Oplí technická poradna
Re: Oplí technická poradna
řešíte to jak malé děcka, chceš to.. tak to udělej, udělej STK bez auta a jezdi do prvního průseru, na Kubiho se nesmíš dívat, ten je z jiného gangu.. podívej se na mojí legalizaci
přímo bych na 2.5 papíry postavil MV6 s přeraženým typem
tady jezdí Astra F 1.6 16V s MV6, myslíš že to majitel řeší?

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
u tebe to je jedno, ty stejně pojezdíš pár měsíců a zas to rozřežeš do žida, pro tebe nemá význam takové věci řešit jako pro ostatní

Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtel jsem napsat neco podobneho, ze to Lukin rozreze, ale tak tahle by mohla neco vydrzet o kousek dyl

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
To zas já můžu říct, že u Tebe to je tím tuplem jedno, když to věčně akorát stojí legálně v garáži nebo poskakuje na rynku po městě.

C20XE inside
C20XE inside
furt lepší než to stavět pro to, aby s tím nakonec Franta nakrmil lis
vždycky plno řečí a kritiky na všechny a nakonec flexa 
však jo, po kritice přichází už jedině flexa
tak nechtěj ať Ti zkritizuju Kadetta

C20XE inside
C20XE inside
to bys musel nejdříve přeflexovat zámek od garáže což nevím jak pokud nemáš flexu na tužkové baterky 
Ták a ted já
mám problém s calibrou C20NE 1994
Startuje velmi dobře (ani ne 2 otáčky a jede)
ale za studena špatně reaguje na plyn, a to tak že pokud přidám trochu rychleji (chod pedálu až na doraz cca 1,5 sekundy)
tak se motor zakucká, otáčky spadnou i na 600, střelí do sání (jak kdy) pak se nějak zbrchá a pak vylítne do otáček, prostě jako by se zahltil.
Za tepla to nedělá.
Nové díly: palivové čerpadlo filtr paliva, rozvody, čidlo teploty pro jednotku, teplotní spínač ventilátoru, vyčistěná váha vzduchu (zkoušena i jiná, bez rozdílu) víčko rozdělovače, zapalovací cívka, svíčky,palivové relé, zapalovací kabely měřeny a všechny mají 7,1 Kohm (je to dobře?)
tak a ted radte
kde hledat chybu.
mám problém s calibrou C20NE 1994
Startuje velmi dobře (ani ne 2 otáčky a jede)
ale za studena špatně reaguje na plyn, a to tak že pokud přidám trochu rychleji (chod pedálu až na doraz cca 1,5 sekundy)
tak se motor zakucká, otáčky spadnou i na 600, střelí do sání (jak kdy) pak se nějak zbrchá a pak vylítne do otáček, prostě jako by se zahltil.
Za tepla to nedělá.
Nové díly: palivové čerpadlo filtr paliva, rozvody, čidlo teploty pro jednotku, teplotní spínač ventilátoru, vyčistěná váha vzduchu (zkoušena i jiná, bez rozdílu) víčko rozdělovače, zapalovací cívka, svíčky,palivové relé, zapalovací kabely měřeny a všechny mají 7,1 Kohm (je to dobře?)
tak a ted radte
Soob 900NG B204l 136kw (zatím)
nejspíš nikde, asi jen magor startne a dá na 1,5 sekundy plynový pedál na podlahu
zkus v zimě v -30 vylézt ven a zhluboka se nadechnout, jestli se nezakuckáš 
C20XE inside
C20XE inside
ernst: Problém sem našel- řidič... Jediný řešení zastřelit jinak to nespravíš
.... Nechápu proč když nastartuješ auto tak mu hned dáš kouř? 
hele nejsem blbej abych vytáčel auto za studena do plnejch,
ale ono to dělá i když dám ani ne čtvrt plynu, nedá se s tím pořádně ani rozjet na volnoběh, což se dá s přehledem i s nojí jednobodovou 1,6 která nic takového nedělá,
ještě jsem zapoměl, když je motor už prohřátej, třeba po 30ti km a zůstane stát na volnoběh, tak po chvíli začne vynechávat jeden válec, pak 2 , 3, pak se na chvili chytnou všechny, a pak to chcípne a nejde nastartovat, než to zchládne (asi po hodině)
ale ono to dělá i když dám ani ne čtvrt plynu, nedá se s tím pořádně ani rozjet na volnoběh, což se dá s přehledem i s nojí jednobodovou 1,6 která nic takového nedělá,
ještě jsem zapoměl, když je motor už prohřátej, třeba po 30ti km a zůstane stát na volnoběh, tak po chvíli začne vynechávat jeden válec, pak 2 , 3, pak se na chvili chytnou všechny, a pak to chcípne a nejde nastartovat, než to zchládne (asi po hodině)
řešil sem to u C16SE a nakonec sem zjistil že sem měl rozpojenej konektor lambdy... je to sice prkotina ale závada tím odstraněná.. tudíž je možný že máš lamdu koernst píše:hele nejsem blbej abych vytáčel auto za studena do plnejch,
Astra F 1,6Si 74kW
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
NEW Astra G Caravan 2,0 DI ROPA POWER
jestli máš možnost, půjč si zapalovací kabely. jednou mě to pěkně vypeklo,když jsem kabely měřil a byly podle měřáku OK. nedalo mě to ,tak jsem ještě vyndal svíce připojil je na kabely od rozdělovače, no a všechny házely jiskru jak kráva. byl jsem bezradnej,tak auto putovalo do servisu,... po chvíly volali ,že auto jezdí,že jen vyměnili komplet zapalovací kabely 
Opel Astra F C20XE
- petanek192
Mam taky dobrej c20xe na malou klapku jde do otacek ale jakmile se pootevre velka klapka tak se to okamzite zacne dusit az by to zdechlo
nevim kde zacit
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT
Bigasi: lambda je taky vyměněná, té původní nefungovalo vyhřívání,
Miras3000: zajímavý nápad, kabely mi taky venku házely dobře a probité nebyly, první a zásadní problém byl v rozdělovači, tam byl upadenej ten středovej uhlík od cívky na palec, a to víko bylo vypálené od jisker,
nicméně auto se ted chová normálně takže pohoda, možná to taky mohlo být tím že stálo docela dlouho v bazaru, takže možná že to bylo jen starým benzínem... (i když se do auta natankovalo 40 litrů)
Miras3000: zajímavý nápad, kabely mi taky venku házely dobře a probité nebyly, první a zásadní problém byl v rozdělovači, tam byl upadenej ten středovej uhlík od cívky na palec, a to víko bylo vypálené od jisker,
nicméně auto se ted chová normálně takže pohoda, možná to taky mohlo být tím že stálo docela dlouho v bazaru, takže možná že to bylo jen starým benzínem... (i když se do auta natankovalo 40 litrů)
Zdravým pánové, mám problém s VB
Puvodne X16XEL a niní X18XE v minulém voze ze kterého se bral fungoval ale ted po prohození motor točí ale nedává jiskru. Kdyby jste byl někdo z prahy nebo směr Kolín nejlépe s diagnostikou a help my. Díky za pomoc popřípadě s nějakou radu ale to asi až po diagnostice díky
patrik.1989@seznam.cz
Puvodne X16XEL a niní X18XE v minulém voze ze kterého se bral fungoval ale ted po prohození motor točí ale nedává jiskru. Kdyby jste byl někdo z prahy nebo směr Kolín nejlépe s diagnostikou a help my. Díky za pomoc popřípadě s nějakou radu ale to asi až po diagnostice díky
patrik.1989@seznam.cz
Asi se to sem moc nehodí, ale zkusim to. Čím myslíte že by šlo odstranit to decentní zatmavení od předchozího majitele ze zadních světel? Techničák jsem zkoušel a nepustilo to...
- Přílohy
-
- manta_svetla.jpg (108.25 KiB) Zobrazeno 2205 x
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud na nic nepřijdeš, tak bych to zkusil normálně přebrousit jemným smirkem a pak to vyleštit pomocí leštící sady na světla (třeba od 3M - s tím jsme teď dělali přední na Omeze B a supr).
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Paprik: motor jsi přehazoval i s komplet elektroinstalací a jednotkou? pokud ano tak bych to viděl na imobilizér, nebo snímač otáček klikovky, jestli ti nejdou ani vstřiky a otáčkoměr při startování.
Naposledy upravil(a) ernst dne 01 zář 2012 16:19, celkem upraveno 1 x.
na tie svetla skus odlakovac na nechty
to je napad uz si nekdy zkousel odlakovac na plasty nebo plexi?

Vauxhall omega 2.5V6 ->VXR edition -> crazy omega https://www.youtube.com/watch?v=cd65a5H3yHI -> MV6
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
Ford Fiesta ST150
Golf VI GTI
co jaké broušení vubec co ho blbnete,kup přímo spray na odstranění zatmavovacího spreje ,stál mě 170 a barva ze světel šla jak nic,třeba nechat chvilku působit když je to tak moc
Tak o zadnym odstranovaci zatmavovacím spreji nevim, tak tedy zkusim se po nem podivat... jinak diky za radukubeSRi píše:co jaké broušení vubec co ho blbnete,kup přímo spray na odstranění zatmavovacího spreje ,stál mě 170 a barva ze světel šla jak nic,třeba nechat chvilku působit když je to tak moc
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Pánové, nějaká rada?
viewtopic.php?f=59&t=109103" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky!
viewtopic.php?f=59&t=109103" onclick="window.open(this.href);return false;
Díky!
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To asi není úplně dobře, co

jestli je to na cabriu tak na srání v garáži to stačí

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- Chosse
- Kontaktovat uživatele:
To je estetika, nicméně ti naznačují, že by chtěli časem do popelnice
Jsem to měl kuchlý a té gumy je tam ještě dost aby to držela 
Není třeba...
jó to máš pravdu, ale takhle to vypadá v klidu, si vem jak to za jízdy musí chodit
Martty, počítej s tím.. že dáš nové uložení a budeš mít z kábra offroad
jak se to zvedne 
C20XE inside
C20XE inside
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já nějaké uložení pěkné v garáži mám, tenkrát sem něco rozebíral a bylo tam pěkné (asi měněné), tak jsem ho schoval
Takže už jen trošku nálady a hurá na to
Materiálu tam možná může být hodně, ale nebudu čekat až se mi to někde utrhne.... a zkurvím kvůli tomu auto.
napadla mě taková bláznivina... jelikož se jedu podívat na svůj už možná budou motůrek do své vb začalo ve mě hlodat myšlenka co s převodovkou? co použím převodovku z diesela? auto by mohlo mít sílu a vyžší rychlosti v nižších otáčkách... jde u opla vůbec kombinovat převodovky z nafty na benzín a naopak? nebo jen použít převodová kolečka příklad 4řku a 5tku z diesela do benzínové převodovky? 
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!