tím bych se snad ani nechlubil

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

na tom parkovisti vzdycky ztratim auto
  na tom parkovisti vzdycky ztratim auto  a kdyz ho najdu tak nevim kama vyjet
 a kdyz ho najdu tak nevim kama vyjet  

Lepší bordel, kterej za 30s vyházíš do popelnice, než přejetej olejtholis píše:Jajin: to najezdím 140km den a nikdy bych tohle ve svém autě nedopustil

http://www.youtube.com/watch?v=wfsvqE0oqIw" onclick="window.open(this.href);return false;
 http://www.youtube.com/watch?v=wfsvqE0oqIw" onclick="window.open(this.href);return false; z tech z kauflandu za 15kc mi je nevolno
 z tech z kauflandu za 15kc mi je nevolno  

Já si dám třeba energeťák jednou za uherák a když už to musí bejt tak ty dražší jako RedBull, Kamikaze nebo Vortex a to proto, že ty levnější jsou jednoduše hnusný.Phob. píše:a já zase dost nechápu proč kupuješ předražený redbull, když je dokázáno, že má stejný účinek jako obyčejný energeťák za 15kč

čo všetko neurobi človek pre tf, však?tholis píše:Jajin: to najezdím 140km den a nikdy bych tohle ve svém autě nedopustil

Já jsem v tomhle patriot, takže SEMTEXhattori_hanzo píše:Já si dám třeba energeťák jednou za uherák a když už to musí bejt tak ty dražší jako RedBull, Kamikaze nebo Vortex a to proto, že ty levnější jsou jednoduše hnusný.

Btw redbull mi nějak extra nechutná, ale když už energy drink, je mi celkem jedno kolik za něj zaplatím, prostě koupím co mi chutná. Pro mě je to modrej monster energy, u benzínky za krásný 4$
 Btw redbull mi nějak extra nechutná, ale když už energy drink, je mi celkem jedno kolik za něj zaplatím, prostě koupím co mi chutná. Pro mě je to modrej monster energy, u benzínky za krásný 4$  

ale to az najare
 ale to az najare
Jo jo, včera šlo ke mně, ale bohužel jen na chvilkuTakeshi píše:ty kokos venca to prodal

Venca bude s největší pravděpodobností kupovat dvojku tdi
 Venca bude s největší pravděpodobností kupovat dvojku tdi