jak mužeš vědět zda někoho ohrozíš 500m před koncem obce když nestačíš dobrzdit z 55

jinak najdi mi to rozhodnutí ústavníhou soudu kde je jak píšeš napsáno, že nevadí když pojedeš na 50-ce 97km/h a vlastně když nikoho neohrozíš je to v pořádku

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
A článek o Vette je na resenipokut.cz, zajímavé,... Takže reprezentuje firmu "stoppolicie.cz", ale její průsery řeší "resenipokut.cz" nebo jak to je?jajiN píše:Vette reprezentuje sesterskou firmu STOPPOLICE.cz . A styl ježdění a vše okolo slouží jen k vytváření reálných situací pro potenciální zájemce, aby viděli, že opravdu služba funguje tak jak má a není to jen žádný výmysl jak z lidí tahat peníze s nulovou úspěšností - jak se již pokoušela jedna konkurenční firma.
mě se líbí, jak ty seš vždycky nejchytřejší a víš přesně jak to bylo, že to hnedka rozsoudíš a pak se nejednou mýlíšBIGPAPA píše:vědomě jel s autem co nema na silnici co dělat...tak když ho policie zastavila tak je to špatně, protože vlastně dělali jen svou praci...
teď je stoppolicie.cz za chvilu muže někdo založit stopkriminalka.cz kdy za poplatek odpustí zabití a tak....
jednou je něco napsaný v zakoně a to se m dodržovat... pokud se t někomu nelíbí nechť si sbalí svejch 5 švestek a přestěhuje se třeba na antarktidu
to doufám nemyslíš vážně ?BIGPAPA píše:NSS nebo ÚS je to uplně jedno....
z jeřábníka právníkem?LiberaleMiguel píše:to doufám nemyslíš vážně ?BIGPAPA píše:NSS nebo ÚS je to uplně jedno....
učivo na ZŠBIGPAPA píše:z jeřábníka právníkem?LiberaleMiguel píše:to doufám nemyslíš vážně ?BIGPAPA píše:NSS nebo ÚS je to uplně jedno....
S tou kaucí si chlapci, ovšem krutě naběhli. Až je mi líto toho mladýcho, který tam jako jediný se snažil něco dělat, byť amatérsky. Každopádně tento příběh i s videem vrhá na situaci naprosto jiné světlo, byť se mi ono "reklamní vozidlo" nelíbí.jajiN píše:zde je reakce na ten článek o černé Vettestojí za přečtení
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 908&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=g-LjonCNTl0" onclick="window.open(this.href);return false;gizmi píše:bigpapa: Nemecko ji dospela zeme s normalnima lidma - proto se take maji tak jak se maji.
READ! OR BE QUIET!BIGPAPA píše:vědomě jel s autem co nema na silnici co dělat...tak když ho policie zastavila tak je to špatně, protože vlastně dělali jen svou praci...
teď je stoppolicie.cz za chvilu muže někdo založit stopkriminalka.cz kdy za poplatek odpustí zabití a tak....
jednou je něco napsaný v zakoně a to se m dodržovat... pokud se t někomu nelíbí nechť si sbalí svejch 5 švestek a přestěhuje se třeba na antarktidu
A ty máš zase na všechno argument "Německo" jako kdyby tam vše fungovalo dokonale a lidem tam padali pečení holubi do pusy. Taky zcela bezvýznamný argument.gizmi píše:Kein: hodit jako argument odkaz na Hitlera ? Ty musis byt hodne vygumovanej clovek. Kdyby ti pul rodiny vyvrazdili, tak by jsi se asi tlemil jinak - ikdyz u tebe kdo viTak timhle jsi se fakt zapasoval hodne hluboko a zbytecny komunikovat. Ubozaku
To byl přece rakušák.
No hele já ho moc extra neznal, ale něco málo o něm vím a zrovna on moc vzorem ctnosti teda nebyl.gizmi píše:Skoda tohoto fora, driv to tu bylo jine - ted tu jen kazdeho zajima jak neco ocurat, jak pohanit druhemu auto a jak ukazat, jaky jsem co nejvetsi frajer (blb) . S Marauderem odeslo gró tohoto fora, tenhle clovek tu proste schazi..