moderátoři
Moderátor: Admins
-
- Moderátor
moderátoři
Rád bych tímto upozornil moderátory na to,aby si svoji funkci přestali plést s funkcí cenzora. Moderátor musí mít nadhled a být nestraný. To že někomu osobně se nelíbí nějaké téma,nemá ještě právo jej zamykat nebo mazat. Moderátor dbá pouze na dodržování pravidel fora a dle mého názoru nikde porušena nebyla.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
IMF Master Ignition Forum - http://
imfsoft-forum.eu/
Válcová zkušebna 4X4 až do 1200HP
imfsoft-forum.eu/
-
- Moderátor
Re: moderátoři
Já stojím za Lamou a mám podobné smýšlení, kde je pak už "flame" a urážky, které překračují určitou slušnost, rozumové chápaní atd. a žádným směrem se diskuze neubiírá a s prominutíms e tam "plácá jedno hovno za druhým", tak to opravdu si nic jiného nezaslouží.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
-
- Moderátor
Souhlasím s LAMOU i Berrym....
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
- Administrátor
Role moderátora i admina je dost nevděčná a vždy se pohybuje na hraně mezi svobodou projevu a cenzorem. Pokud si nebudete vědět rady, dejte mi vědět. Sám jsem zastáncem spíše volnějšího přístupu, ale všechno má své meze.
-
- Moderátor
Tohle jim ale dava do ruky trumf přesně to co tam řeší. 1. je to pokec 2. stěžoval si někdo moderátorovi,že ho někdo uráží? 3. Jestli tam padají sračky a hovna musí být moderátorovi ukradené
4.tyhle topicy umřou samy nezájmem. Sám dělám moderátora na jiném foru ale tohle bych si nikdy nedovolil. Ani smazat příspěvek ani zamknout téma a že bych někdy jen opravdu mazal a rozdával bany ale at sebevětší hloupost pořád to prezentuje něčí názor. Hlupák se udělá sám a postupně ho ostatní ignorují.
4.tyhle topicy umřou samy nezájmem. Sám dělám moderátora na jiném foru ale tohle bych si nikdy nedovolil. Ani smazat příspěvek ani zamknout téma a že bych někdy jen opravdu mazal a rozdával bany ale at sebevětší hloupost pořád to prezentuje něčí názor. Hlupák se udělá sám a postupně ho ostatní ignorují.
toyota corolla gti 4a-ge 1.6 "V2" 226hp/9500rpm
imfsoft-forum.eu/
imfsoft-forum.eu/
-
- Moderátor
ad1: je vidět, že každý roli moderátora vnímá jinak, na to navazuje, že pravidla chování a pravomoce Moderátore nejsou nijak ustanoveny a vždy se jedná a domlouvá interně s vlastníkem a provozovatelem fora. Jestli děláš Moderátora někde jinde a máš svůj vlastní styl moderování, tak ho dělej, dle svého nejlepšího vědomí a svědomí, jako určitě doteď, ale prostě nemění to na tom, že každý Moderátor má jiný "cit" pro danou situaci, a tak jí pak také řeší.
ad2: O mazání příspěvků a topiců se asi už hodně napsal a napíše a vždy budou kole toho diskuze, chápu, že když je ta "demokracie" tak si každý myslí, že si může psát, co chce a chovat jak chce a když se mu někdo postaví, tak se bude obhajovat bůh ví jakýma paragrafama, ano to může, ale někdy už je toho moc, že Moderátoři jsou taky jen lidé a "cit" pro některý věci prostě jim vnitřně řekne , že tohle už "Ne".
ad3: Když jsi zmínil ten BAN, tak to není myslím v moci běžného moderátora. Pokud tobě dal někdo BAN nebo je tady veřejně dává a chlubí se tím a dokazuje si tím svoji "moc", tak to by mě zajímalo, kdo to je pokud to někdo nemyslel v ironii, že by si dotyčný za příslušné poznámky zasloužil "BAN", ale určitě mu nebyl udělen, co vím, tak naposled jsem udělal BANy včera já a to bylo těm šiřitelům SPAM.
Pokud jsou nějaké konkrétní případy udělování neoprávněných BAN, tak sem s tím a nebo co konkrétně na některých TOPIC´s je špatně, že jsou zamčený nebo smazaný. Nikdo se kvůli těm zamčeným TOPIC´s neozval, i tak to tam bylo plno kravin a nesmyslů. A další věc pokud chceme, aby FORUM šlo nějakým směrem kupřed (zpět ni krok ) a mělo nějakou úroveň (a ne takovou jakou poslední dobou dotváří určitá hrst jedinců), tak se musíme trošku zamyslet nad tím, co tady chceme a nechceme udržovat a rozvíjet konverzace. Ano máš pravdu v tom, že to někdy časem upadne v zapomění, ale to není správně. Nechávat některé věci "vyhnít" není to pravé ořechové.
ad2: O mazání příspěvků a topiců se asi už hodně napsal a napíše a vždy budou kole toho diskuze, chápu, že když je ta "demokracie" tak si každý myslí, že si může psát, co chce a chovat jak chce a když se mu někdo postaví, tak se bude obhajovat bůh ví jakýma paragrafama, ano to může, ale někdy už je toho moc, že Moderátoři jsou taky jen lidé a "cit" pro některý věci prostě jim vnitřně řekne , že tohle už "Ne".
ad3: Když jsi zmínil ten BAN, tak to není myslím v moci běžného moderátora. Pokud tobě dal někdo BAN nebo je tady veřejně dává a chlubí se tím a dokazuje si tím svoji "moc", tak to by mě zajímalo, kdo to je pokud to někdo nemyslel v ironii, že by si dotyčný za příslušné poznámky zasloužil "BAN", ale určitě mu nebyl udělen, co vím, tak naposled jsem udělal BANy včera já a to bylo těm šiřitelům SPAM.
Pokud jsou nějaké konkrétní případy udělování neoprávněných BAN, tak sem s tím a nebo co konkrétně na některých TOPIC´s je špatně, že jsou zamčený nebo smazaný. Nikdo se kvůli těm zamčeným TOPIC´s neozval, i tak to tam bylo plno kravin a nesmyslů. A další věc pokud chceme, aby FORUM šlo nějakým směrem kupřed (zpět ni krok ) a mělo nějakou úroveň (a ne takovou jakou poslední dobou dotváří určitá hrst jedinců), tak se musíme trošku zamyslet nad tím, co tady chceme a nechceme udržovat a rozvíjet konverzace. Ano máš pravdu v tom, že to někdy časem upadne v zapomění, ale to není správně. Nechávat některé věci "vyhnít" není to pravé ořechové.
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
-
mě osobně přišlo mnohem hnusnější založit topic kde jste se všichni vrhli jak hladová zvěř na miguela, tam to hraničilo s úctou k člověku daleko více, jak tyto debaty, které již pomalu umíraly
také se mi nelíbilo, jak některý srandista schválně aby se rozvinulo flame založil topic 21.12, podle mě ubohé a hodně, tohle bych jako moderátor zamknul hned, protože bylo evidentní, že to bylo založeno jen kvůli flame
edit: kouknul jsem kdo to založil - globus - tudíž zcela evidentně chtěl flame a jako moderátor bych si ho už hlídal
a zbytek si přeberte ve svých hlavách, máte každý svou na svém krku, hlavně si jí otáčejte sami
také se mi nelíbilo, jak některý srandista schválně aby se rozvinulo flame založil topic 21.12, podle mě ubohé a hodně, tohle bych jako moderátor zamknul hned, protože bylo evidentní, že to bylo založeno jen kvůli flame
edit: kouknul jsem kdo to založil - globus - tudíž zcela evidentně chtěl flame a jako moderátor bych si ho už hlídal
a zbytek si přeberte ve svých hlavách, máte každý svou na svém krku, hlavně si jí otáčejte sami
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory
http://www.odtahove-sluzby.cz
http://www.odtahove-sluzby.cz