Todle jsem asi napsal trochu nesikovne. Myslel jsem to tak, ze tam necpe zadne tlumice, katy apod veci, videl jsem uz dost vyfuku od neho a byl tam dycky jenom vlnovec, maximalne jeste koncovy tlumicLibor12 píše:Tohle by ti Doupovec nikdy neřekl. Znam ho celkem dobře. Výroba ok,ale jak sám řekl,nemám brzdu a zařízení na to abych vyrobil výfuk danému použití i učelu. Při výrobě vychází jen ze zkušeností co udělal a fungovalo nebo ne. Pokud je to něco nového,na rovinu řekne,ženeví co to udělá. Tak se tady neoháněj někým kdo by ti za tohle tvoje tvrzení nafackoval.LiberaleMiguel píše:Resil jsem to s nim uz hodnekrat a idealni vyfuk je roura, nic vic nic min
Mam to od cloveka co se tim zivi, dela to uz roky na zavodni auta atd, tak verim, ze o tom vi vic nez drtiva vetsina ostatnich

Ja to chapu, ze naprosto idealni vyfuk tezko vymyslis na papire, ale jde nejak spocitat ten hruby zaklad a z toho pak vychazet, nebo snad ne ?
Edit: k tomu Taboo: Dycky kdyz tu nekdo neco napise, tak ho odkazete na to, ze uz to tu padlo. Jiste padlo tu uz snad vsechno, ale polovina tohodle topicu je diskuze s Taboo a vsechny jeho prispevky obsahuje akorat "smazano", tak jak se tady ma clovek neco docist/dovedet ?