Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
kluci mam tu jeden motor C20xe 2.8 motronik coscas hlava byl plně funkční vyndán ze schnilýho auta podlew toho co měl ny budíkách by měl mít nějetzo něco kolem 200 000 chtěl sem ho zastavit do jinýho ale nedopadlo to tak mi tu leží v garáži měl bych k tomu mít i jednotku a kabeláš cenu bych viděl cca za holej motor 3500 a kabeláš plus jednotka 1000 kdyby něco SZ nebo tel 725 774 544 kdybych nebral napište sms ozvu se
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
U nás dneska zkouška kol.... maličko to leze ven no
Přílohy
P5260012.JPG (199.66 KiB) Zobrazeno 1375 x
P5260011.JPG (203.37 KiB) Zobrazeno 1375 x
a pak jsme byly na výletu... ale už s normálníma kolama
Přílohy
P5260019.JPG (197.81 KiB) Zobrazeno 1375 x
P5260017.JPG (246.14 KiB) Zobrazeno 1375 x
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
lol nemalej offroad u me takhle po nalepeni toho spodku narazniku..
no nemam rad kdyz nekde neco trci takze to musim prezit:D ale aspon mi uz netrci vyfuk a autu neni videt az do..
tedka bude nasledovat oprava lemu a zadniho narazniku- 3x za posledni 2 mesice mi ho trosku upravili na parkaci
a komplet vylestit lak a na zimu by mel prijit X30XE:)
jen mi neleze do hlavy, proč už jsi to neobrousil komplet a nefoukl plničem celé? auto taky nebudeš lakovat jen na pár místech PS: lákni i kliky ať to nevypadá jak sociál
Lakýrním nejsem, ani tu problematiku moc neznám, ale něco mi říká, že když má půl kapoty černej podklad a půl zelenej, tak se to musí někde projevit.... třeba se pletu, ale vzhledem k tomu, že při lakování "lepších" laků se dělají různobarvené poklady, tak na tom asi něco bude. Pokud kecám kraviny, byl bych rád, kdyby mi to někdo vysvětlil, jak to opravdu je.
Jelikoz jsem se v tomhle oboru nejakou dobu pohyboval, tak spravne by se melo obrousit komplet, pokud se bude delat celolak, pokud by to byly jen nejaka mista, ktera by mela mit stejnou barvu jako pred, tak se udela rozstrik a pak se hodi lak a rozlesti. Ale pokud si myslim a plati to, co rikal Mirek a ma v umyslu, tak ta barva, kterou to bude, tak nema vyznam obrousit cele auto, jelikoz to urcite prekreje, ted asi do budoucna, zda vse bude drzet, tak jak ma, ale co se tyka prekryti, tak z toh bych strach nemel.
marty pekne lezou kolesa na Cali, jinak mate ji fakt peknou zachovalou
Lukine, ty jedes jako drak
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
auto je teď v plniči na těch místech kde se nejvíc rovnalo a brousilo, nemá cenu to zatím celé rozbrušovat a plnit, protože se čeká na blatník, jelikož ten co je na autě je KO a praskl na něm držák narazníku, jak bude doma blatník tak se taky připraví, doma zastříknu vnitřky dveří, motoráku a kufru a muže se jet na lakovnu kde se auto dostříkne plničem a rozbrousí a případně opraví místa kde jsou chyby.....
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Berry píše:marty pekne lezou kolesa na Cali, jinak mate ji fakt peknou zachovalou
Maličko... 15 cm jsou venku Jinak zas tak zachovalá není - lak je hodně dobitej, sem tam něco začíná reznout Asi by to šlo částečně rozleštit, ale zase si říkám, že to nemá význam se s ní teď drbat, když je to základ pro projekt, kterej se rozhodně bude lakovat. Asi jen opravím ty načatá místa a nechám to pro letošek být...
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ