osobně proti pumam nic nemam,asi jsou dobry....kdyz uz nebudeme resit to co se tu resilo,tak me osobně se puma nelibi designově ve 3 vecech...interier celkově mi prijde jak z happymealu,plastovej,vrzavej jako u vsehc fordu kolem toho roku vyroby a pak ten zadek je takovej nakoplej a ma maly zadni sklo (nechci timhle rozhodne nikoho urazit,jen mi to tak prijde)..... zepredu je pekna,to uznat musim,ale kdyz sem ji ridil,musim rict ze lip jsem citil v tigre

jiank si musime hlavne rict ze motory uz bych ani nesoudil,je to vicemene kus od kusu v tomhle stari....clovek nemuze cekat ze auto mide mit vykon psany v TP....ja mel dve tigry s 1.6 stejnym motorem,ani jedna nezrala olej,mely dobrou spotrebu,ale druha ackoli mela vic najeto jela o poznani lip..... nikdy me nikde nenchala a na silnici podrzela...tigru mam doted a at si klidne kdo chce rika co chce,jestli je to pro gaye nebo holky,mam to auto rad
kazdopadne at se rozhodnes jak chces,tak hlavne preju at dobre koupis a auto bude v relativne dobrym technickym stavu
jiank u obou aut je vcelku silna klubova zakladna....je to jedna z veci za kterou sem rad,protoze diky tomu autu sem potkal spoustu zajimavych lidi se kteryma je prdel
a jeste mimochodem....hondy si davam po obědě jako dezert