Vozíte u sebe peníze?
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Vozíte u sebe peníze?
pro 12 mil rublů http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 97D0NKbhY0" onclick="window.open(this.href);return false; (1 mrtvej 1 s prostřelenou nohou)
Vozíte u sebe občas dost peněz? To mi připomělo kámoše jak ujížděl policejní neoznačené oktávce jelikož vez kolem 3 mega.
Vozíte u sebe občas dost peněz? To mi připomělo kámoše jak ujížděl policejní neoznačené oktávce jelikož vez kolem 3 mega.
Trabant, VW Golf, MX 5
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vozíte u sebe peníze?
Je hezký jak ostatní jedou dál..
Takhle jsem jednou slyšel, že se vezlo x mil. a tak je sledovalo neoznačené policejní auto, po delší době zastavili na z převážejícího auta vyskákali 4 ozbrojenci na PČR auto.. prý se vše pak vysvětlilo. Ale co je na tom pravdy...?!

pražská dročka takže čekám na tenhle den ... jednou mě to potká 

já bych taky asi jen čučel, pokud kdokoliv cokoliv udělá tak to koupí taky, pokud to tedy neni Chuck Norris
nechtěl bych dopadnout třeba takhle http://www.youtube.com/watch?v=y2a8_ozC4cM&feature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false; kolem auta se našlo přes 100 kulek

Trabant, VW Golf, MX 5
když si někdo splete Porsche s Porsche
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... Q-V4M&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... Q-V4M&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Trabant, VW Golf, MX 5
- Sova
máš dobrý kámoše...j3ykobim píše:pro 12 mil rublů http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 97D0NKbhY0" onclick="window.open(this.href);return false; (1 mrtvej 1 s prostřelenou nohou)
Cléon & Fonte
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
kdyby meli moji pani, tak taky u sebe nevozi nic. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

co bys dělal ty? čekal, že se někdo vrátí a odpráskne ještě tebe? počkat o kus dál a zavolat flojdy a záchranku...hlavně v Rusku jezděj i po zuby ozbrojený převozy peněz, né jak v ČR G4S, kde jezdí 1 kuchař a sbírám míč za míčem prodejnu za prodejnou...habitat3 píše:Je hezký jak ostatní jedou dál..Takhle jsem jednou slyšel, že se vezlo x mil. a tak je sledovalo neoznačené policejní auto, po delší době zastavili na z převážejícího auta vyskákali 4 ozbrojenci na PČR auto.. prý se vše pak vysvětlilo. Ale co je na tom pravdy...?!
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mi připomělo, když jsme vezli zálohu na barák v podobné částce, stažený obě půlkyj3ykobim píše: Vozíte u sebe občas dost peněz? To mi připomělo kámoše jak ujížděl policejní neoznačené oktávce jelikož vez kolem 3 mega.

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
samej mafiozo tady
VW - Very Wonderful
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych byl víc k tématu, tak tedy zásadně bez peněz u sebeRudi píše:samej mafiozo tady

Kdo tady má nejvíc peněz a kudy jezdí do práce? 

Autoservis
Autodíly
STK + EM
Autodíly
STK + EM
Sam mam malo, takze staci platebni karta
A kdyz je nekde neberou jdu jinam 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To máte recht předsedomilosh píše:Sam mam malo, takze staci platebni kartaA kdyz je nekde neberou jdu jinam

Praktikuju to stejně

hehe, no platebka neni ted nic moc, včera sem testoval bezdotykovej platební terminál a skoro bych se i vsadil, že brzy uvidíme běhat zloděje s přenosným platebním terminálem(něco jako má policie) který budou přikládat k peněženkám, kabelkám, taškám apod. a strhávat pětikila. Pak už záleží co máte za kartu 

Trabant, VW Golf, MX 5
Ale prd, jelikoz i ty bezdotykovy terminaly instaluju tak to zase tak horky nebude se zneuzitim, platit muzes jen do 500kc "pipnutim" pak uz sice pipnout muzes ale pin zadat musis.
Osobne kdyz jdu treba jen do Billy na maly nakup (rohliky mliko maslo
) tak nemusis menit dukaty a jen pipnu a je to rychlejsi nez vybirat prachy z penezenky a cekat nez ti baba vrati. Kazdopadne platit min jak 100kc kartou mi prijde divny i kdyz uz jsem videl jak i nejaky clovek platil 2,10kč kartou !!!!!
Osobne kdyz jdu treba jen do Billy na maly nakup (rohliky mliko maslo

Jooo, takovydle videa (Porsche) by se mely poustet tem mentalkum co porad vykrikujou neco o policejnim state a policejni brutalite. Nase policie je jeste celkem mirna a klidna.
Napadlo vas nekdy ze ta holka ktera jde pred vama po ulici ma v kabelce treba 2miliony? Spousta firem/lidi spoleha na to ze by to nikoho nenapadlo.... prijde typek do banky, vynda tasku od notasu a ma tam milion a pul. Coz jsem zazil.
Segra pred lety nesla do banky asi 36 milionu v igelitkach z delvity
.... no jo, stavebni firma a devadesaty leta 
Napadlo vas nekdy ze ta holka ktera jde pred vama po ulici ma v kabelce treba 2miliony? Spousta firem/lidi spoleha na to ze by to nikoho nenapadlo.... prijde typek do banky, vynda tasku od notasu a ma tam milion a pul. Coz jsem zazil.
Segra pred lety nesla do banky asi 36 milionu v igelitkach z delvity

BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence
to Berry:
To jste jako kupovali barák v cashi?
Existuje zákon na prání špinavých peněz a jakákoliv platba nad 15.000,-€ musí jít převodem nebo jste to platili po částech? Tomu nerozumím.
Existuje zákon na prání špinavých peněz a jakákoliv platba nad 15.000,-€ musí jít převodem nebo jste to platili po částech? Tomu nerozumím.
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- m.artty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že kvůli dvackám naházeným v popelníku mě nikdo střílet nebude
Ještě takové OT, když jsme u těch karet. Na to bezdotykové placení potřebuju speciální kartu?

A debilním studentům to asi přijde normální. Vždycky po škole jdu do Billy a mám stěstí, že předemnou se vždycky vyskytne nějaký blbec co platí 27 korun kartou (klasickou, tj. zadává pin) a jen zdržuje. A když se pak sejdou takový ve frontě dva, tak to už je úplně v řiti.milosh píše:Osobne kdyz jdu treba jen do Billy na maly nakup (rohliky mliko maslo) tak nemusis menit dukaty a jen pipnu a je to rychlejsi nez vybirat prachy z penezenky a cekat nez ti baba vrati. Kazdopadne platit min jak 100kc kartou mi prijde divny i kdyz uz jsem videl jak i nejaky clovek platil 2,10kč kartou !!!!!
Ještě takové OT, když jsme u těch karet. Na to bezdotykové placení potřebuju speciální kartu?
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To co se vezlo byla záloha, která se platila cash a zbytek se provedl převodem z účtu. Vše legální a dle smluv, barák kupován od společnosti Central Groupbarry píše:to Berry:

Marty, potrebujes novou kartu s timto logem.
http://www.csas.cz/banka/appmanager/por ... c_5561.xml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.csas.cz/banka/appmanager/por ... c_5561.xml" onclick="window.open(this.href);return false;
znamená to, že placení kartou už nebude tak 10x pomalejší než hotově a nebudu muset ty lidi nesnášet?
nebo je to jen do toho pětikila?

3x Renault Safrane Hartge Biturbo
jj vim...., že do 500kč, po 15 minutách aby to po tobě nechtělo pin..., ale pokud budeš pípat pokaždé jinou tak to pin chtít nebude .), třeba tramvaji by to šlo. Něco mi řiká že to brzy uvidíme v televizi
barry to sice asi joo, ale pokud prokážeš že jsou tvoje tak nic nemůžou..., max. přestupek. To mě připomělo Balotelliho jak vez v autě 25 tis liber na sedačce spolujezdce a když ho zastavila policie s tím proč má u sebe tolik peněz. Tak řek: Protože jsem bohatej.

barry to sice asi joo, ale pokud prokážeš že jsou tvoje tak nic nemůžou..., max. přestupek. To mě připomělo Balotelliho jak vez v autě 25 tis liber na sedačce spolujezdce a když ho zastavila policie s tím proč má u sebe tolik peněz. Tak řek: Protože jsem bohatej.

Trabant, VW Golf, MX 5
je to jen do 500kč a 1 transakce do 15min...., pokud překročíš částku nebo časový limit, chce to pin, nebo podpis. Délka transakce většinou záleží na pokladním systému a ne na terminálu či bance.bóďa píše:znamená to, že placení kartou už nebude tak 10x pomalejší než hotově a nebudu muset ty lidi nesnášet?nebo je to jen do toho pětikila?
Trabant, VW Golf, MX 5
Docela partyzani nekteri tady jak to vidim 

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobne jsem videl x lidi jak z jedne kapsy vytahne opravdu 2-3cm štos pětiseteurovek z druhý to samý v dolarech a pak ještě hromadu českejch. A to všechno v teplákovce při procházce městem..
)

Tak Rytmus to je jina liga 

Já sem jel 3 hodiny vlakem do Ostravy pro auto, měl sem u sebe blbejch 60 tisíc a posranej sem byl dost 

Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift.
Tak asi malokdo z fora mame po kapsach melouna a vic