no vy na sk mate podobneho typa jmenem roko http://www.youtube.com/watch?v=SvX232fqIn4" onclick="window.open(this.href);return false;feličita píše:ten Metrix zdrhol z Bohunic?? skapal som..
Hyundai Coupe
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Hyundai Coupe
a dokonca byvame v jednom meste..

- LiberaleMiguel
Jdětě si tlachat h*vna někam do ř*ti 

- LiberaleMiguel2
Tak brzdy jsou u mechoše na výrobu držáku 
V mezičase se vyměnily přední ložiska(levé bylo KO, tak rovnou oba), nahodily se nerezové svody(válely se mi už rok a půl v garáži a litinové byly prasklé, hodně) a vyměnil se olej
Ještě musím zajet k plynařům, když už mám ty svody, tak mi vymění vstřikovače za novější model, bo ty co tam mám jsou už opotřebené a nad 5700rpm nestíhají a přepíná se to na benzín 
Akorát zase hučí pravé zadní ložisko
Po té první bouračce jsem ho měnil, ,takže má najeto jenom cca 20tis km. Měl jsem ho pár měsíců na lehce pokřivené těhlici(geo šlo aůe udělat), takmu to asi neprospělo a budu ho muset zase vyměnit
No co, chybama se člověk učí...

V mezičase se vyměnily přední ložiska(levé bylo KO, tak rovnou oba), nahodily se nerezové svody(válely se mi už rok a půl v garáži a litinové byly prasklé, hodně) a vyměnil se olej

Akorát zase hučí pravé zadní ložisko

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Naposledy upravil(a) kubi dne 26 říj 2013 22:42, celkem upraveno 1 x.
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Vsude se na to ptejte.

- LiberaleMiguel2
nerezové svody
Tu potrhanou termopásku neřešte, byla tam, tak jsme jí tam nechal, nechtělo se mi investovat do nové, je třeba šetřit
a finální verze volantu
ještě to chce ten střed přestříkat na černo a spokojenost

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
co se týče z volantu, tak je to z bláta do louže...
life's too short to drive slow
- LiberaleMiguel2
designově je to prakticky stejné, ale ten co jsem tam měl byl jak bláto, todle je aspoň kvalitní
a mě se líbí a funkčně naprosto vyhovuje, takže....

Osobně miluji volanty MOMO MOD 78 celodural, tak že extrémně lehký a pevný a má perfektní úchop. Věnec je z elipsovité trubky nikoli z kulaté. A hlavně je to 35cm což je dokonalá míra. Ale toto je každého věc co si tam dá.
- LiberaleMiguel2
Mě osobně sedí nejvíc těch 33cm(vyzkoušel jsem různé míry) a taky nemám rád ten povrch co je jak semiš nebo co to je za materiál 

Že se tak blbě zeptám, ale proč investuješ okolo motoru když máš v plánu výměnu za jiný?
Miguel je gurmán, nechá si líbit v rukách jen jemnou kůžičku 

Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
- LiberaleMiguel2
F.I.K: určitě sis přečetl víc než jenom poslední příspěvek, než jsi se zeptal, že jo ?
Lukine vzhledem k tvé tělesné zdatnosti, a očividně nefungující neviditelnosti, opravdu obiduvuji tvojí odvahu snažit se do mě rýpat
Lukine vzhledem k tvé tělesné zdatnosti, a očividně nefungující neviditelnosti, opravdu obiduvuji tvojí odvahu snažit se do mě rýpat

Raději pelo na čelo, než květák na hlavě
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau
C20XE inside
C20XE inside
to budou zas rejsingy.. osobne mi prijde vzdy nejlepsi originalni volanty.. uz kvuli bagu(uz se ti hodil)... ale co, kdo chce kam, pomozme mu tam....
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
- LiberaleMiguel2
Crocu zase ? Píšeš už to tu asi po čtvrté, tak si na tudle připomínku najdi moje předchozí odpovědi a nalep si to někam 

ale když se dívám na ten motorový prostor tak se korejci nezapřou = vše rezavé
brácha měl santaféčko r.v. 2002 a normálně mu uhnilo v půlce zadní rameno - nechápal jsem 

- LiberaleMiguel2
http://www.el-tuning.de/Aerodynamik-Sty ... 25162.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nějaká ta komerce
nějaká ta komerce

- LiberaleMiguel2
http://www.s-tuning.eu/gallery/5-gallery.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a ještě
a ještě

- LiberaleMiguel2

- LiberaleMiguel2
dorazil balíček od Libora, díky moc 
ty menší jsou jedny pro Brandona a jedny pro Markuse-Huhtima

ty menší jsou jedny pro Brandona a jedny pro Markuse-Huhtima

ty vole, takový hnoj nemá v autě ani naprůměrně laxní ženská, jak v tom můžeš jezdit?
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- LiberaleMiguel2
Jednak mám auto na ježdění a ne na to, aby mi vypulírované stalo v garáži. A druhák jsme tu palubovku měnili v dešti a po té co jsem dorazil v jednu ráno domů po 720km cestě jsem už fakt neměl pomyšlení na to, abych jí kvůli fotky čistil 

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Jenžo ona není zasviněná jen ta palubovka. Od prachu je tam i výplň dveří a raději nechci vědět co jiného.. Já s autem jezdim taky každej den, ale takovej svinec bych nesnes.
Další stupidní argument..
Další stupidní argument..
EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tvl takhle zasviněnou palubní desku nemáme ani u služebního boxera na stavby
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono nikdo z TF svýma autama asi nejezdí, proto je má většina čistý
Tohle vypadá spíš že to právě stojí v tý garáži nebo stodole a akorát na to serou slípky...Jako ok, ale pokud mám v autě jak v prasečáku, tak si to nevyfotim a nedám to na net,...

- LiberaleMiguel2
Mě je trocha prachu upřímně u prdele. Ta stará palubovka byla ještě špinavější
Interiér pucuju tak jednou ročně před Caratem
Fotku jsem sem dal, protože konečně v palubovce nemám díru. Kdyby byla čistá, tak si najdete stejně něco jiného co kritizovat

Fotku jsem sem dal, protože konečně v palubovce nemám díru. Kdyby byla čistá, tak si najdete stejně něco jiného co kritizovat

hele, já ti nic nekritizuju, jen jsem se podivil, že ti nevadí jezdit v hnoju, toť vše... Jak už tu bylo psáno, já bych se v tom štítil jezdit, natož to uploadovat..
ale každý to máme jinak...
ale každý to máme jinak...
IF everything seems Under Ccontrol, you should Know, you're just not going fast EnoUgh.
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
ups trochu prachu..

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt