Abych ti řekl pravdu tak na hovno.miras3000 píše:jak se s tím parkuje mezi auta?
brutální mašina

Chce to i větší garáž. Do klasický to nedostaneš.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Abych ti řekl pravdu tak na hovno.miras3000 píše:jak se s tím parkuje mezi auta?
brutální mašina

akorát každý ten objekt má ten znak trochu jinde, že?djchrpa píše:Po dlouhé době jsem se přišel podívat. Jinak na tomto jezdím (platí pro oba vyfocené objekty
)

S tim se neparkuje mezi auta, s tim se parkuje přes autaTomasUL píše:Abych ti řekl pravdu tak na hovno.miras3000 píše:jak se s tím parkuje mezi auta?
brutální mašina
Chce to i větší garáž. Do klasický to nedostaneš.
 Luxusní auto.
 Luxusní auto.Butcher píše:Naprava nebo spis jen jedno/dve ramena?Ty spodni se mi tu nejaky valiIlegaltuner píše:321PS na zadní nápravě VS TdičkářKolo i guma jsou Ok jen je ohlá náprava.. To se opraví a bude zase jeko ze škatulky

ale ne, tak co se vlastně stalo?
  ale ne, tak co se vlastně stalo?
 ) a spletl si pedály ne?
 ) a spletl si pedály ne?   Každopádně u takových věcí je slušnost nechat lístek s telefonem, což se asi nekonalo že?
 Každopádně u takových věcí je slušnost nechat lístek s telefonem, což se asi nekonalo že? 

Po tom co jsem ji uklidnil, ze nebude nic platit a nevemou ji ridicak, jsme to sepsali a pohoda
 Po tom co jsem ji uklidnil, ze nebude nic platit a nevemou ji ridicak, jsme to sepsali a pohoda  auto uz je u karosare(blatnik se oprel o gumu, takze nepojizdne aspon do doby nez to nafoti likvidator aby se mohl blatnik vytahnout zpatky ven)
 auto uz je u karosare(blatnik se oprel o gumu, takze nepojizdne aspon do doby nez to nafoti likvidator aby se mohl blatnik vytahnout zpatky ven) 

Vazne te ty debilni pripominky porad bavej? Prijde mi, ze cos koupil Evo jsi narostl tak, ze sotva muzes projit dverma.Ritchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?
ty mas neskutecnou smulu , tak drzim palce at je to co nejrychleji a nejlepe opravene . Na druhou stranu , ted nemas aspon to jedno kolo tak zalezle v blatnikuLiberaleMiguel píše:Speedy: skoro
Na parkovisti do me nacouvala pani s Volvem, ocividne me vubec nevidela, bo to rozjela celkem slunePo tom co jsem ji uklidnil, ze nebude nic platit a nevemou ji ridicak, jsme to sepsali a pohoda
auto uz je u karosare(blatnik se oprel o gumu, takze nepojizdne aspon do doby nez to nafoti likvidator aby se mohl blatnik vytahnout zpatky ven)

no snad nebude neco s kolem/zavesenim, ale az takova pecka to snad nebyla
 no snad nebude neco s kolem/zavesenim, ale az takova pecka to snad nebylaTvoje auto taky není moc normálníRitchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?

Nedivil bych se, kdyby jednou v budoucnu, až to přestavíš na to 500PS AWD (což sice nevím, nevím, ale fandím Ti; taky mám v hlavě různý šílenosti, ale rozhodně víc při zemi
  Nedivil bych se, kdyby jednou v budoucnu, až to přestavíš na to 500PS AWD (což sice nevím, nevím, ale fandím Ti; taky mám v hlavě různý šílenosti, ale rozhodně víc při zemi   ) jsi s tím vyjel a po několika desítkách kilometrů Ti někdo třeba nedal přednost a všechna ta práce byla zase v pr**li...
 ) jsi s tím vyjel a po několika desítkách kilometrů Ti někdo třeba nedal přednost a všechna ta práce byla zase v pr**li...

Hlavne riziko, ze to nestihnu spravit do toho 20.6.
 Hlavne riziko, ze to nestihnu spravit do toho 20.6.  Co uz, stalo se.... Takova malickost me od dalsich planu proste nemuze odradit
 Co uz, stalo se.... Takova malickost me od dalsich planu proste nemuze odradit 

Bourák parádní, ale nedá mi to se tě nezeptat, kdo si může pořídit takovýhle "monstrum"TomasUL píše:6,2 V8 - 414 koní. Konečně pořádnej Ford. Poprvé jsem zažil, že mi protijedoucí auta uhybaj.
Spotřeba 18-40 litrů. Na míň jsem se zatím nedostal.
 . To máte jako služebák, víkendovku, nebo jako "nákupní tašku" do Hornbachu ?
 . To máte jako služebák, víkendovku, nebo jako "nákupní tašku" do Hornbachu ?   

TomasUL píše:6,2 V8 - 414 koní. Konečně pořádnej Ford. Poprvé jsem zažil, že mi protijedoucí auta uhybaj.
Spotřeba 18-40 litrů. Na míň jsem se zatím nedostal.

Ne, je to spíš takovej koníček. Pro srandu atd. Třeba teď jsme s tim měli jet na Lužnici.
 Ne, je to spíš takovej koníček. Pro srandu atd. Třeba teď jsme s tim měli jet na Lužnici.Kdyby me to nebavilo, tak bych se neobtezoval. Auto mam ani ne tri mesice, srandu jsem si z nej delal i predtim, zadna zmena...SubTera píše:Vazne te ty debilni pripominky porad bavej? Prijde mi, ze cos koupil Evo jsi narostl tak, ze sotva muzes projit dverma.Ritchma píše:To vypadá jako totálka... Konečně koupíš něco normálního?