Presne tak, aby clovek mel svuj vlastni dobry pocit pro sebe, Bose hraje velmi hezky, proto mne prijde zbytecny priplace cca 150tis za B&O ale tak kdo to kupuje nove, tak toto je zanedbatelna cenova polozka
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
minimalne jezdim s autama do mycky....z 99% wapka...a kdyz uz se rozhodnu zajet tak na prvni se mycka sekla v pulce auta, do dalsi jsem kvuli najezdu ani nevjel a do treti jsem teda zajel, ale ty nervy....nechapu proc tam pisou pro auto 2.35 siroky kdyz blba A6 se tam vejde s kolama fakt tip
Hlavně ty kotouče s deskama pořádně nechat zahořet Ať se po pár km nepokroutí
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
maRkus píše:tuhle kombinaci sem mel taky.... max a textar... slo to z auta pryc, zklamalo me to, strasne moc. hlavne diky tem drazkam kupuju 3-4x za rok desky
Nejen, že to žere desky, ale taky to při brždění z vyšších rychlostí docela hučí... Oproti kvalitnímu, hladkýmu kotouči, jsem nepoznal žádnej rozdíl.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Raději bych tam napráskal klasické kotouče s brzdičema z M3ky.
Po všemožných pokusech musím jen souhlasit Pokud čarovat s brzdama, tak jedině z nějakýho silnějšího modelu, náhražky typu drážky / dírky, jsou jen designovej doplněk
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
AR166: Chtěl jsem napsat něco podobného, ale říkal jsem si, že nebudu zlej
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
mno zatim mam jen cca. 400km...posledne vydrzela 500km...tak na plato zatim brzo ale ted je tam vse nove, lamely, menic, mechatronik a je na to domluvena zaruka na par desitek tisic km
maRkus píše:tuhle kombinaci sem mel taky.... max a textar... slo to z auta pryc, zklamalo me to, strasne moc. hlavne diky tem drazkam kupuju 3-4x za rok desky
Já mám Maxy+ATE desky a cajk ale já zas najedu prd tak s komentem ohledně životnosti desek nemůžu sloužit... ale co je hlavní, vypadá to úplněnejvíckůůl a když byly ty kotouče za 800 no nekupto
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
No, ja mam Max+RH desky a po 20tis jsou desky v pohode, takze si nemuzu stezovat a je to i znat, ze to o proti serii lip brzdi...,ale mam to na Ford Puma 1.7
Ford Puma 1.7 16V r.2001
Opel Tigra 1.4 16V r.1996