Boj policie proti tmavým fóliím
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Boj policie proti tmavým fóliím
.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 24 led 2017 19:43, celkem upraveno 1 x.
jo obal si auto třeba ostnatym drátem a ber to pochodníku.Vždyť je to tvoje věc
... kolik topiců tu ještě na tohle téma bude?
... kolik topiců tu ještě na tohle téma bude?
Ale tak konečně je to napadlo dát ty měřáky i na STK, schvaluji

Já už nemám folie skoro dva roky, protože mi bylo na technické řečeno, že buď je sundám a nebo nedostanu technickou. To je nezajímalo, že mají propustnost, kterou mají mít a měl jsem i atest s kartičkou a jak tady někdo říkal, tak je to zvláštní mít zadek zatónovaný a předek ne 

Opel Vectra B 1.8 16V 85 kW
Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ
Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
Tvorba webových stránek,eshopů již od 1500 kč! Více SZ

Sami jsem si vybrali za koho bojovat! 1911 FC Viktoria Plzeň
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim, ale přijde mi to jak blbých... pořád dokola. Většina aut má skla z výroby zatmavena na povolenou hranici (je to vidět, když se stáhne okno do půlky a koukáš se půl oknem a půl volným prostorem - to je pro ty, co mi nevěří). Když si na zatmavené okno dáš folii, která by sama o osobě měla propustnost, která by odpovídala, tak se ty popustnosti kupovivu sečtou, tudíš výsledná propustnost nevyhoví. To, že tam někdo nalepí atesty a napíše k tomu nějakou kartičku - koho to zajímá, když už se to dá bez problémů měřit. Hold jednou existujou zákony, které by se měly dodržovat - nelíbí se to, brečení na tuningforu to nevyřeší. Každopádně já tohle vítám, ono občas je dobré vidět i ostaní řidiče - lecos se dá pouhým mrknutím vyrozorovat 

Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Mirek-200sx
ja bych zrusil i zaclony, zaluzie a zavesy v domacnostech.....ono je to k necemu dobry videt i na ostatni sousedy...lecos se da pouhym mrknutim vypozorovat 

In progress: Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Project car #1: Nissan Primera P10 GT (SR20VE I in progress)
Project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (SR20DET/VET
Daily car: Škoda Felicia II 1.6i rv.98
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Netahat za slovíčka, děkuji
Prostě když na řidiče vidím, tak většinou hned poznám, co asi tak můžu čekat...

Prostě když na řidiče vidím, tak většinou hned poznám, co asi tak můžu čekat...
Vsak jo, kdyz soused nebude mit zaclony tak aspon poznas, ze je treba pedofil a nebo ze si nabiji brokovnici a chysta se vyrazit za tebou 

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 24 led 2017 19:43, celkem upraveno 1 x.
No největší sranda,ale je tak,že ten strojek měří z venku. Pokud jse o to aby člověk viděl a jde o bezpečnost tak by to měli měřit zevnitř. Řidič taky čumí z auta ven a ne dovnitř. Podle mě to dělaji proto,že při měření radarem nebo ujíždění nevidí policajti do auta a maji problém někoho identifikovat.
A druhá věc,když mi čistá okna tak všichni. To znamená,politici a hlavně služební vozy policie konkrétně nová vozidla dopravní policie v Hradci Králové kde mají jejich auta tmavé okna. A to určitě nemají propustnost 70%. Policajní passaty to samé. Není vidět dovnitř. Nevěřím propustnosti 70%
A druhá věc,když mi čistá okna tak všichni. To znamená,politici a hlavně služební vozy policie konkrétně nová vozidla dopravní policie v Hradci Králové kde mají jejich auta tmavé okna. A to určitě nemají propustnost 70%. Policajní passaty to samé. Není vidět dovnitř. Nevěřím propustnosti 70%
VW golf II GT 1.8Turbo
Zajímavý, že ve většině západních zemí je to zakázaný a vůbec se v tomdle nedivim třeba policajtům bo opravdu nevěděj, co čekat za sklem. Ale opět čecháčci musej bejt něco extra a nebezpečný to není.

Milej zlatej, až si najdeš vhodný přirovnání, tak přirovnávej. Nikdo ti nebrání, aby sis namontoval třeba závěsy za přední sklo, tady se jedná pouze o zatmavení skel. Až ti začnou zakazovat i v domácnosti tónování oken, aby tam šlo vidět, stav se zase a postěžuj siMirek-200sx píše:ja bych zrusil i zaclony, zaluzie a zavesy v domacnostech.....ono je to k necemu dobry videt i na ostatni sousedy...lecos se da pouhym mrknutim vypozorovat

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Mirek-200sx
Prirovnani je to naprosto vhodny, rekl bych i dokonale vhodny.... auto je muj majetek, stejne jako dum/byt a mam pravo na svoje soukromi v nem. Nejsem zvedavej aby kdyz vedle me zastavis na svetlech, aby jsi cucel na me, na kohokoliv koho vezu nebo jen tak koukal po aute ( nic osobniho, ozval jsi se, uvadim te do modelovyho prikladu). Stejne tak nejsem zvedavy na to, kdyz nekde zaparkuju, aby se kazdej v klidku podival co v aute mam a vybral si. Je to moje vec, foliema nikoho neohrozuji, takze nevidim duvod proc by mi mel stat zakazovat si je tam davat.
Ano vim ze s tim tady nic neudelam, jen jsem reagoval na lidi, kteri jsou proti a navazi se i do lidi, kterym folie vyhovuji. Pritom tady udavaji duvody ,ktery jsou naprosto nesmyslny a nedivil bych se, kdyby vetsina z nich ani nikdy auto s foliema neridila.
Mela by to byt kazdeho vec, jestli si je na auto da nebo neda. Rad bych poukazal zaverem na fakt, ze momentalne na primere zadne folie na predku NEJSOU. Takze si nehajim co mam doma
Takze ted kdyz si vezmes do hledacku nekoho jinyho zase na chvilku, budu Ti moc vdecny...diky
Ano vim ze s tim tady nic neudelam, jen jsem reagoval na lidi, kteri jsou proti a navazi se i do lidi, kterym folie vyhovuji. Pritom tady udavaji duvody ,ktery jsou naprosto nesmyslny a nedivil bych se, kdyby vetsina z nich ani nikdy auto s foliema neridila.
Mela by to byt kazdeho vec, jestli si je na auto da nebo neda. Rad bych poukazal zaverem na fakt, ze momentalne na primere zadne folie na predku NEJSOU. Takze si nehajim co mam doma

Naposledy upravil(a) Mirek-200sx dne 12 led 2012 18:56, celkem upraveno 1 x.
Jakože je mi celkem putna, že to tam někdo má, nadruhou stranu nechápu lidi co sou tak ,,zlí´´ na stát, že jim to zakazuje, ono je to pochopitelné, viditelnost se snižuje a za tmy je o to větší pravděpodobnost, že něco na cestě přehlédnete, takže nevím co se tak strašně divíte jaká je to buzerace...
Máme tu joo sakra víc opravdu nesmyslných zákonů ale tohle není jeden z nich...
Máme tu joo sakra víc opravdu nesmyslných zákonů ale tohle není jeden z nich...
- Mirek-200sx
Zli ani ne, ja jsem taky pro omezeni propustnosti na predku, ale trosku normalne. To co je povolene ted je zbytecne prisny 

se tu furt hádate...ten kdo má folie a má kvalitní folie né nějaký polský šmejdy tak ví že za dne vidí normálně,v noci to ani nepoznáš že máš folii a v šeru akorát trochu horší ale nic hroznýho..jediný co je natom nejhorší že při parkování nevidíš couvací světlo tak to stáhneš..... folie mám na autě jen proto že dlouhý tmavý sedan prostě líp vypadá s oknama ve stejné barvě- já třeba tmavě zelená... vidím přes to uplně normálně v ničem mně to neomezuje ..zepředu jdu vidět takže skr nějaké posunky se s řidičem domluvím ...z boku si to okno stáhnu během 5 sekund v nejhorším.... možná by bylo lepší kdyby šli po autech nebezpečných jako sjetý gumy,rozbitý světla, rezavý uchycení náprav ,prahy zalepené páskou atd... ale s ciganu hold prachy na pokutě nedostaneš ty ti SLOŽENKU nezaplatí... mně třeba zmrdal policajt že mám na kamionu vepředu moc předních světel s kterýma ani nesvítím ale mám je tam jen proto že vnich svítí parkovačky....další takový zákon...prostě rozpočet s deficitem tak budem tahat prachy s lidí jakýmkoliv způsobem.....
folie ANO
kdo se má na ty vaše xichty dívat?

kdo se má na ty vaše xichty dívat?

Já mám na dvou autech folie, kvalitní, značkový 3M a je potřeba si na ně zvyknout, výhled nijak extrémně sníženej není, nejhorší výhled je v noci, když prší, to je doslova na piču a někdy je opravdu potřeba nějaký to okno stáhnout. Osobně nevidím problém v řešení dopr. nehod, že někdo někoho přehlídl.. pokud se tak stane, holt jeho smůla...má na oknech folie, který snižujou výhled, ponese za to následky a není možné se nijak vykrucovat. Kolikrát by stačil jen selskej rozum a ne hned zákazy a sbírání ŘP..
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dejme tomu, ale přehlédne tě socka se zafoliovaným autem a ponese následky... to je sice fajn, ale kdo ti zaplatí škodu na tvém autě? Sociál co nemaká asi těžko, pojišťovna taky ne, protože jeho auto nebylo nezpůsobilé....
O tom ale mluvím, že stačí selský rozum a uznání viny, než hned auto považovat za technicky nezpůsobilé 

EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Když teď nebudu vztahovat technickou způsobilost k zatmaveným oknům, tak např. pojedeš za někým, komu z auta upadne výfuk, zrcátko, nebo kus něčeho - takže je taky techn. nezpůsobilé k provozu a pojišťovna bude hradit bez problémů? Trošku jinej metr, mi příjde..
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pravda, ale vzhledem k tomu, že se auta provozem opotřebovávají a technická platí 2 roky, tak jsou tu věci, které se za tu dobu mohou změnit - třeba že uhnije držák výfuku. To ovšem běžný uživatel auta nepozná (teď mluvím o člověku, pro kterého je auto jenom dopravní prostředek). Okna ti sami od sebe nezčernají....
no nic,sjedem na STK se poměřit,zda nejsu moc zatmavený..a strhávat nic nebudu, můžu je mrdat. To před nima raději budu mít i v zimě otevřený okna 

Je roztomilé sledovat jak někdo argumentuje tím, že z auta se zatmavením je horší výhled. Víte například, že vzhledem k rozdílné konstrukci různých auta je z nich taky různý výhled ? Některý auta mají A sloupek silnější, jiný tenčí, u některých je výraznější mrtvý úhel. Ve sporťáku sedíte nízko a nemusíte vidět tak dobře jako z SUV. Takže co ? Nezakážeme radši všechny co auta co jen náznakem vypadají, že by z nich mohl být trochu horší výhled ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
tak zalezi jakou mas propustnost, kdyz je mas uplne tmave tak mi nerikej ze kdyz je sero a nebo kdyz je tma , ze vidis normlane
ted nemluvim o tech lidech co to maj kvalitne udelane a s rozumem, ale vetsina lidi to ma nalepene to nejtmavsi 

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
já vidím přes folie ven z vozu stejně ,jako bez nich.. i v noci , jen cigáni co vykrádají vozy,nevidí dobře dovnitř vozuBeaver píše:Je roztomilé sledovat jak někdo argumentuje tím, že z auta se zatmavením je horší výhled. Víte například, že vzhledem k rozdílné konstrukci různých auta je z nich taky různý výhled ? Některý auta mají A sloupek silnější, jiný tenčí, u některých je výraznější mrtvý úhel. Ve sporťáku sedíte nízko a nemusíte vidět tak dobře jako z SUV. Takže co ? Nezakážeme radši všechny co auta co jen náznakem vypadají, že by z nich mohl být trochu horší výhled ?

a to se ještě nikdo neozval že mu vyhovují ve předu zatmavené na 70% protože má extremně světlocotlivé oči a ti mamrdi v protisměru co mají
1) špatně seřízená světla
2) xenony místo obyč
3) a nebo jen přejezd přes horizont proti xenonům
znamenají ohrožení života
a navíc odted bude povinná klimatizace, sice se zvednou emise ale což, protože v autě bez zatmavení je v létě takový horko, že řidič jede v ohrožení života
atd atd
PS osobně nemám zatmaveno nic, ale světlocitlivý oči mám extremně, ale proti mamrdům jezdím poslepu, snad někdy nesjedu
1) špatně seřízená světla
2) xenony místo obyč
3) a nebo jen přejezd přes horizont proti xenonům
znamenají ohrožení života
a navíc odted bude povinná klimatizace, sice se zvednou emise ale což, protože v autě bez zatmavení je v létě takový horko, že řidič jede v ohrožení života
atd atd
PS osobně nemám zatmaveno nic, ale světlocitlivý oči mám extremně, ale proti mamrdům jezdím poslepu, snad někdy nesjedu
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
To s tebou souhlasím. Ted jsem koupil gofa III a má vpředu jemné folie a zbytek tmavé a je to nebe a dudy oproti mému druhému autu,které nemá nic. Večer oslepení 100%. Přes den jak svítí hodně slunce peklo. Kolikrát clonítka nepomáhají. Kdysi jsem měl na okně pruh a bylo to super do doby než policajti začli prudit. Ikdyž viditelnost byla uplně stejná jako se sklopenými clonkami,ale neblikalo mi světlo mezi zrcátkem a clonkami. Prostě jsem to musel dát dolů. Pak mě to oslepovalo a díky toho jsem měl nehodu
Neviděl jsem auto,které jelo proti mě a odbočovalo. Slunce mi zablikalo tak do obličeje že nešlo nic vidět. Ale jak říká policie. JDE O BEZPEČNOST UČASTNÍKŮ NA POZEMNÍ KOMUNIACI. MŮJ NÁZOR - JDE O PENÍZE OD UČASTNÍKŮ NA POZEMNÍ KOMUNIKACI.

VW golf II GT 1.8Turbo
Peníze, jsou vždy až na prvním místě, nic víc bych v tom nehledal.. 

Všichni jsou na tebe zvědaví a čumí na tebe jak na svatý obrázekStanley píše:Nechapu z jakeho duvodu se cumite jinym do huby v aute, ja nemam potrebu se na nikoho divat a vzdy poznam situaci... pokud neumis predvidat tak za volantem nemas co delat. Folie na aute by mela byt kazdeho vec a je to i otazkou soukromi... taky me to nebavi jak 99% lidi na me cumi jak do vylohy. Jine veci pochopim ale tenhle zakon je 8->ina

Kolik lidí jsi přejel domem?Mirek-200sx píše:Prirovnani je to naprosto vhodny, rekl bych i dokonale vhodny.... auto je muj majetek, stejne jako dum/byt a mam pravo na svoje soukromi v nem.
Naposledy upravil(a) kubi dne 14 led 2012 17:11, celkem upraveno 1 x.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
já si myslím, že z hlediska bezpečnosti je to správně, v Rakousku to být nesmí a jak se tam mají dobře
a hlavně nesnáším, když má někdo totál černej předek a ani není vidět jestli se dívá, nedívá, jestli spí, nebo řídí a to, že v noci přes to nemůže vidět není jen jeho věc, protože může přehlídnout jiný auto....já s tím souhlasím... 

Suzuki Swift Gti