Našla model AEE MagiCam SD21, ale když vidím jak profíci nepoužívají prakticky nic jinýho než GoPro, tak jsem se chtěl zeptat jestli by nebylo vhodnější GoPro 2, který jde navíc za srovnatelnou cenu sehnat i s příslušenstvím pro motorsport.
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
mam HDR-AS15 a vem spíš tuhle, AS10 ma potíže se sytostí barev a třeba bílo-modrý spektrum neumí citelně vykreslit. Bez wifi je v ceně kolem 3 tisíc s wifi kolem šesti. Je to hodně silnej konkurent novyho GoPročka (trojkova řada) a má i univerzálější vybavení.habitat3 píše:Ahoj,
rád bych toto téma znovu otevřel. Co říkáte na Sony Action Cam HDR-AS10 ? Mohu si jí nechat dotáhnout z USA za nějakejch 150-160USD se vším všudy.. Šli by jste do ní?
Wifi verze by mě mohla vyjít kolem 3-3,5 tis. takže půjdu asi do té lepší. Máš někde nahrané video? Jak jsi s ní spokojený?MartyCZe píše:mam HDR-AS15 a vem spíš tuhle, AS10 ma potíže se sytostí barev a třeba bílo-modrý spektrum neumí citelně vykreslit. Bez wifi je v ceně kolem 3 tisíc s wifi kolem šesti. Je to hodně silnej konkurent novyho GoPročka (trojkova řada) a má i univerzálější vybavení.habitat3 píše:Ahoj,
rád bych toto téma znovu otevřel. Co říkáte na Sony Action Cam HDR-AS10 ? Mohu si jí nechat dotáhnout z USA za nějakejch 150-160USD se vším všudy.. Šli by jste do ní?
Jinak GoPRO 2 bych nebral, to už jsou lepší ty levný AC kopie do auta za pětikilo
Já jsem s tím hodně spokojený, má to i stabilizaci obrazu a byl jsem se s tím v září potápět v chorvatsku, byl sem s ní kolem 20m v hloubce (výrobce tušim udává jen 15m), ale dál jsem to nechtěl riskovat. Záběry neskutečně hezký, jel jsem s tím i na kanoi výlet po moři. Jedinej neduh je vlhkost z vnitřku voděodolnýho pouzdra, která ti může zapříčinit mlžení čočky, ale to se dá vyřešit přípravkem proti mlžení a nějakým kusem kapesníku, kterej dáš do pouzdra aby chytal vlhkost.habitat3 píše:Wifi verze by mě mohla vyjít kolem 3-3,5 tis. takže půjdu asi do té lepší. Máš někde nahrané video? Jak jsi s ní spokojený?MartyCZe píše:mam HDR-AS15 a vem spíš tuhle, AS10 ma potíže se sytostí barev a třeba bílo-modrý spektrum neumí citelně vykreslit. Bez wifi je v ceně kolem 3 tisíc s wifi kolem šesti. Je to hodně silnej konkurent novyho GoPročka (trojkova řada) a má i univerzálější vybavení.habitat3 píše:Ahoj,
Jinak GoPRO 2 bych nebral, to už jsou lepší ty levný AC kopie do auta za pětikilo
Nahoďte video z vany, no nebojte se toho pane JOEJOE_Cik píše:me se uz doma vali ta AEE magicam SD21 a zatim naprosta spokojenost....milion drzaku a prislusenstvi...jen to zbyva nekd eporadne vyzkouset....takovy ty domaci kraviny pecka....manzelce sem ji hodil do vany a taky dobry....![]()
Proč zrovna HERO2? Ta moc kvalitní obraz nemá, měl si jít radši do HERO3.Tom_ píše:me prisla v patek konecne
Pouzivate nekdo ty lepici drzacky co byly k tomu?A co se tyce externiho mikrofonu,jaky by jste doporucili ke GoPro a jakou pamet zvolit?
Nejsem si teď jistej jestli to jde bez nějaký úpravy, ale viděl sem už u hodně lidí, že mělo Sony HDR mountnutý na příslušenství od GoPro, na youtube je toho spousta mrkni se tamhabitat3 píše:Netušíte jak je to s kombinací příslušenství mezi kamerama?