Ja ne, ale videl to "tchan", kterymu takhle otevreli za bilyho dne pred barakem Feldu, kdyz si daval v 11.patre cigarko ve vokne. Nez se dohrabal ven, byli v hajzlu, s nema taska plna zradla. V kufru si v tu dobu hovela vybava na lepeni oken, vcetne lepidel, naradi, vrtacky a ja nevim co tam jeste tenkrat mel, pred to melo cenu tak 50k, ale vzali zradloHampejz píše:upřímnou soustrast!!!
Jinak k tomu rozpůlenýmu tenisáku.....už ste to někdo viděl? Já tomu moc nevěřím. Zkoušel jsem to a bavil se s lidma co dělaj zabezpečení....hodně se o tom kecá, ale neznám jedinýho člověka, kterej to kdy viděl.......
To bylo jediny co me tak napadlo,ale necekal jsem ze se takhle da otevrit auto s centralemLaconi píše:To je nějaký divný neBlade_W píše:No asi to ze jak je rozpulenej tak ho pritisknes na to sklo a tou silou stahnes okno dolu,asiIvan píše:Co tím teniskákem myslíte? O tom jsem nikdy neslyšel...
muj prvni prispevek jak ja dlouho premejslel jak mam zacit.........Wilda píše:Hmm,jsem tu novej,jeste maly pivo,ale 801 je taky dobry cislo......takze otazka prvni.Muze nekdo vykrast auto v ulici kde je barak na baraku a je osvetlena jako fotbalovy hriste??Odpoved zni:uz se stalo.Rikate si,to me se nemuze stat,jenze ouha.Rano prijdu k nasemu facku(je to spis facko moji pritelkyne,ale ja se o nej staram)a naskytne se mi pohled ktery snad kazdyho provazi jen v tom nejhorsim snu.Moje hodiny prace s predelavanim zav.prostoru na neco podobajici se kufru plnyho muziky byli pryc,spis zesilovac a vsude bordel.Pokousel se o me zachvat lehkeho silenstvi......Proste tomu nerozumim,radio zustalo,repraky v prednich dverich a zadni plato taky.Pritom vzit si to plato bylo jednodussi nez rvat zesilovac,ktery si stejne museli odnest i s deskou protoze asi nemeli sroubovak.No nic doufam ze mu vyhori za prdeli sr*covi.Nemohl jsem to ani nahlasit protoze se tam protahli asi klicovou dirkou,nebo ja nevim.Nic nebylo poruseny.Vsichni vime co snima
![]()
Na sklo? Větší hovadinu jsem ještě neslyšel!!!Laconi píše:To je nějaký divný neBlade_W píše:No asi to ze jak je rozpulenej tak ho pritisknes na to sklo a tou silou stahnes okno dolu,asiIvan píše:Co tím teniskákem myslíte? O tom jsem nikdy neslyšel...