopádně už je v ní tolik úprav že za ní chci takovou cenu a vím že jí nikdo nekoupí za to. Takže jen tak pro pokus jestli si někdo chce koupit auto v luxusním stavu tak je tu ta možnost. všechno problémové už je nové, stačí se posadit a jezdit. Není to tak že koupíš za 180tis a pak do ní vrazíš 20tis hned a 20další rok poté. a pak tu jsou díly jako FMIC, podvozek apod no..
" www.autowerks.cz "
asi se ti to dobře sere když to zase prodáváš
Takeshi: No až do teď se to nesralo Každopádně to před prodejem vyřeším (ale pak už to zase budu mít o to menší chuť prodat). Chci změnu.
" www.autowerks.cz "
g5 gti,to tu skoro nikdo nemá
Takeshi: No vidím že asi dobře znáš můj okruh přátel. ale neboj půjdu asi jinou cestou.
" www.autowerks.cz "
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemáte někdo navíc zimní pneu 14"? Nebo i 13" s diskama 4x100. Za rozumno
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Zdravím možná by se našlo přítelkyně ale měla Fiata takže rozteč bude 4x98 ... kdyby něco sz.m.artty píše:Nemáte někdo navíc zimní pneu 14"? Nebo i 13" s diskama 4x100. Za rozumno
Připadám si jako sabotér ... Ford Team Czech Republic ... Smrt Renaultu
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zimní pneu už mám, teď tu mám naprodej sadu letních 14".
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD