Zlej sen

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
Wilda

Zlej sen

Příspěvek od Wilda »

Hmm,jsem tu novej,jeste maly pivo,ale 801 je taky dobry cislo......takze otazka prvni.Muze nekdo vykrast auto v ulici kde je barak na baraku a je osvetlena jako fotbalovy hriste??Odpoved zni:uz se stalo.Rikate si,to me se nemuze stat,jenze ouha.Rano prijdu k nasemu facku(je to spis facko moji pritelkyne,ale ja se o nej staram) :wink: a naskytne se mi pohled ktery snad kazdyho provazi jen v tom nejhorsim snu.Moje hodiny prace s predelavanim zav.prostoru na neco podobajici se kufru plnyho muziky byli pryc,spis zesilovac a vsude bordel.Pokousel se o me zachvat lehkeho silenstvi......Proste tomu nerozumim,radio zustalo,repraky v prednich dverich a zadni plato taky.Pritom vzit si to plato bylo jednodussi nez rvat zesilovac,ktery si stejne museli odnest i s deskou protoze asi nemeli sroubovak.No nic doufam ze mu vyhori za prdeli sr*covi.Nemohl jsem to ani nahlasit protoze se tam protahli asi klicovou dirkou,nebo ja nevim.Nic nebylo poruseny.Vsichni vime co snima :policie: :pistolnik:

No_name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

Docela mě zaráží,že nebylo nic zničenýho :twisted:
Každopádně jsou to kurvy zasraný :x

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Rozpuleny tenisak udela svy...

Taky mi pred 2 lety vykradli auto a nevim jak se tam dostali. Svine jedny zlodejsky :x

Wilda

Hmm

Příspěvek od Wilda »

Fakt jsem jeste vecer obchazel vsechny dvere jestli jsou zamceny,taky to nechapu......ani gumy u skla nebyly hnuty,ono s nima totiz ani moc pohnout nejde.....nevim uz na to radsi nemyslim.Dneska aby mel clovek tank :mad:

Boris:Noone
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boris:Noone »

no futr lepší když aspoň nic dalšího nerozbijou těm já řikám slušný ku*y
FIEFIFMPFFM-Fuck Is Easy, Fuck Is Funny, Many People Fuck For Money
Watashi wa take desu
Obrázek

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Jednomu nasemu znamemu vykradli auto...pujcili si radio.....No ale rozbili obe bocni okna.....ze by nevedeli kudma se do toho leze :lol:
VW PASSAT B5

Wilda

Příspěvek od Wilda »

To je moje jedina utecha,ze nic nerozflakali.Me zase vsichni rikaj Wilda :?:

No_name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od No_name »

milosh píše:Rozpuleny tenisak udela svy...

Taky mi pred 2 lety vykradli auto a nevim jak se tam dostali. Svine jedny zlodejsky :x
Myslim,že fávo nemá nějaký ty podtlakový zámky,to má koktávka a spol. :twisted:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

To nema....... :( Jdu na kute zitra musim vstavat do prace,aby se mi hromadily prasulky na moje vysneny auticko. :wink: Honda civic :wink:

Hampejz

Příspěvek od Hampejz »

upřímnou soustrast!!!

Jinak k tomu rozpůlenýmu tenisáku.....už ste to někdo viděl? Já tomu moc nevěřím. Zkoušel jsem to a bavil se s lidma co dělaj zabezpečení....hodně se o tom kecá, ale neznám jedinýho člověka, kterej to kdy viděl.......

krysarr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krysarr »

Hampejz píše:upřímnou soustrast!!!

Jinak k tomu rozpůlenýmu tenisáku.....už ste to někdo viděl? Já tomu moc nevěřím. Zkoušel jsem to a bavil se s lidma co dělaj zabezpečení....hodně se o tom kecá, ale neznám jedinýho člověka, kterej to kdy viděl.......
Ja ne, ale videl to "tchan", kterymu takhle otevreli za bilyho dne pred barakem Feldu, kdyz si daval v 11.patre cigarko ve vokne. Nez se dohrabal ven, byli v hajzlu, s nema taska plna zradla. V kufru si v tu dobu hovela vybava na lepeni oken, vcetne lepidel, naradi, vrtacky a ja nevim co tam jeste tenkrat mel, pred to melo cenu tak 50k, ale vzali zradlo :x :lol:

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Tak ja uz mozna vim kdo si hraje pres muj zesik,no uvidime co z toho nakonec vyleze :twisted:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Co tím teniskákem myslíte? O tom jsem nikdy neslyšel...

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Ivan píše:Co tím teniskákem myslíte? O tom jsem nikdy neslyšel...
No asi to ze jak je rozpulenej tak ho pritisknes na to sklo a tou silou stahnes okno dolu,asi :ja_nic:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Blade_W píše:
No asi to ze jak je rozpulenej tak ho pritisknes na to sklo a tou silou stahnes okno dolu,asi :ja_nic:
To je nějaký divný ne :(

JirkaT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaT »

Rozpuleny tenisak se prilozi k zamku a bouchne se na nej...Kdyz je central,otevre se cely auto.Me takhle vykradli feldu,kdyz jsem delal banku u IP Pavlova...kurvy jedny!!

Wilda

Příspěvek od Wilda »

Laconi píše:
Blade_W píše:
To bylo jediny co me tak napadlo,ale necekal jsem ze se takhle da otevrit auto s centralem :hmm: Takze je jasny ze me se tam dostali jinak,pac nemam central :wink:

PH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PH »

Favo aspousta dalsich aut se da otevrit tkanickou od bot. Aniz by se cokoliv porusilo.
http://www.tuningworld.cz
tuning & racing parts
Nový e-shop, garance nejlepší ceny na trhu.

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

paneboze, jeste ze mame garaz:o(
Looking for some car....

Wilda

Re: Zlej sen

Příspěvek od Wilda »

Wilda píše:Hmm,jsem tu novej,jeste maly pivo,ale 801 je taky dobry cislo......takze otazka prvni.Muze nekdo vykrast auto v ulici kde je barak na baraku a je osvetlena jako fotbalovy hriste??Odpoved zni:uz se stalo.Rikate si,to me se nemuze stat,jenze ouha.Rano prijdu k nasemu facku(je to spis facko moji pritelkyne,ale ja se o nej staram) :wink: a naskytne se mi pohled ktery snad kazdyho provazi jen v tom nejhorsim snu.Moje hodiny prace s predelavanim zav.prostoru na neco podobajici se kufru plnyho muziky byli pryc,spis zesilovac a vsude bordel.Pokousel se o me zachvat lehkeho silenstvi......Proste tomu nerozumim,radio zustalo,repraky v prednich dverich a zadni plato taky.Pritom vzit si to plato bylo jednodussi nez rvat zesilovac,ktery si stejne museli odnest i s deskou protoze asi nemeli sroubovak.No nic doufam ze mu vyhori za prdeli sr*covi.Nemohl jsem to ani nahlasit protoze se tam protahli asi klicovou dirkou,nebo ja nevim.Nic nebylo poruseny.Vsichni vime co snima :policie: :pistolnik:
muj prvni prispevek jak ja dlouho premejslel jak mam zacit.........

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Wilda.. psal ž euž asi víš kod si hraje přes tvuj zesík.. povídej.. jak to dopadlo??
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Hans
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hans »

Laconi píše:
Blade_W píše:
Na sklo? Větší hovadinu jsem ještě neslyšel!!! :( :smich:

ten rozpůlený tenisák se přiloží na zámek a zkoušíš do něho bouchat. Když v tom máš grif, tak se ti podaří ten tlak odhadnout a čudlíky ti vyskočí...

Zkoušel jsem to na Passatovi. Teta z německa si u nás zabouchla klíče, tak jsem to zkoušel asi 2 hod. a povedlo se!!!!!! :)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

JirkaT píše:Me takhle vykradli feldu,kdyz jsem delal banku u IP Pavlova...kurvy jedny!!
Takze ty jsi bankovni lupic? :lol:

elit

Příspěvek od elit »

No, kdosi mi vypravel, ze vylomi zamek a na tu diru prilozi ten tenisak. Uderi do nej a vznikly podtlak odemkne central. Central ale musi byt pohanen vzduchovou pumpou. Treba ma byvala VR6 GIII to tak mela.
sem bitKar

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“