World of tanks

Pokud nevíte co byste zde napsali pak si můžete jen zahrát :o)

Moderátor: Eiffel

Odpovědět
Bobek

Re: World of tanks

Příspěvek od Bobek »

Mně taky.. :D

Hele takovej problém to není :)
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

mě se spíš nechce :lol: nemam tak skvělý připojení a i při hře se to sere
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak já ten test server už mám, stačilo by stáhnout jen aktualizaci a 4Gb mám za chvíli :D

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Proč je ten vrak bílej?

Bolo1

Příspěvek od Bolo1 »

Co sis koupil, to máš :lol:
Hujdaj a sempl klever

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Venca Brody »

Stáhnul jsem si jednu věcičku, která mrtvolný tanky zmrazí. Je to takové přehlednější a je vidět, když se za tim tankem schovává jinej tank :-) 8)
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Venca Brody píše:Stáhnul jsem si jednu věcičku, která mrtvolný tanky zmrazí. Je to takové přehlednější a je vidět, když se za tim tankem schovává jinej tank :-) 8)
Vy untervasermane :lol:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

:lol: :lol:
Tady máš odkaz :lol:
http://worldoftanks.curseforge.com/wot- ... /3-awd082/" onclick="window.open(this.href);return false;
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Dneska jsem měl pěkné chvilky s AMX 12t, málem jsem s ním zničil Batchata(přišel mi celkem papírový, prošel i výstřel do předku), jenže pak přijelo naše IS8 a dodělalo ho :( A byl jsem překvapenej, co může mít SU85 za dělo. Stálo proti mně a říkal jsem si, že na 3-4 rány ho dám(mělo plné zdraví, cca 360hp?), první výstřel od něj a najednou 300hp dole, já stihl 3 výstřely, než on vystřelil podruhé, dalších 300hp dole a byl jsem mrtvý. Ty ruské tanky tam jsou celkem naddimenzované mi přijde, když je srovnáte se stejným tierem ostatních národů. Třeba takové ISU152.

Včerejší bitva :D
Obrázek

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Su-85 byla naprosto geniální se 107mm... než mu ho sebrali
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Stěžuj si, ono teď to jeho sedmičkové dělo je oproti ostatním na stejném tieru docela brutální :D Pokud nepočítám S-35 CA.
Všimni si, že Rusáci tu mají víceméně nejlepší tanky a Němci nejhorší. Celkem mě štve, že z dobrého PzIV udělali nudný tank. To jeho dlouhé dělo bylo vynikající :(

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

a frantíci ještě horší
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Jak jaký tank, třeba stíhače do tiervu VII mají velice slušné. Potom není špatný ELC a AMX 13 90. S více tanky zkušenosti nemám, ale BatChat mi přijde taky dobrý. A těžké tanky mají víceranný zásobník, takže taky to má své plus. Ovšem přijdou mi dost papírové.

Klíčem je, naučit se s těmi tanky hrát. Zjistit jejich slabiny a také v čem je jejich síla. Potom i se slabým tankem můžeš udělat parádu :)

Celkově mi přijde škoda, jak lidé používají lehká AMX ELC, 12 a obě 13. Podle mě je lepší s nimi jezdit jako podpůrnej tank, útočit zboků atp, než ho používat jako scouta. Většina z nich vyletí ze základny a letí k jejich, kam jedou pro jistou smrt a defacto jejich slušná palebná síla je fuč. Já většinou chvíli čekám a až později vyrážím, kdy jsou ostatní zaměstnáni jinými. A když už na enemáckou základnu, tak taky v pozdější fázi bitvy, kdy už je tam menší koncentrace tanků.

Jinak k tankům se dostanu až zítra večer, zatím trénuj rencka :D
Naposledy upravil(a) Gooder dne 04 led 2013 00:18, celkem upraveno 1 x.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

už mě to neba.... pořád samý prohry... ta svině líná pomalá něž se někam dostane, otočí a vystřelí tak je mrtvá :lol:

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Musíš zjistit, jak hrát se stíhačem. To rozhodně není tank do první linie(vyjímka je třeba SU-122-44), spíš buď někde schovanej a vyčkávej. Defacto jejich jediná výhoda je dělo, to mají většinou lepší než ostatní tanky na stejném tieru. Pancíř mají slabý a k tomu mají málo životů.

Jak jsem ti říkal, spíš jsi si měl rozjet jen jednu, max dvě větve, kde by jsi se dostal na vyšší tier a získal i více zkušeností ;)

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

navíc mě sere to rozdělování sil s stock 3 mi namíchá server VI tanky a pak se starej.....

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Rusaci maji nejlepsi tanky, protoze tu hru delaji rusti programatori :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Nemaj, záleží jak co, na jakym tieru... např ty americký t-29/34 jsou uplně nesmrtelný na věž.... :roll:

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak zkus to porovnat s ruskými IS a KV, nepřijde mi, že by byly horší než Téčka. Ty Téčka na věži prostřelíš z boku :)

Gooder

Příspěvek od Gooder »

A abych se jen nechlubil, tak jedna "povedená" bitva na mapě Dubový lesík. Začínal jsem na jihu a vydal se k mostům. Bohužel jsem zde spadl do vody(spíše nešŤastně sklouzl) o utopil se. Nezvedli v nějaké aktualizaci hladinu vody u břehu na políčkách K6, J7 a J8? Nebyl jsem totiž jediný, enemácký Typ tam také skončil.
Obrázek
Obrázek

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Prochorovka - náš tým jel jak banda pitomců na stranu kde nejsou koleje a všichni včetně našich 4 Lowe což byli top tanky zakempili a stáli. Nehli se ani v době kdy se na mapě objevil napřítel jak prakticky celou silou útočí přes kopce za tratí. Lowe se hnuli dopředu až v době když už nepřítel obsazoval naší bázi a střílel jim do zad. Fakt tyhle dementy miluju :(

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Doufejme, že to za pár dnů opadne to šílenství :)
Poslední dvě bitvy, radost mi udělal pokaždé někdo jiný, nejprve MM. Jel jsem s DB a vylosovalo to proti nám čteřici stíhačů: Ferdinand, JgPanther II, JgTiger 88mm a JgTiger IX Tier. Na naší straně byl pouze JgPanther I :(
Druhá bitva s AMX 12t a mapa Dálnice, objevil jsem SU122-44, Tigera, KV3 a T29 proti mě tak couvám zpět mezi baráky, najednou se přiřítí naše SU100 a tlačí mě přímo před ty těžké tanky. Snažím se prokličkovat mezi baráky, mezitím naše SU100 zdechne, anž by něco udělal, čímž zablokuje skulinu mezi baráky, takže nemůžu zpět a samozřejmě mě všichni pak rozstříleli a dement v SU má z toho druhé Vánoce, samozřejmě Polák....

Bobek

Příspěvek od Bobek »

Poláci.. :( :cry:
Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Amíci.. :( :cry:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

JJ někdy je to k vzteku. Naprostá katastrofa.. :(

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Dementni psonci, siemkarsky :kladivo:

Venca Brody
Kontaktovat uživatele:

Kdysi jsem se regnul i za manželku a vzpomněl jsem si až nyní :lol:
Tak jedeme za rusáky
Obrázek
Obrázek
Obrázek

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

dneska jsem si trochu zlepšil status s T1 :lol:

sice jsem si myslel, že k tomu kostelu v Himmelsdorfu pojedu sam, ale nakones se tam přihnala banda KV-1 a zachranili mi prdel :lol:
T1.jpg
nějak se mi dneska s tou obludou daří :lol:
dobrz.jpg
a ještě jsem si dovolil jeden screen

Obrázek

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak už drandím s KV1, těším se na tu 122 houfnici a zkusím do ní dát prémiovou munici, hned první bitva a ocelová zeď, ale to byla asi tak poslední úspěšná bitva :D

Bigpapo, nic si z toho nedělej, že Ti tanky nefungují. Poslední dobou to je o nervy, pomalu zlaté Vánoce. Jeden blb větší než druhej, obzvlášť kempící heaviny u základny. Případně stojící E50 v křoví, mezitím co TD útočí. Nebo mapa Dálnice, začínám na severu, přes pole míří naše 2 medka a 1 heavina, za minutu někam 1 medko a heavina zmizí a polem si to uhání jen 1 medko. Já s KV1 mířím do města(nemá smysl se snažit šplhat na pole, to je vhodné tak pro rychlejší tanky) Světe div se, během 20vteřin tohle medko zničí peleton nepřátelských tanků(asi 5 včetně 1 heaviny) a míří k nám na základnu, kterou začnou obsazovat. Mezitím vyhrajeme bitvu ve městě. Já se otáčím a jedu pomoct na základnu a zuřivě mačkám F3 "Braňte základnu". Po 15vteřinách vidím, že i VK3601H mačká F3. Ovšem k mému údivu si to stále peláší se zbytkem týmu(se mnou u základny zůstaly 3 arty) na enemáckou základnu. Výsledek psát asi nemusím :D

Celkem povedená bitva s SP. Stačilo se postavit a bylo hotovo. Akorát jsem teda použil prémiovou munici, protože 88 Jagdtiger mě už sral :lol:
Obrázek

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

mě by ani tak netrápilo, že nefungují tanci, ale že nefunguje NTB :( a ze servisu stale nedali vědět

Odpovědět

Zpět na „ONLINE HRY“