Taky je mě z toho dneska smutno a upřímnou soustrast blízkým a rodině...
Jirka už poslední dobou nechodil ani na ahc, občas jsem ho viděl na FB. Ale když už na ahc občas přišel, tak to byla pecka... Nasázel fotky a video u kterého mám vždy spadla brada: http://www.autohificlub.cz/forum/10/127 ... -1000-o/80
Tuner#2 píše:Taky je mě z toho dneska smutno a upřímnou soustrast blízkým a rodině...
Jirka už poslední dobou nechodil ani na ahc, občas jsem ho viděl na FB. Ale když už na ahc občas přišel, tak to byla pecka... Nasázel fotky a video u kterého mám vždy spadla brada: http://www.autohificlub.cz/forum/10/127 ... -1000-o/80
Odpočívej v pokoji.
Pravdu máš!
RIP
Ford Fiesta mk3 styling aneb auto ze vsi :-)http://www.kesam.cz
Provádíme STROJNÍ LEŠTĚNÍ ALU KOL i ruční kompletní renovace alu svařování navařování hran rovnání lakování leštění límcu čelních ploch kdo co chce to dostane stačí se ozvat!
Neznal jsem ho osobne, ale od dob "stareho AHC" jsem sledoval jeho cinnost zde i na TF. X-krat jsme i neco resili po ICQ. Nebal se niceho a nic mu nebylo cizi. Stal si za svym.
Kazdopadne kdekoli se ukazal, dokazal udelat radny rozruch... Nebesa urcite nebudou vyjimkou, takze tam bude veselo...
R.I.P.
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Pamatuju, kdyz se jezdilo na Strahov v obdobi cca 5-7let zpatky. Videa z cest na Strahov, horici brzdy, vypraveni at uz to ty veci tak byly nebo nebyly, ale clovek vzdy na neco vzpomina... atd.
Uprimnou soustrast pozustalym a at je mu dobre tam nekde nahore.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Osobně jsem neznal, ale i tak přeji rodině a příbuzným upřímnou soustrast. Je to děs...
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
NeviM píše:tak to je velka skoda, jeden z mala lidi s charakterem a vlastnim nazorem, kterej kdykoliv uprimne a bez okolku sdelil (za coz ho nekteri mene chapavi jedinci nemeli radi, coz je jejich problem), kterej byl jeste k tomu schopnej tvorit nejaky hodnoty jako malokdo... vecna skoda takovych lidi. Upřímnou soustrast pozůstalým!
Pekne napsano . MarauderZ28 byl jednim z nekolika malo clenu tohoto fora o kterych jsem si vzdy pral, aby jich v Ceske Republice (a na tomto foru) bylo (mnohem) vice... Godspeed, buddy...
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
Ja ho znala docela dost dobre, parkrat jsme byli zaparit, a pak me vezl domu, byl to bavic, buric ale taky gentleman a hlavne milovnik kvalitnich aut. Zustanes stale s nama Jirko... v srdcich.
R.I.P.
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex ...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::... ...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex ...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::... ...:::N.M.T. Engineering:::...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Díky němu jsem sehnal kdysi dávno blinkry na mého Eclipse, které měly shipping jen do USA a on mi je koupil a dostal sem do ČR.
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor
a tak co se teda stalo?
jinak z tech poslednich fotek dyz vidim to BXko, kde je konec instalaterovi, nevi nekdo? chodi jeste sem?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd