VW nebo HONDA
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Sova
Re: VW nebo HONDA
Jednoznačně Civic...jako měřitko dobrého vozu bych zmínil, že Golf III se už dlouho nevyrábí a Civic stále ano.
V tom něco musí být...
V tom něco musí být...
Cléon & Fonte
- H.o.m.i.e.
Civic
než jsem koupil swifta tak jsem jich pár projel a paráda. Už bych koupil jedině Japonce nebo BMW 

Otázka je ta na co auto chceš? Stavím ted jednomu klukovi civia VTi rok 94 na vrchy. Mám sám golfa a neměnil bych za hondu. Do civica už napadalo hromadu peněz za díly. Jsou na to šíleně drahé díly jak performance tak i seriové nejsou žádný tuzex. Potřebovali jsme blbé těsnění pod sání je jen v honda za 380kč. Pokud to chceš jen na ježdění a neplánuješ to nijak upravovat tak je to v celku ok auto bez kroutícího momentu a se spotřebou kolem 9 - 10l. Ale dnes se kolega bije do hlavy,že to nepordal a nekoupil VW nebo něco jiného. 

VW golf II GT 1.8Turbo
Myslíte, že ještě shání jo? 

fakie vw píše:Otázka je ta na co auto chceš? Stavím ted jednomu klukovi civia VTi rok 94 na vrchy. Mám sám golfa a neměnil bych za hondu. Do civica už napadalo hromadu peněz za díly. Jsou na to šíleně drahé díly jak performance tak i seriové nejsou žádný tuzex. Potřebovali jsme blbé těsnění pod sání je jen v honda za 380kč. Pokud to chceš jen na ježdění a neplánuješ to nijak upravovat tak je to v celku ok auto bez kroutícího momentu a se spotřebou kolem 9 - 10l. Ale dnes se kolega bije do hlavy,že to nepordal a nekoupil VW nebo něco jiného.
ty tak hrozně lžeš

Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
fakie: Spíš postav totožně upravené fauwé a hondu ze stejného roku stejné kubatury, jednoho řidiče a pak srovnej čas, já bych si vsadil teda na hondu v poměru cena/čas
No nevím. Podle toho co zatím s hondou byly za akce a ceny mi to stači. to Vti jede jen po rovině. Jak přijde kopec to je jak felicie. To auto nemá žádný krouták. Já prostě ty atmosfery moc nemusím. A na VTI nekoupíš tesnění všude.
VW golf II GT 1.8Turbo
VW se bude ještě hodně dlouho učit, než bude možné vést vůbec takovou diskusi... V době kdy honda dělala VTec motory, kdy postavila motor pro NR750 , zjištovali teprv u VW, že je lepší mít 16ventilovou hlavu pro 4 válcový motor, než jen s 8mi ventily.. Tolik k diskusi VW vs. Honda
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
380,- je hrozny zlo.Honda je v pici akorat na foukani...jinak se ji vyrovna jedine BMWfakie vw píše:Otázka je ta na co auto chceš? Stavím ted jednomu klukovi civia VTi rok 94 na vrchy. Mám sám golfa a neměnil bych za hondu. Do civica už napadalo hromadu peněz za díly. Jsou na to šíleně drahé díly jak performance tak i seriové nejsou žádný tuzex. Potřebovali jsme blbé těsnění pod sání je jen v honda za 380kč. Pokud to chceš jen na ježdění a neplánuješ to nijak upravovat tak je to v celku ok auto bez kroutícího momentu a se spotřebou kolem 9 - 10l. Ale dnes se kolega bije do hlavy,že to nepordal a nekoupil VW nebo něco jiného.

KEHO rennsport
Můj servisák, ke kterému jezdím s accordem jednou za dva roky na výměnu oleje má civica a říká mu japonskej trabant. Prý jen tankuje a jezdí. Už má najeto 400 tisíc a auto běží jako švícary. Accord je v tomhle prý ve všem lepší, ale koupil si civica kvůli menšímu objemu a nižší spotřebe benzínu.
Takže jako majitel dvou vozů Honda nezaujatě (nebo spíš z vlastní zkušenosti se spolehlivostí) radím, kup si civica
Takže jako majitel dvou vozů Honda nezaujatě (nebo spíš z vlastní zkušenosti se spolehlivostí) radím, kup si civica

Ty meníš olej po dvou letech? ten accord te musí milovatX-Ray píše:Můj servisák, ke kterému jezdím s accordem jednou za dva roky na výměnu oleje má civica a říká mu japonskej trabant. Prý jen tankuje a jezdí. Už má najeto 400 tisíc a auto běží jako švícary. Accord je v tomhle prý ve všem lepší, ale koupil si civica kvůli menšímu objemu a nižší spotřebe benzínu.

.. ale sou i horší, mel jsem na dílně týpka s Accem co mi říká že olej je v poho, ma najeto jen pět tisíc ale protože s tím jezdí málo tak je to jeste tak na 2-3 roky

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
tak není to pravidlo, ale loni to třeba nějak nevyšlo. Ale najedu kolem pěti tisíc za rok, tak se tak moc neděje, když to přetáhnu časově. Vím, že by se měl měnit jednou ročně, nebo po najetí určitých km. Accord mě miluje, protože i za ty dva roky tam bylo pořád stejně oleje jako při výměně. No je to jen stará 16v 1,8 s 85kw. To jen k tomu, že hondy žerou olej. Já mám opačnou zkušenost. I po dvou letech a něco málo přes deset tisíc km a oleje tam bylo pořád dost
Jinak teda musím uznat že to s tou kvalitou Hondy není noc moc. Třeba letos jsem utrhnul lanko ruční brzdy. Krám blbej nevydržel ani 14 let 
Toho civica bych bral s motorem 1,5 vtec 84kw.
Třeba tohle je krasavec:
http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto- ... 36798.html
Ale za podobné prachy bych raději tohle:
http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto- ... 12386.html

Toho civica bych bral s motorem 1,5 vtec 84kw.
Třeba tohle je krasavec:
http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto- ... 36798.html
Ale za podobné prachy bych raději tohle:
http://www.cars.cz/inzerce/osobni-auto- ... 12386.html
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Lidi vsimli jste si ze to tema je 8let stary ju?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Milosh přece zachovává ty starý témata, a Flame VW a HONDA chce rozhodně zachovat 

KEHO rennsport
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ale tomu jsem se docela zasmal....fakie vw píše:No nevím. Podle toho co zatím s hondou byly za akce a ceny mi to stači. to Vti jede jen po rovině. Jak přijde kopec to je jak felicie. To auto nemá žádný krouták. Já prostě ty atmosfery moc nemusím. A na VTI nekoupíš tesnění všude.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zemáku, ty by jsi měl nejlíp vědět, jak je těžké (spíše nemožné) sehnat těsnění na Hondu 

- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy jsem nemel problem s tesnenim voe.
Hur se shani tesneni pod sani to jo, ale dycky jsem ho dohonil...

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
to nezmění nic na tom, že honda je lepšíZemi píše:Lidi vsimli jste si ze to tema je 8let stary ju?

Honda Civic EG turbo
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
Civic aerodeck
Toyota Celica GT4
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
LOL-COPTERfakie vw píše:No nevím. Podle toho co zatím s hondou byly za akce a ceny mi to stači. to Vti jede jen po rovině. Jak přijde kopec to je jak felicie. To auto nemá žádný krouták. Já prostě ty atmosfery moc nemusím. A na VTI nekoupíš tesnění všude.
KEHO rennsport
- Butcher
- Kontaktovat uživatele:
Zemi píše:Ale tomu jsem se docela zasmal....fakie vw píše:No nevím. Podle toho co zatím s hondou byly za akce a ceny mi to stači. to Vti jede jen po rovině. Jak přijde kopec to je jak felicie. To auto nemá žádný krouták. Já prostě ty atmosfery moc nemusím. A na VTI nekoupíš tesnění všude.

KEHO rennsport
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Sací:
http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?k ... c4i4a4i5r5" onclick="window.open(this.href);return false;
http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?k ... c4i4a4i5r5" onclick="window.open(this.href);return false;
Výfukový:
Kde dělám chybu že nemám problém ho najít ?
Výfukový:
Kde dělám chybu že nemám problém ho najít ?

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
zajdu do hondy a řeknu co chci a za pár dní je doma.. a věřím,že drahý není.. na nissany,mitsubishi jsem tyhle věci kupoval vždy origo.. a stojí párset korun a drží.
jjj bavim pac mam doma japonce 

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Jedině Opla
kill meeeeee

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
mno vlastne s kazdeho auta bude jednou opel... kazde auto bude jednou shnile a rozbitekubi píše:Jedině Opla![]()
kill meeeeee
![]()

TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Vsichni vime, ze zakladatel tematu si pak koupil Civica, takze vubecn eni co resit