Předem přijměte moji omluvu za dotaz na špatně vložené forum ale přecijen někdo by mi mohl pomoci ...
Před cca 4 měsíci jsem si koupil E52ku telefon funguje bez problémů ale předevčírem mi najednou z ničeho nic přestal mobil připomínat příjem Sms (Nerozsvíti se mi displej, nezavybruje a ...Prolezl jsem všechno nastavení ale problém se mi nepodařilo vyřešit...
Nestalo se to náhodou už někomu ? Popřípadě nějaká rada ?
Děkuju
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
presne tohle mi nedavno udelala moje e52. je teda uz dost stara tak jsem myslel ze se neco posralo v ni ale kdyz vidim ze to dela i tobe tak to bude v necem jinym.
restart jsem delal a soft taky prehraval a nepomohlo.
Kluci díky za rady restar nepomohl a soft jsem ještě nepřehrál
Flinta...Pokud problém vyřešíš tak na mě prosím nezapoměn s radou
Jinak ještě mi napadla taková blbost..Ty co v tel. chodí tak se prosím nesmát
Ale v telefonu mám nějakých 4 ooo sms...Psaní Sms a chození v menu pro Sms se mi zdá že výrazně zlenivělo..Nemůže být problém v tom že v tel. mám příliš Sms ? (Sms se mi nechce mazat..Tak proto se raději ptám než zkouším)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675
milonovo
Jojo pokusím to tak udělat....
Flinta
Asi to přehodím...Je to docela znatelné
Přiznám se že na Pc a tel. jsem levák a proto jsem kašlal na dotykáče atd. a konečně jsem chtěl telefon kterej mi snad dlouho vydrží..Ale už mi ta beznaděj začíná štvát...
Na ceně telefonu mi až zas tak nezáleží ale ku..a ať už vymyslí někdo tel. co se ne.kurví po 4 měsících ...
Plzeň 775115675
Pokud ne, tak bych promazal ty SMS, telefon musí při přijaté SMS uložit novou do seznamu a aktualizovat ho, když jich tam je mrtě, tak to přestane zvládat v rozumném čase.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
fuj doufám, že mi tohle ten kruml dělat nebude. sms uložit do pc a smazat, popř zkusit jak bude tel fungovat bez pamětovky. stává se vám že tel bezdůvodně přijde o signál a až pomůže vyp/zap?
škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???