U mě včera takhle - jeden nenápadnej retardér cestou na Karlštejn a olejová vana rozmrdaná jak Tarra White. A kdyby se chtěl někdo ptát, proč mám známky na přední značce, tak je to proto, že mi někdo v rámci "úspěšného víkendu" někdo z pátka na sobotu tu přední ukradl.
Ještě jednou chci zároveň poděkovat Trhačovi že mi pomohl se sháněním servisu i přes to, že je aktuálně na dovolený.
To je ten retardér velkej jako kráva ne? Podle fotky se mi moc nezdá, že by to bylo nějak moc nízký
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Když se chlap vyspí s více ženami, je borec.
Když se žena vyspí s více muži, je kurva.......proč je to tak?!
Protože když klíč otevře několik zámků, je to univerzální klíč......
kdežto když zámek otevřeš vícero různými klíči, je zkurvenej zámek
SPEEDY píše:Ty by se mi taky šikly, ale už bych neobul origo 15" alu
Speedy Origo ALU 6JxR15 by jsi obul v pohode, jelikoz Skoda Fabia I RS ma na zimu predepsana kola 6JxR15 s pneu 185/55 R15, takze na Octu ALU 6J(6,5J)xR15 195/65 R15 by jsi s prehledem dal
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
taky něco po delší době ukážu ... předek už je komplet v laku... jen lišty nasadit ... kola a jdeme k zemi
a kámoš mi leštil kolo ... na to za jakou chvilku to udělal je to super výsledek... já budu mít na autě pak o palec větší
Yup, přesně ten. Nejsem první kdo tam tu vanu nechal?
nemit lupo vanu schovanou za napravnici tak nemam pulku auta.... ja kdyz sem tam jel poprve tak to bylo v noci lehce pres kilo... nemusim ti rikat co to bylo za mrdu v aute par cm od zeme a na nizkoprofilech
jinac priste dej vedet, o vikendech sem u karlstena porad....
růžová se mi líbila víc, tohle je takový.... nevím... šedá v kombinací s tou oranžovou, a zrovna na takových místech mi absolutně nesedí..
ale samozřejmě věc majitele jestli se mu to líbí jinak oranžády se mi líbí moc, ty jsou super
OpenWine.cz - jedinečná vína z Chille, Argentiny a Uruguaye dodávaná přímo od výrobce. V případě většího odběru využijte množstevní slevy. Kontaktujte mne prostřednictvím soukromých zpráv.
maRkus píše:me se libi ze sou zmatneny i ty svetla... detail kterej dotvari celek.
jinac ta seda je zajimava barva
Zrovna zatmavování světel moc nechápu to abych míň svítil?
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor