Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
a kdo se tady baví o nějakym předpovídání budoucnosti?? Tam jde o to, že ten instruktor má upozornit na nebezpečný úseky, má donutit toho klienta zastavit, všichni kdo to tam znají nebo tam pouze byli se svézt, tak moc dobře ví, že výjezd z toho tunelu není nejlepší, proto se to stalo, jen tak pro zajímavost se tam nabouralo i to původně modré Ferko Spiderbiohazard píše:dobrý takže bejt tam ty,tak ještě před podjezdem si z křišťálový řadičky vyčteš,že chlap nedá přednost a zrovna tam pojede dodávka tak bleskurychle se s řidičem za jízdy prohodíš a celou situaci zachráníš viď?To pak nechápu proč na to platěj pojistky když všechno může vlastně zachránit instruktor ... hele já až se s Rosťou nebo Jirkou zase uvidim,tak jim to navrhnu
pobaviloj3ykobim píše:žádný boky na jedničku, je tam štěrk, ale na dvojku nic neřikal![]()
GTR je dobrá volba, taky jsme kupodivu neměli problém, za ty prachy spokojenost.JOE_Cik píše:tak sem dostal k narozkam 2 vouchery....![]()
nejaky tipy na auta ? ... premyslel sem o GTR a 911 Turbo....
![]()
Asi bylo myšleno: po jejich, co?lipil píše:Tak včera jsem měl jízdu s touto kritizovanou firmou a všechno naprosto v pohodě. Auto jsem měl objednaný asi tři týdny dopředu a to SHELBY GT 500. Dva dny před tím mi však volali, že je nabouraný. Slečna byla velmi vstřícná a dostal jsem na výběr dvě jiná auta, nakonec jsem si vzal Corvettu. Instruktor byl v pohodě a jízda samotná taky, i když jsem chytnul déšť. Jel jsem po hlavní na Příbram, ale protože před náma byla průtrž mračen, tak jsme odbočili na okresky, které teda nejsou v "nejlepší formě". Nakonec jsme zajeli na letiště, kde si to auto člověk opravdu užije. Jel jsem přes 250 km/h a byl to fakt zážitek. Jinak na ty místní kritiky se vykašlete. Je to banda namyšlenejch puberťáků, kteří mají řidičáky dva roky a myslel jsi, že jsou mistři světa amuleta a když není po nich, hned je všechno špatně.
Nevidím důvod proč nechválit, když jsem byl spokojený. Např. loni jsem měl objednanou jízdu s jinou podobnou firmou v Brně a po šílenejch tahanicích mi nakonec vraceli peníze. I proto jsem byl příjemně překvapený, že s touto firmou šlo vše naprosto hladce. A jesli jim někdo nabořil toho mustanga tak to je fakt škoda, je to parádní auto.....milosh píše:Me zase prijde divny ze 2 uzivatele po sobe co maji 1 prispevek hned zacnou chvalit, jste jheste zapomeli do prispevku dat hypertextovy odkaz
Nevím jestli místní budou brát potaz na ty místní kritiky kteří tady jsou 3, 4, 5, let a znaj se osobně nebo na někoho kdo tady má první příspěvěk zrovna v tomhle tématulipil píše:Jinak na ty místní kritiky se vykašlete. Je to banda namyšlenejch puberťáků, kteří mají řidičáky dva roky a myslel jsi, že jsou mistři světa amuleta a když není po nich, hned je všechno špatně.
milosh píše:Me zase prijde divny ze 2 uzivatele po sobe co maji 1 prispevek hned zacnou chvalit, jste jheste zapomeli do prispevku dat hypertextovy odkaz
takhle se i perou prachyTrhyy píše:By mě zajímalo kdo si fakt myslí že to normálně stojí 6 litrů
Ale vypadá to hezky napsaný na papíře "původní cena 6000kč, přes "slevomat" za litr"
Tak to je snad hlavní účel tědle firem ne ?j3ykobim píše:takhle se i perou prachyTrhyy píše:By mě zajímalo kdo si fakt myslí že to normálně stojí 6 litrů
Ale vypadá to hezky napsaný na papíře "původní cena 6000kč, přes "slevomat" za litr"
a mě se teda instruktor nepředstavil abych ho poté mohl chválítT.i.m.u.r píše:Od člověka s jedním příspěvkem to má dozajista velkou pravdivostní hodnotu.