Kdyz uz se navazis do Sunnyho, tak divny, ze zrovna minuly rok, nechal v Brne za sebou v tabulce jagy ty vase "vsemocne" CTR, ITR s autem s porizovaci cenou okolo 40tis.
A jestli soudis vetsi fun factor, jen podle toho jak Primera vypada, tak jsi trochu na omylu, Primera klame telem, i kdyz... to byl i jeden z duvodu porizeni. ?
gizmi píše:Lukinho: funfaktor 160PS bez strechy je v tehle lehoulinke kastli proste FUN.. o vikendu jsem vyprasil 118kW MX5 treba a to i tam, kde jsem to sam necekal - v zatackach Na druhou stranu alespon tou strechou je to zajimave. Narozdil od Hnisana Slunečníka
to musel ridit naky srac
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
Fonz: na dalnicnim privadeci na maximalku oba dva a zcela jsem mu ujel, na rozjezd do 3jky zcela na stejno a jak jsem dal 4ku, tak jsem zacal ujizdet. Nejlepsi na tom je, ze neustale lidi pindaji, jak je targa plazova a jak MXko pila a ve finale to tak jiste neni. Neveril jsem jednomu starsimu panovi, kdyz mi rikal: "plynuly prujezd zatackou na hrane je porad rychlejsi, nez slajdem" a asi na tom neco bude.
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
gizmi píše:Lukinho: funfaktor 160PS bez strechy je v tehle lehoulinke kastli proste FUN.. o vikendu jsem vyprasil 118kW MX5 treba a to i tam, kde jsem to sam necekal - v zatackach Na druhou stranu alespon tou strechou je to zajimave. Narozdil od Hnisana Slunečníka
to musel jet pan v NC na kochačku anebo byl po obrně
lukinho: Ta Almera vypadá super... akorát mám pocit, že kdybych se z toho rozhodl udělat VEčkovou závodničku, tak mě to za chvilku omrzí a bude mi chybět RWD X 1/9 moc zajímavé, akoát to bude chtít 100 hodin v garáži aby to 1 hodinu jelo...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
gizmi píše:Fonz: na dalnicnim privadeci na maximalku oba dva a zcela jsem mu ujel, na rozjezd do 3jky zcela na stejno a jak jsem dal 4ku, tak jsem zacal ujizdet. Nejlepsi na tom je, ze neustale lidi pindaji, jak je targa plazova a jak MXko pila a ve finale to tak jiste neni. Neveril jsem jednomu starsimu panovi, kdyz mi rikal: "plynuly prujezd zatackou na hrane je porad rychlejsi, nez slajdem" a asi na tom neco bude.
aha, na rovince ujedu taky 90% silnejsich aut
Fazeey píše:tunynk pyčo ne, nezáleží jak to jede, jak to sedí, ale na tom, jak to vypadá
Neznáte někdo? Přijde mi to podezřele levné na to, jaký je to rok výroby/výbava/servis/nájezd. Podle SPZ to mohl mít pár měsíců a najednou prodává po takovém servisu http://www.sportovnivozy.cz/45326-skoda-octavia-rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Gooder píše:Neznáte někdo? Přijde mi to podezřele levné na to, jaký je to rok výroby/výbava/servis/nájezd. Podle SPZ to mohl mít pár měsíců a najednou prodává po takovém servisu http://www.sportovnivozy.cz/45326-skoda-octavia-rs" onclick="window.open(this.href);return false;
todle auto co se prodavalo v bazaru v praze kde sem dělal, bylo to přifouklý, keramicka spojka atd.. 3x se to vratilo s roztrženou převodovkou (nakonec se dělalo go na ní) , pak to koupil nakej mladas co se stim bal jezdit . nejelo to špatně co sem to zkoušel a nebylo to uplně zlý auto za ty prachy, ale asi to užněkdo očesal protože to bylo na sportovnnim podvozku IC v narazníku atd..
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
M3 96 s preface předkem, poface palubkou, sportsitze místo m3 sedaček (nejsem si jistej jak u sedanu). Vzadu chybí el. okna. Možná mezityp, ale stejně to smrdí
a ja se na něj chystal. Je tam jeste neco krom podlahy? tyhle auta vubec neznam, tak nevim kde a jak moc hnije
.. mel jsem na dilne ceckovyho mergla se skoro 350tis km a ten mel prahy a podlahu cajk, trochu byly chyceny zadni lemy. interier byl vzhledem k najezdu neuveritelne zachovalej.. 190 je krasnej kus poradnyho auta, tu podlahu bych mu odpustil.