Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zepředu vypadá nasraněRudi píše:MG už víc jak 14dní lítá jako ďas, děkujem Zemimu za rychlý dodání dílu, teď jen počkat na volnej okruh
kolem 20sTomasUL píše:Zepředu vypadá nasraněRudi píše:MG už víc jak 14dní lítá jako ďas, děkujem Zemimu za rychlý dodání dílu, teď jen počkat na volnej okruh
Máš naměřený 0-100?
Třeba.Berry píše:Pokud te zajima, jak je auto pruzny, tak by te meli zajimat hodnoty progresivniho zrychleni tedy napr. z 80-120km/h treba na 3.prevodovy stupen![]()
Jinak urcite na youtube bude nejaky video
Je tam sport.podvozek, tak to moc nepruží, ale skáčeTomasUL píše:Myslíš "koho"?
Třeba mě.
Zajímalo by mě, jak je to auto pružný.
Tady??TomasUL píše:Třeba.Berry píše:Pokud te zajima, jak je auto pruzny, tak by te meli zajimat hodnoty progresivniho zrychleni tedy napr. z 80-120km/h treba na 3.prevodovy stupen![]()
Jinak urcite na youtube bude nejaky video
Ale zatím jsem se tady nic nedozvěděl...
wtf!TomasUL píše:Myslíš "koho"?
Třeba mě.
Zajímalo by mě, jak je to auto pružný.
jako taky sem byl reakcí lajt překvapenejButcher píše:Rudi se citi dost
ještě cegánskýho opla( z Ústí nebo Litvínova) a máme to kompletm.artty píše:Hnusnej Citroen z Litvínova a ještě horší MG z Mostu... to je stránkajoke
My nepovedenou olympiadu nemame, ted bude doma nebo spise uz neco je, ale jeden okridleny sip a jeden levBIGPAPA píše:nebo nahoď tu tvojí nepovedenou olympiádu
Jedno je moje a druhe je pani, tak asi takBIGPAPA píše:Berry to bylo na jajinano probůh jedna škoda peněz a nejteplejší auto na světě