Tak bych chtěl požadat vas co maji nějake skušenosti jestli byste nepopsali podrobně vyrobu z lamina nejlepe narazniku a pokud možno přiložili i obrazky,ceny surovin a kde se daji koupit,ptřebné nařadí atd....
Diky za

Moderátor: Idaho
Bacha aby si tam nepřibalil i ty králíkyPJ píše:No mě de o to že mam ruplý nějaký úchyty a vypadá to divně a nechi dávat sériový pač se mi stejně nelíběj a nemyslim si že by na to seděl z jinýho auta a nechat si udělat extra je snad drahý ne?
Jinak sem měl představu že bych to natvaroval z pletiva na králíky(+ pokud sou v origo nějkaý výztuže tak je zalaminovat do novýho) a přes to klad vrstvy do finální podoby +zahladit kitem, ale asi to nebude to pravý ořechový
Ty mě jednou zabiješ de o to abych chytil ten tvar, myslel sem že by nebyla potřeba forma.Sice to sou asi blbosti ,ale nikdy sem to nedělal tak nevim.Ritchma píše:Bacha aby si tam nepřibalil i ty králíkyPJ píše:No mě de o to že mam ruplý nějaký úchyty a vypadá to divně a nechi dávat sériový pač se mi stejně nelíběj a nemyslim si že by na to seděl z jinýho auta a nechat si udělat extra je snad drahý ne?
Jinak sem měl představu že bych to natvaroval z pletiva na králíky(+ pokud sou v origo nějkaý výztuže tak je zalaminovat do novýho) a přes to klad vrstvy do finální podoby +zahladit kitem, ale asi to nebude to pravý ořechový![]()
Ty jo místo mřížek do nárazníků si dát králíka, to je asi hodně COOLPJ píše:Ty mě jednou zabiješ de o to abych chytil ten tvar, myslel sem že by nebyla potřeba forma.Sice to sou asi blbosti ,ale nikdy sem to nedělal tak nevim.Ritchma píše:Bacha aby si tam nepřibalil i ty králíkyPJ píše:No mě de o to že mam ruplý nějaký úchyty a vypadá to divně a nechi dávat sériový pač se mi stejně nelíběj a nemyslim si že by na to seděl z jinýho auta a nechat si udělat extra je snad drahý ne?
Jinak sem měl představu že bych to natvaroval z pletiva na králíky(+ pokud sou v origo nějkaý výztuže tak je zalaminovat do novýho) a přes to klad vrstvy do finální podoby +zahladit kitem, ale asi to nebude to pravý ořechový![]()
PS:králíky dám dovnitř kam se hrabe flock
Tak to co jsi napsal je přesně tem hejhrůznější způsob laminování co může býtPJ píše:No mě de o to že mam ruplý nějaký úchyty a vypadá to divně a nechi dávat sériový pač se mi stejně nelíběj a nemyslim si že by na to seděl z jinýho auta a nechat si udělat extra je snad drahý ne?
Jinak sem měl představu že bych to natvaroval z pletiva na králíky(+ pokud sou v origo nějkaý výztuže tak je zalaminovat do novýho) a přes to klad vrstvy do finální podoby +zahladit kitem, ale asi to nebude to pravý ořechový