co rikaji prislusnici PČR na českou pojistku ktera je napsana na naglicky auto?
vim ze to oficialne nejde ale jde mi o to jezdit a kdyz me zastavi policajti aby nebyl pruser....
pri pojistny udalosti pojistovna plnit nebude...to je taky jasny jde jen o to zavrit hubu policajtum
Řešilo se to tu i všude jinde už Xkrát, pojistku na praváka ti pojišťovny udělaj, to problém neni. Problém možná nastane v případě pojistného plnění, někdo ti řekne, že to pojišťovna proplatí a někdo ti řekne že ne. Zjednodušeně řečeno radši počítej s tim, že jde všechno tzv. na tvoje triko.
Raimmi píše:aha, tak kvůli někomu si mám něco dělat sám a platit... tak to dá rozum samozřejmě... no nic omlouvám se za OT klidně to smažte...
Bože
Jsme země idiotů, který když někomu tuknou na parkovišti do auta, tak prostě jednou dohajzlu a nenechaj lístek za stěračem, feták co se sjetej potuluje městem poškrábe lak na autě, zloději co kradou z aut integrovaný navigace apod., proto je prostě dobrý mít to pojištěný, člověku se pak nějaká takovádle situace stane a nemusí "nic řešit", nehledě na to že je to lepší i když tě někdo nabourá a budou ti amortizovat škodu, sice to pak jde vyhádat, ale z havárky ti to pokreje celou škodu, proste u auta za 100tisíc+ je podle mě blbost nemít havárku
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
to jo, ale oni nemaj všichni auto za 100tis. + a né každej má na havarijko, pak takový lidi maj radost když jim to někdo napere do auta s takovou pojistou co neplní...
A pak tu mame tu rikanku o opici a bananu mit na aute HAV mi prijde jako samozrejmost uz jen pro pripad, ze to "ujede" me. Diky HAV jsem napr. nedavno vyresil od nekoho bocni sklo za 13 litru, na ktery se povinny nevztahovalo a k tomu vsemu ho autoskla nemaji. Clovek co na silnici nepocita s rizikem, by na ni IMHO nemel co delat.
Raimmi píše:to jo, ale oni nemaj všichni auto za 100tis. + a né každej má na havarijko, pak takový lidi maj radost když jim to někdo napere do auta s takovou pojistou co neplní...
Tak jasně, určitě je lepší shánět nárazník, dvěře apod., než za stejný prachy zaplatit havarijko a mít klid a přesně jak řiká Subtera je to dobrý i pro případ že to někde ujede tobě.
máca píše:on je problem si i havko udelat kdyz mas podle pojistoven "starej vrak" pred rv 2000, ted sem to resil na bawo a proste mi to nikdo nepojisti
Mam u Kooperativy E39ku z roku 98, pojištěná je už rok hav+krádež+vandalismus a v pohodě
máca píše:on je problem si i havko udelat kdyz mas podle pojistoven "starej vrak" pred rv 2000, ted sem to resil na bawo a proste mi to nikdo nepojisti
ceska pojistovna ma vyhodnejsi pojisteni na auta starsi sesti let, jen je to limitovany do nejaky castky.
zkus Tima..mam pres nej havarijku i na T4 r.v. 96/97
PojiV pripade nehody pojistovna bude plnit podle pojistnych podminek, ktere predpokladam, ze si kazdy pred podpisem smlouvy precte, takze mi otazka prijde tochu zcestna...
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
stary pastiky maj narok minimalne na havarijko u generali (produkt retro) a snad i servisni pojistovna. taky by me to zajimalo kolik by to bylo na moji pastiku e39 99 a jen na urcitou hodnotu.
Nebudu zakládat nové téma pro můj dotaz týkající se pojištění..
V týdnu nejspíše pojedu pro jiné auto, ale nevím jestli ho budu brát na 100%. Ale nevím jak s pojistkou. Asi se s majitelem sejdeme na půl cesty a kdo ví v kolik, proto by mě zajímalo jak je to s pojistkou. Tuším že s kupní smlouvou by stará pojistka měla zaniknout a já nevím kde bych třeba v pět večer si sjednával jinou. Jde to pořešit nějakou předběžnou třeba na 5 dní aniž bych ještě auto neměl? Nebo jak to řešíte vy?
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Normálně se domluvíte, že Ti zelenou kartu na převoz dá a ty mu jí pošleš poštou nazpět Jinak by pov nemělo zanikat při podpisu smlouvy, měl bys normálně odjet s kupní smlouvou. Na převoz by měla být dostačující pro policajty. Já se vždycky domluvil na tom zapůjčení karty a obratem jí zaslal zpět.
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Ok. Nakonec auta možná budeme měnit mezi sebou, takže to pořešíme asi takto
A jak je to potom v případě nehody? Počítá se to stále na mě?
Nikdy jsem to neřešil, jelikož prodej auta se vždy udál v hodinách, kdy měli pojišťovny otevřeno.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Me jestli benga chytli 5x za 4 roky kdy vozim pravaky tak je to moc... Z toho 2x se me ptali co mam vubec u sebe mit... Jednou me ovsem chytli kdyz jsem auto pri prevozu na dilnu jeste nestihl pojistit a zahral jsem to na pojistku v UK ktera se vztahuje k silnicni dani (papirek za oknem) a v poradku... Nic takoveho samozrejme neexistuje, ale jak rikam snazim se vzdy mit vse v poradku... Vc. MOT.
Samozrejme taky hraje roli koho v tom aute chyti... Kamose s ostruvkem co vypada jako vrah deti jsem musel vysekavat pac absolutne nevedel takze nemel bengum co rict a druha kapitola jsou plevel (cikani) v jejich Passatech, Oktavkach a podobnych vrakach... Ty kolikrat uz neodjedou po svych. Taky pocitam ze ne vsichni fizlove budou mit v dnesni dobe kdy se pravaci rozmohli v hlave sumak... Takze je dobry znat zakony v UK coz mam nastudovany mocinki.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ