mazání threadů v pokecu?

Od nás pro Vás, informace o tomto fóru od administrátorů, návrhy na vylepšení webu atd..

Moderátor: Admins

Eiffel
Moderátor

Re: mazání threadů v pokecu?

Příspěvek od Eiffel »

smazal jsem to právě proto, aby tam nebyl další bordel. A pokud se ti tady nelíbí, klidně můžeš založit svoje forum a psát si tam sám
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

m.artty
Moderátor

Příspěvek od m.artty »

Nějak se mi přestává líbit, jak se tu na foru cenzuruje... mažou se věci, které by stačilo jen zamknout, moderátoři zakládají silně OT témata.... :savle:

Nevim jestli by místo mazání nebylo lepší témata přesouvat někam na "hřbitov".
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

petanek192

Příspěvek od petanek192 »

Jo to je dobrej napad . 8)
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

crocjirka

Příspěvek od crocjirka »

No asi taky prispeju svou spetkou... Toto forum je "soukrome", ma soukreho vlastnika, kterej kdyz si da podminku, ze se musi dodrzovat nejaka pravidla. Tak se musi dodrzovat... Nebo mate svobodnou volbu jit diskutovat nekam jinam.... Ted trosku osobniho zvratku: nemam rad jakoukoli cenzuru atd, ale zase na druhou sfranu chapu, ze milosh se boji big brothera, dale si myslim, ze kundy a auta patri neodmyslitelne k sobe
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

dinkin

Příspěvek od dinkin »

crocjirka píše:No asi taky prispeju svou spetkou... Toto forum je "soukrome", ma soukreho vlastnika, kterej kdyz si da podminku, ze se musi dodrzovat nejaka pravidla. Tak se musi dodrzovat... Nebo mate svobodnou volbu jit diskutovat nekam jinam.... Ted trosku osobniho zvratku: nemam rad jakoukoli cenzuru atd, ale zase na druhou sfranu chapu, ze milosh se boji big brothera, dale si myslim, ze kundy a auta patri neodmyslitelne k sobe
crocjirka píše:TOP GEAR a SEX nejdou dohromady!!!
:lol: :lol:

m.artty
Moderátor

Příspěvek od m.artty »

L.A.M.A. píše:jako mas uzavrene obchody tak mit uzavrene "blbosti"? kde by se nedalo prispivat ale jen procitat? ma to smysl?
Mě jde o to, že se tu pak projíždějí dohady kdo co smazal a komu tam kdo psal atd.
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadet na díly

crocjirka

Příspěvek od crocjirka »

OT: dinkin: tak si skus nekdy soulozit pri topgearu... pokud jsi ten dil jeste nevidel tak to moc dobre nejde... :D
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

Rudi
Moderátor

Příspěvek od Rudi »

to musíš mít nějakou vrozenou vadu, že ti to přitom nejde?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Berry
Moderátor

Příspěvek od Berry »

Dobře Rudi :lol:

Jinak když se vrátím k tomu mazání, tak se moc nedivte, některá nebo spíš většina "ho*en", co tam kdo vypustí, tak to se fakt nedá číst a že se říká, že papír (v tomto případě interner) snese hodně, tak někdy ani toto :kladivo:
Za to, co tam kdo občas vypustí a za jejich dementní připomínky, mi občas cuká ruka, abych jim nedal na pár hodin nebo dní "ban", sice ho to nevylečí, ale aspoň na chvíli opustí od psaní hovadin :lol:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

m.artty
Moderátor

Příspěvek od m.artty »

A já bych je právě nechal, ať píšou ho*na a ať si to pak každý může najít až budou dělat někde jinde chytráky....

Kde je téma z pokecu o tom, že nejde TF? Mě opravdu nedrží přihlášení.... :( jsem čekal, že se třeba něco dozvím a on to zase někdo aktivně smazal.

Edit 12.11.2012: Chyba je asi u mě, na jiném počítači mi trvalé přihlášení drží...

Rolljoin

Příspěvek od Rolljoin »

m.artty píše: Kde je téma z pokecu o tom, že nejde TF? Mě opravdu nedrží přihlášení.... :( jsem čekal, že se třeba něco dozvím a on to zase někdo aktivně smazal.
Ve firefoxu mi to přihlášení zůstávalo ale v chromu se mi to odhlašuje když tady chvíli nejsem. Kde je chyba?
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

Rolljoin

Příspěvek od Rolljoin »

L.A.M.A. píše:cookies?
jo ty já celkem rád :D

ale jinak mám chrom čerstvě nainstalovaný
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII

SubTera

Příspěvek od SubTera »

uz by se k tomu nekdo kompetentni mohl vyjadrit,nejak se na to pozapomnelo...je zvlastni, ze se to stava najednou desitkam lidi..

BIGPAPA

Příspěvek od BIGPAPA »

je tu nový admin a jmenuje se ADMIN prá se mame ptát jeho
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Berry
Moderátor

Příspěvek od Berry »

Ono se nedivte, že to mizí, já taky občas něco promažu, ale opravdu ty největší chendely a nesmyslný "posty", protože to úplně tyčí ta demence :?: A bejt na mě, a udělat bych to mohl, tak bych dost věcí promazal ať už z pokecu nebo i z projektu, protože občas je to fakt moc i na mě a že trpělivost mám docela velkou občas :?: Jinak přesně jak píše Bigpapa, je tu nový Admin, tak asi na některé věci se obracejte na něj nebo můžete i na mě, pokud to bude ohledně příspěvků, topiců, banů atd. 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Zpět na „Administrátorská sekce“