neschopnost tohoto státu ukazuje to, že zloději se nenámahali cokoliv na autě měnit, ikdyž to bylo do očí biijící auto, který si jen tak člověk nesplete a ve finále, když je jedou honit tak ani neví co a musí jim to ukázat. Aspon , že na klubech jsou lidi ochotná si pomáhat. Gratuluji a blahopřeji, že neskončilo jako hromada dílů někde na dvoře.
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
zase ja bych tu policii tak nehanil.. napr kriminalka odvadi dobrou praci... mestaci jsou banda curaku, ktera trosku vic prerostla... ale napr zmizeni auta.. no jako vsichni policajti v cele republice se kvuli jednomu autu neposerou a precijenom pro lajka fizla je to bezna krabice jako tisicovky jinych aut, jina vec je, ze ji nezachytili prujezdove kamery, kamarad takhle jel bez STK a chytli ho fizlove ze ma propadlou technickou,zeptal se jich, jak to zjistili, oni ze prej jim to zarval system prujezdovejch kamer podle SPZ.. takze big brother funguje, ale jen na to aby od nas vybirali cashe.. a na nic vic
myslel jsem ty co jeli už přímo k autu, ti by aspoň mohli vědět co hledají a věci co a jak.... jinak, že ho nenašli se nedivím, při tom kolik jich je a jak na tom jsou se divím, že jeli autem nestopovali Soused takový štěstí neměl z auta mu našli jen kastli a nějaký drobnosti co se nestihly prodat
Ford Mondeo TDCI (96kw)
Škoda Fabia, taková benzínová zdechlina.....
vcera jsem byl v Lidlu na Kolbence a mam pocit ze sem tam tuhle dvojku videl ... uz kdyz sem chodil po krame, tak sem si rikal, ze to budou oni (celkem hluční a namachrovaní) .... no a venku skocily do Citroen C2 stribrny barvy spz 2AN ... mel opiskovanej celej levej bok a pravej blatnik ... tak sem si rikal ze to asi bude corka ... odjely smer cernak ...
Pepezx píše:vcera jsem byl v Lidlu na Kolbence a mam pocit ze sem tam tuhle dvojku videl ... uz kdyz sem chodil po krame, tak sem si rikal, ze to budou oni (celkem hluční a namachrovaní) .... no a venku skocily do Citroen C2 stribrny barvy spz 2AN ... mel opiskovanej celej levej bok a pravej blatnik ... tak sem si rikal ze to asi bude corka ... odjely smer cernak ...
Tak to mi asi jeli vyhrožovat
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
kujon píše:Tak to po dlouhý době musim taky přispět a pochválit i tady Parádní akce jak z holýwůd bijáku. Akorát ten interceptor musíš příště obsadit lépe Kažopádně supr, jen tak dál a zmrdům zlodějskejm zmar!
Todlle byl ideální interceptor, kdyby do mě ťukli nebo nabourali, nebo bych to někam vyslal, tak by mi to bylo uplně jedno, ale u báwa by mě to asi sralo
Vidíš s tim mým bys neměl strach jet 220
Jinak gratulace, a tu ženskou nechápu
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro