Berry píše:Proc by to tam nevyjelo? Kdyby nekteri dali oci do podpisu a videli, ze to je provede "Xd" tak by nerikali, ze to tam nevyjede, my doma meli 530d a to fakt nikam nevyjelo
Konecne rozumna reakce.A je naprostou pravdou, ze toto xd se dostane lepe kamkoliv a absolutne bez problemu , nez ja s X5.
O barve nema cenu mluvit, musi se libit majitelce a tim to hasne. Stejne se kazde jaro prelepuje.....Vzdyt je to jenom auto a jenom nalepka....
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný. Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
maRkus píše:merej tak ze stoji nahore na moste u kongresaku
Taky mě to pak napadlo, každej podobnej most v Praze než podjedu, tak kontroluju, takže pohoda
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny 500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
i kdyby bylo, tak materialni znak prestupku nebyl zadnej... dale i kdybych tam mel fotku jak obrazek, tak bych se z nich stejne neposral, a ze uz sem takovou parkrat mel.. proste kdyby radsi tu tlustou vyzranou lemru vytahli slapat chodnik udelaj lepe..
vetsi iso v noci na zrcadlu ktere neni full frame znamena skoro smrt:)spis to chce jen delsi cas
ale je pravda ze s bleskem se da vyhrat slusne ale na auto je spis lepsi klascka svetla..
S tema radarama jsou kurvy a kolem prahy jich stale pribejva nejde o to ze by clovek jezdil jako prase ale staci jet parkrat zamyslenej o 15-20km/h vic tam kde je treba novej radar o kterym clovek nevi a je vymalovano :/
crocjirka: tak to jsi dopadl celkem dobře, ja jsem dojel cca 30vteřin po pořizení teto fotografie, hned mě vyhmatli, jen jsem jim řekl že jim nic nedam dokud nedostanu foto, foto doma tak pujdu odevdat část mé měsiční mzdy
kubajzsemily píše:uplně aktualní ne ale cca 2měsíce zpět ......... Veselé Vanoce přeje městská policie
cawec, nebyl jsi tak mesíc nebo dva z5 v nedeli dopoledne na pumpě v Semilech...spadl nam tam ze střechy auta když sme odjíždely laváč a rosekal se...koukal jsem,moc peknej Leonid!!!!