Počkat to jsou reklamy od Hjonde, kde tvrdí, že mi jejich auto "změní život"? Moc televizi nesleduju, ale jednou jsem něco takovýho zaslechl, akorát nevím od jaké značky to bylo.
maRkus píše:pardon ale.... veloster neni drocka... takze nechapu to ze frajer odveze frajerku domu ale vzadu.. a kdyz uz sedi vzadu proc si sedne na druhy konec auta a hlavne za frajera... kdyz uz by chtel byt vzadu tak zustane u dveri aby na nej videla a mohla komunikovat... proste cela reklama mi prijde vymyslet jak upozornit na ty dvere ale nepovedlo se to.. nebo jako poslanim velostera je zachranit tupe devky od prejeti autem ? nechapu
Neboj, my to chápeme, není to od VW, takže je to špatný
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver dpc... me je jedno ze to je hyundai, me to je suplik co to je za znacku, veloster je dokonce i hodne hezkej ale ta reklama je kokotina do nebe volajici.
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
maRkus píše:Beaver dpc... me je jedno ze to je hyundai, me to je suplik co to je za znacku, veloster je dokonce i hodne hezkej ale ta reklama je kokotina do nebe volajici.
Teď tě možná překvapím - většina reklam jsou kokotiny Na ten Veloster je to sice trochu zvláštní, vyzdvihovat zrovna fakt, že má asymetricky řešený dveře, nicméně u auta, kde právě lidi vzadu jezdí minimálně, dává smysl použít jen jedny dveře a to na straně do chodníku.
LiberaleMiguel píše:Ta i40 je parádní koráb podle mě nejhezčí aktuálně prodávaný kombik
Myslíš jako hned po Avensisu, že ?
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Beaver píše:Teď tě možná překvapím - většina reklam jsou kokotiny Na ten Veloster je to sice trochu zvláštní, vyzdvihovat zrovna fakt, že má asymetricky řešený dveře, nicméně u auta, kde právě lidi vzadu jezdí minimálně, dává smysl použít jen jedny dveře a to na straně do chodníku.
Hele, Bobře, při tomhle mě tak napadlo, dělá se ten Veloster i RHD? (UK, Jap, Aus?) Má potom ty dveře na druhý straně? (aby byly opět k chodníku)
Jdu se zeptat googlu.
EDIT:
Nalezeno
Tak aspoň, že to tak pěkně domysleli pro všechny trhy. Ale stejně je to zvláštní řešení,... Já bych to nechtěl.
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm
(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz
Ritchma píše:Vy jste jak malý děti pořád s tim evem. Jste asi jediný, který ho tady zmiňujete, já dám akorát občas fotku...
Dneska jsem byl zrovna natankovat C63 kombi a když jsem na to tak koukal..... i40 by byla jasná volba
^^^^
kdo z týhle věty dokáže usoudit, že se chlubím autama z práce by potřeboval skočit k lékaři, papíry na hlavu tam už čekaj.
A jestli i40 je pro někoho nejhezčí kombík, tak má opravdu hodně zajímavej vkus
Kdo napsal, že se chlubíš autama z téhle věty? Pokud si mám já zajít pro papíry na hlavu tak ty si zopakuj základní školu a nauč se číst... za ty roky tě tady znám už dlouho a vím co běžně píšeš a publikuješ... já si tu nemám potřebu honit triko fotkama aut z práce (asi půjdu dělat na benzínku a budu fotit co mi tam dnes přijely za auta ) a rovněž neříkám, že je i40 nejhezčí kombík, jen jsem dal svůj názor, protože ho mám jako služební, ale nevysmíval bych se mu proto, že je to korejec... rovněž pokud jsi nevyzkoušel tak nemůžeš soudit a každý kdo si do téhle i40 sedl tak na hyundai změnil názor
T.i.m.u.r píše:Ale stejně je to zvláštní řešení,... Já bych to nechtěl.
Jako já osobně bych nad tím taky dost váhal, mám rád symetricky postavený auta a jedinou nesymteričnost co připustím, je volant vlevo Už když je vlevo mlhovka a vpravo couvačka tak prskám Nicméně ty dveře mají svoji logiku a není to blbej nápad.
Mel jsem Velostra pujceneho na 2 dny jako novinku a nezaujal. Palubak lze (a to krute), ukazatel nejlepsi jizdy na spotrebu je kravina, zralo to i deti u silnice a proste NE. Vzhled byl to jedine
Hyundai dělá poslední dobou pěkný auta, ale jestli jsou stejně tak spolehlivý jako hezký, to fakt nevim. Každopádně mě Hyundai mile překvapuje, ale je pravda, že ten Veloster by mi vadil spíš z vizuálního hlediska
Pane AR chtělo by ty disky umýt také jednou za čas zevnitř..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Nosound89 píše:
Kdo napsal, že se chlubíš autama z téhle věty? Pokud si mám já zajít pro papíry na hlavu tak ty si zopakuj základní školu a nauč se číst... za ty roky tě tady znám už dlouho a vím co běžně píšeš a publikuješ... já si tu nemám potřebu honit triko fotkama aut z práce (asi půjdu dělat na benzínku a budu fotit co mi tam dnes přijely za auta ) a rovněž neříkám, že je i40 nejhezčí kombík, jen jsem dal svůj názor, protože ho mám jako služební, ale nevysmíval bych se mu proto, že je to korejec... rovněž pokud jsi nevyzkoušel tak nemůžeš soudit a každý kdo si do téhle i40 sedl tak na hyundai změnil názor
Honim si triko autama z práce? Že dám občas auto z práce do fotek aut z ulic? WTF? To snad ani nemůžeš myslet vážně.
A proč bych nemohl soudit, když jsem nevyzkoušel? Co já vím, tak se tady mluvilo čistě jenom o vzhledu a ten si vyzkoušet opravdu nepotřebuju. Na živo jsem to auto viděl, to mi stačí...
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Stejne tak jako by mel Ritchma poznat hyundai osobne a udelat si opravdovy nazor, stejne tak bys to mel udelat ty a nesoudit podle psani na foru plnych exotu, kde se ani jinak vyjadrovat nejde. To me dostava
Nepřijde vám fakt už trapný že na auto foru kde by měli být lidi se stejným zájmem a koníčkem, se prakticky neustále někdo hádá a osočuje druhýho jen proto že má jiný názor? Tohle bych šacoval na stránky Novinek a Idnes se kde primitivové hádaj jestli volit levici či pravici
Laconi píše:Nepřijde vám fakt už trapný že na auto foru kde by měli být lidi se stejným zájmem a koníčkem, se prakticky neustále někdo hádá a osočuje druhýho jen proto že má jiný názor? Tohle bych šacoval na stránky Novinek a Idnes se kde primitivové hádaj jestli volit levici či pravici
V obrovském množství případů toto zapřičiňuje, že se radši kolikrát jen nakounu a radši jdu pryč.
To že v spousta případech se např. "aktuální fotky Vašich aut" mění v otevřené SZ s přihlouplýma odpověďma, které chápou jen před dvojtečkou uvedení adresáti..
Kolikrát jsem se chtěl na něco zeptat v odpovídajícím vláknu, ale po víceméně nechtěném přečtení pseudourážek "zkušenějších" svuj dotaz spolknu a celá ta chuť mě přejde.