taky jsem nejak v rozpacih z toho deklu. auto pecka motor dokonalost ale nejak nevim. možna to naživo vypada lip ale to jak maš to viko pootevřene to vypada fakt blbe a to plexi... nejak mi to tam nemedi
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
me se to libi, pripomina mi to kdyz kamos prosklil kapotu na facku....
ale za me
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
... píše:
jinak sem jeste neco nafotil
takhle budeme jezdit
Takto si dlho nezajazdíš, hlavne ak necháš svietiť to podsvietenie motora, treba sa riadiť vyhláškou.... O používaní modrého svetla sa tam nikde nepíše
Rolljoin píše:taky jsem nejak v rozpacih z toho deklu. auto pecka motor dokonalost ale nejak nevim. možna to naživo vypada lip ale to jak maš to viko pootevřene to vypada fakt blbe a to plexi... nejak mi to tam nemedi
abych rekl pravdu tak jinak to udelat ani nejde, viko motoru nejde zavrit pac mu tam prekazi vzduchovej filtr ale az tam budou webry tak to bude zase neco jinyho, to plexi se mi tam libi a jak si sam rikal motor taky nevypada nejhur byla by skoda ho schovat aby ho nikdo nevidel, a navic to puvodni viko nevypada zle ale uplne na hovno se otevira(vzdycky mi poskrabal lak a nevim jak bych se tvaril az bude celolak)
pufko píše:
... píše:
jinak sem jeste neco nafotil
takhle budeme jezdit
Takto si dlho nezajazdíš, hlavne ak necháš svietiť to podsvietenie motora, treba sa riadiť vyhláškou.... O používaní modrého svetla sa tam nikde nepíše
nevim proc bych si tak nemel dlouho zajezdit, narazniky a vejfuk uz mam od zacatku a policajti v poho jinak to modry podsviceni se da vypnout takze bych to nevidel tak tragicky
nejkrasnejsi pohled na svet je z VW sedacky
VW Transporter, VW brouk speedster, VW polo GTi 16V
nejvetsi pochvala jednoznacne za motor... pecka.... a celkove se mi to taky libi... ma to svuj styl.... jasne plexi je takovy zvlastni... trochu mi prijde ze se to snazis hnat tak trochu do "hotroad" stylu kde maj ty motory otevreny uplne. ale tady by se to nehodilo. takze ja plexi hodnotim jako dobrej kompromis jak ukazat motor a zaroven zachovat tvar auta. ale ty modry neony fakt ne... bile by byli ok
ale celkove je to super
Sova píše:pruhlednej plastovej dekl+modrý světlo je hrozný...pak se mi nelíbí ty rámečky světel alá víčka...
ale obligátní.....duležitý, že se to líbí tobě
ty rámečky světel se prej moc nedělali, dneska je to prej rarita
Spiral píše:nejvetsi pochvala jednoznacne za motor... pecka.... a celkove se mi to taky libi... ma to svuj styl.... jasne plexi je takovy zvlastni... trochu mi prijde ze se to snazis hnat tak trochu do "hotroad" stylu kde maj ty motory otevreny uplne. ale tady by se to nehodilo. takze ja plexi hodnotim jako dobrej kompromis jak ukazat motor a zaroven zachovat tvar auta. ale ty modry neony fakt ne... bile by byli ok
ale celkove je to super
děkuji, taky jsem přemýšlel nad bílím neonem, ale zase když pojedu v noci se staženou střechou a budu to mít všechno rozsvícený tak ten kdo bude stát za mnou budou kroutit hlavou že mi jedna půlka svítí modře a druhá bíle (příští zimu bych chtěl udělat komplet introž a mám v plánu i jiné budiky s bílím podsvícením tak se to změní i u motoru)
Proč to víko motoru tak nesedí? Jinak se mi to líbí a taky se štve, že nepřeje počasí
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
pokud myslis to jak neni uplne zavreny tak tomu jaksi prekazi vzduchovej filtr sice sem to chtěl odsadit ale ne tak moc
ale pokud myslis ze ten ramecek nema jakoby rovnou diru tak to dela jen ta fotka
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
díky ..... jak jsme psal předtím aby se víko zavřelo musle bych dát jiný vzduchový filtr, až tam budou dva webry co se mi válí u postele tak se to zavře celý defakto za par měsíců se auto zase bude komplet rozebírat a půjde na vývař a lak
Moc pěkné.... jen ten víko motoru by chtělo dořešit....
urcite ne.... bude to vypadat jako nedodelany.... dej to do barvy a 1+
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
JOE_Cik píše:urcite ne.... bude to vypadat jako nedodelany.... dej to do barvy a 1+
zadni véko se komplet vyrábělo ze sklolaminátu (dával jsem sem náké foto jak sem to dělal) a pak se celý zakotovalo a polilo plničem a tohle je jen plnič .... a už dávno je v černý
xciba píše:...: koukam ze parkujes u me za barakem na hlidanem
je to možný svět je malej
už jsem se na 99.9999% rozhodl o barvě, chtěl bych tuhle ale ještě to přelít červenou perletí at se to hodi k motoru
jelikož webry co jsem si pořídil nemají předehřev tak jsme si dneska udělal další radost a pořídil jsem si keramicky sportovni svody 4 do 1 (vsechny 4trubky mají stejnou delku, na fotce chybí tzv.J trubky) jsou od ,,Bugpack,,u za tu cenu jsme to prostě musel vzít , až bude potřeba tak se omotají páskou tlumiče se nalakujou a koncovky se vylesti je to jen zrezlej chrom ale jde to dolu
díky jeste jsem ani nezkusil jestli budou celý schovany za zadním čelem, chtěl bych aby sli videt jen lehce koncovky neco jako styl audi A8 uvidime
jeste sem neco nasel
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ