Zemi píše:nn... Ma to jen 457PS a 1250kg... Nicmene tak silnou zadokolku jsem jeste nemel... Tak budu opatrnej nez abych delal haura a nekde to omotal.
HoHooo....to je az az I toho kroutaku bude na jednu napravu moc...bokemfurt Jinak vole doufam ze RX-7....ne ja vim ze jo
Edit: at nejsem uplne OT, tak u me momentalne priprava na sezonu...2014
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Kua ta je
Dají se sehnat tyto příčníky i na a4 b5? Nemám tam lyže ani naznaky kam by se měli uchytit tyto příčníky..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A dame si mensi soutez a rovnou otazku za zlateho bludistaka
Kdo pozna co je na obrazku ? (kufr, woofer apod nejsou odpovedi, mam na mysli ten kanystr atd)
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Alik píše:nadrz v hjondajeeeeeee pac origoska ti schnila...
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
neni to moje auto, jednak mam misto rezervy bombu na LPG a jednak mam nadrz plastovou, takze urcite neshnije
Ale jinak ma Alik pravdu Kamosovi odeslo palivove cerpadlo, tak to zatim resi jinym(pod tou lepici paskou)
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
Nějak mě zaujalo, že tam je elektrický čerpadlo s ohledem na ten hnědej tapec kufru - měl by v tom být motor bez vstřiku s karbecem a ten má čerpadlo mechanický, hnaný excentrem od vačky. To se musí strašně uchlastávat
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Audi pecka, na ty pricniky jsem se taky díval, hlavne na tu uchopeni. Nehorzi ze kdyz bude zima a bude mrznout, tak se dostane mraz pod tu gumu dveri/okna? Hodne o nich premyslim i o rakvi na pristi sezonu
Jinak 1,2TSi, ve meste spotreba krasna kolem 4litru, ale nedej boze jak clovek vyjede za mesto a potrebuje jet kolem 110 Ale to ticho v aute