Rada Nokia E52

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

Odpovědět
matt

Rada Nokia E52

Příspěvek od matt »

Předem přijměte moji omluvu za dotaz na špatně vložené forum ale přecijen někdo by mi mohl pomoci :wink:...
Před cca 4 měsíci jsem si koupil E52ku telefon funguje bez problémů ale předevčírem mi najednou z ničeho nic přestal mobil připomínat příjem Sms (Nerozsvíti se mi displej, nezavybruje a :(...Prolezl jsem všechno nastavení ale problém se mi nepodařilo vyřešit...
Nestalo se to náhodou už někomu ? Popřípadě nějaká rada ?
Děkuju 8)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

milonovo

Re: Rada Nokia E52

Příspěvek od milonovo »

Zkus vypnout zapnout,nebo aktualizovat soft. nikdy se mi to nestalo,ale třeba to pomůže,mě se občas sekne tak,že musí baterka ven,zlatý tupý telefony.

barry

Příspěvek od barry »

taky bych dal aktualizaci softu a restart
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

presne tohle mi nedavno udelala moje e52. je teda uz dost stara tak jsem myslel ze se neco posralo v ni ale kdyz vidim ze to dela i tobe tak to bude v necem jinym.
restart jsem delal a soft taky prehraval a nepomohlo.

matt

Příspěvek od matt »

Kluci díky za rady restar nepomohl a soft jsem ještě nepřehrál :(
Flinta...Pokud problém vyřešíš tak na mě prosím nezapoměn s radou :wink:

Jinak ještě mi napadla taková blbost..Ty co v tel. chodí tak se prosím nesmát :D
Ale v telefonu mám nějakých 4 ooo sms...Psaní Sms a chození v menu pro Sms se mi zdá že výrazně zlenivělo..Nemůže být problém v tom že v tel. mám příliš Sms ? (Sms se mi nechce mazat..Tak proto se raději ptám než zkouším)
Dovoz aut ze zahraničí, Non-stop odtah, Kompletní péče o vozidlo (mytí, leštění, tepování, leštění světel), Zařízení STK, Diagnostika vozidel, Rychlé sjednání pojistky za fajn cenu, Servis.
Plzeň 775115675

milonovo

Příspěvek od milonovo »

To je docela dost,pokud jsou důležitý,můžeš si je zálohovat do PC a smazat,tím to vyloučíš.

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

pokud mas ukladani na pametovku tak chodi o dost pomaleji nez kdyz mas pamet telefonu.

matt

Příspěvek od matt »

milonovo
Jojo pokusím to tak udělat....
Flinta
Asi to přehodím...Je to docela znatelné :(

Přiznám se že na Pc a tel. jsem levák a proto jsem kašlal na dotykáče atd. a konečně jsem chtěl telefon kterej mi snad dlouho vydrží..Ale už mi ta beznaděj začíná štvát... :(
Na ceně telefonu mi až zas tak nezáleží ale ku..a ať už vymyslí někdo tel. co se ne.kurví po 4 měsících :(...
Plzeň 775115675

Flinta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flinta »

povedlo se ti to nejak vyresit?

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Pokud ne, tak bych promazal ty SMS, telefon musí při přijaté SMS uložit novou do seznamu a aktualizovat ho, když jich tam je mrtě, tak to přestane zvládat v rozumném čase.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Jonas

Příspěvek od Jonas »

fuj doufám, že mi tohle ten kruml dělat nebude. sms uložit do pc a smazat, popř zkusit jak bude tel fungovat bez pamětovky. stává se vám že tel bezdůvodně přijde o signál a až pomůže vyp/zap?
škoda 100, 125-mrtě prdel -> mazda 323F BJ 1.5-ideál -> mitsubishi colt 1.3-hezký ale líný -> ???

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“