Vavris.cz píše:akorát furt nechápu, proč tomu říkají GT a ne FOP (for old people)
dobrý kecy kombíkům řikáš FOP?
kombíky s tím nemají co dělat... Jen mi ke zkratce GT nějak nejde nejvyšší, nejtěžší a nejprostornější karoserie z celé modelové řady... Ale BMW je v posledních pár letech v jistých ohledech velmi "zvláštní" a o značení modelů to platí asi nejvíce.
PS: že jsou modely GT určené a zacílené mimojiné na důchodce uvádí BMW kulantní formou samo ve svých korporátních blábolech...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
SubTera píše:Udejte GPS loc toho mista za Melnikem pls, danke
Řekl bych, že je to Harasov...
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
jede krutoprisne, , po tom co jsem predsunul chladic vody dopredu do tlamy se to uz tolik neprehriva kdyz tomu kurevsky slapes pri stihaci jizde za htp
Focus RS r.v.2002, 2.0 Turbo 200kW+ =lámač hnátů
Focus ST225 r.v.2006, 2.5 Turbo 166kW+ =na rozstřel
..a ty další Fordi hnoje
www.focus-garaz.cz
Vavris.cz píše:kombíky s tím nemají co dělat... Jen mi ke zkratce GT nějak nejde nejvyšší, nejtěžší a nejprostornější karoserie z celé modelové řady... Ale BMW je v posledních pár letech v jistých ohledech velmi "zvláštní" a o značení modelů to platí asi nejvíce.
PS: že jsou modely GT určené a zacílené mimojiné na důchodce uvádí BMW kulantní formou samo ve svých korporátních blábolech...
LiberaleMiguel píše:Jasne, typicky majitel tohodle "GT" ho totiz bude bezne brat na okruh a drtit ho na okreskach na max, aby potreboval zvyseny pritlak na zadnich kolech
A nevadí vám, vy dva inteligenti, že ta zkratka znamená Grand Turismo? Jinak co je na tom špatnýho, že se BMW snaží svoje portfolio rozšířit pro co největší skupinu zákazníků? To jsou totiž lidi, co si narozdíl od vás plakátovejch bychařů a diktátorů silničního vkusu, ty nový bavoráky skutečně kupujou a tak jsou to oni, komu automobilka svojí produkci přizpůsobuje.
Me je ale jedna co to GT znamena, je mi jasne, ze si to svoje zakazniky najde, jinak by to nevyrabeli. Ja jenom pisu, ze to vysuvne kridlo je tam k h*vnu, tecka. Nejdriv cti, nez zacnes prskat
Keep /-/atin'
Cokoliv Polsky, Allegro -> SZ nebo ideálně rovnou Facebook
hattori_hanzo píše:že ta zkratka znamená Grand Turismo?
nebylo gran turismo vždy označení velkých coupe se kterejma se dá absolvovat nějaký štřeka bez ztráty pohodlí??? jako třeba Maserati Gran Turismo, BMW 6er, BMW 8, Mercedes CLK, Mercedes CL/CLK
LM: výsuvný křídlo bylo u Corrada taky k ničemu a dávali ho tam, to samý u NeW Beatla je to zbytečnost
Naposledy upravil(a) BIGPAPA dne 22 črc 2013 17:22, celkem upraveno 1 x.
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
Vavris.cz píše:akorát furt nechápu, proč tomu říkají GT a ne FOP (for old people)
Smutný na tom je, že já v pětkovým GT potkávam v drtivý většině mladé progresívní cápky a ne old people...
A prosím, neříkejte tomu GT3, gététrojka je něco jinýho...
tak to já zas přesně ty, které jsem popsal..
hattori_hanzo píše:
Vavris.cz píše:kombíky s tím nemají co dělat... Jen mi ke zkratce GT nějak nejde nejvyšší, nejtěžší a nejprostornější karoserie z celé modelové řady... Ale BMW je v posledních pár letech v jistých ohledech velmi "zvláštní" a o značení modelů to platí asi nejvíce.
A nevadí vám, vy dva inteligenti, že ta zkratka znamená Grand Turismo? Jinak co je na tom špatnýho, že se BMW snaží svoje portfolio rozšířit pro co největší skupinu zákazníků? To jsou totiž lidi, co si narozdíl od vás plakátovejch bychařů a diktátorů silničního vkusu, ty nový bavoráky skutečně kupujou a tak jsou to oni, komu automobilka svojí produkci přizpůsobuje.
Nějak nerozumim tomu, jak jsem se stal plakátovým bychařem A už vůbec nerozumím tomu, co toto odkrytí zkratky (jejíž význam tady beztak všichni znali) mění na faktu, že by se daleko více hodila ke Coupe nebo sedanu, než k nafouklému crossoveru..
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
tholis ten podvozek má jen jednu matku? (dle fotky) to se to nepovolí či nesešroubuje jak nějakým odlehčení zatáčení atd.? štělovák má právě vždy dvě jako kontramatky co se utahujou proti sobě jen mi to přijde divný, ale když to funguje tak já to taky vyhodím a mám 5 mm dolu k dobru