Vtipy sem (nový thread) !!!!!
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Vtipy sem (nový thread) !!!!!
Jarbi : Kdybych tě viděl tak ti dám pohubě 

ALH TDi - 98kw/318Nm.
AGU 1.8T 20v - 110kw/210Nm.
aby ste se neposrali, neznáte černej humor?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
vtipný mi to nepříjde, ale že zrovna tady se někdo pohoršuje, když tady byly vtipy na daleko tragičtější záležitosti....
svět dospělých je pro mne záhadou......
pohoršuje... pohoršovat tě může když ti někdo kopne do auta
navíc je to sotva den co se to stalo
asi nejsem takový drsňák jako vy, hoši
navíc je to sotva den co se to stalo
asi nejsem takový drsňák jako vy, hoši

Řidič
černý humor je jako nohy. ... Někdo je má a někdo ne
DcSpeedi:myslíš-li to směrem ke mně, tak si asi zcela nerozumněl mýmu zběžnýmu konstatování.Kolikrát jsem tahle reagoval, že vtipy na tu nebo na tu tragedii mi nepříjdou směšný a byl jsem označen za moralistu.Jelikož se lidi smějou vyhladovělejm černochům v Africe, ale 25 zabitejch děcek v belgickým autobusu už pro ně taková prdel není.....
Máš částečně pravdu, buď bereš černej humor, tak jak je nebo ho nemáš rád. Ale nejhorší jsou ty individua, že černej humor maj rádi, ale zrovna z tohodle se sranda nedělá...
VW - Very Wonderful
to asi záleží na úhlu pohledu.Je vtip a vtip, některej je vtipnej a některej blbej.Něco mi příjde zcela debilní a zas někomu jinýmu to příjde zcela geniální.A naopak.Mám rád černej humor, ale prostě mi jen příjde, že tyhle "rychlovtipy", honem něco vtipnýho vymyslet a dát na net než na to příjde někdo jinej, mi prostě nepříjdou vtipný.Já nevím proč, ale když pominu nějakou morálku atd., tak já se tomu prostě nezasmál.Nic víc.Je to neeticky, to je druhá věc....Mně prostě drtivá většina vtipů na tyhle tragedie přišla totálně ubohá tím, že si dá někdo tu práci, aby do světa vykřičel nějakou svoji zvrácenou radost z cizího neštěstí.O ničem jiným to u mne není.Upřímně si snad nepamatuju jedinej dobrej....želbohu
Pro někoho je to možná koncentrovanej černej humor a tečka.buď se směješ nebo seš hnidopich.Ale stejně tak všechny vtipy o policajtech nebo Pepíčkovi nejsou vtipný nebo dobrý....atd. atd....
Pro někoho je to možná koncentrovanej černej humor a tečka.buď se směješ nebo seš hnidopich.Ale stejně tak všechny vtipy o policajtech nebo Pepíčkovi nejsou vtipný nebo dobrý....atd. atd....
Kvuli moralistum by tu bylo vhodny zalozit tema cerny humor a sem zadny takovy neposilat, protoze se vzdycky najde nakej blb co tu zacne rvat
je to snad kazdyho vec z ceho si bude delat srandu, dokud to neni vase matka tak co je vam do toho 

už nemám hnujdaj...
Zcela tě chápu ale víš, co zde chodí ve většině za lidi
je třeba poznat, kde je nějaká hranice, bohužel ne každý to umí.
je třeba poznat, kde je nějaká hranice, bohužel ne každý to umí.
Řidič
a co te privadi k nazoru ze zrovna ta tvoje harnice je spravna? A ze kdo ji prekroci tak uz je nejakym zpusobem spatnej?
....
....

už nemám hnujdaj...
za pár let, až budeš trochu starší na to možná příjdeš, kde je ona hranice
Řidič
spíš než hranice bych to nazval vkusem.....Pro někoho to vtipný je a pro někoho ne.Na obě strany platí z toho nebo z ono důvodu.To je jak Opraski a Martyho frky......Já osobně Martyho frky nemusím, zasmál jsem se asi tak u 5 těch vtipů, nic víc, a naopak mi hrozně vtipný příjdou Opraski.A je mi jedno jestli to někoho sere bo ne.Stejně mě nesere, že se nekomu líbijou frky a nelibijou opraski.Každej si najde to svý...
No a pak se ještě objevujou takový ty názory, že když se to někomu nelíbí, tak ať to nekomentuje.No, a dle mýho názoru, když je něco veřejný, tak se k tomu veřejnost může vyjádřit.Jakkoliv...
No a pak se ještě objevujou takový ty názory, že když se to někomu nelíbí, tak ať to nekomentuje.No, a dle mýho názoru, když je něco veřejný, tak se k tomu veřejnost může vyjádřit.Jakkoliv...
DcSpeedi píše:za pár let, až budeš trochu starší na to možná příjdeš, kde je ona hranice

btw me to taky nejak extra vtipny nepripada... jen nemam potrbeu tu moralizovat jak vy, takovy lidi co vsude chodi a morlaizujou dokonce bytostne nenavidim, takze se svyma moralizacnima kecama idealne udavte

už nemám hnujdaj...
když nevíte coby najdete to v OBI

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- LiberaleMiguel2
bych to nebyl já, kdybych tu trochu nepřitopil 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Moj drahi synak!
Pisem pomaly, bo viem, ze nevies rychlo citat.
Uz nebyvame tam, gde jsme byvaly. Tvoj tato cital, ze nejviac dopravnych nehod se stane v dvacatkylometrovom okruhu od domova, tag sme se prestahovaly jinde. Nemozem ti napisat cislo domu, protoze predosly gadzovia ho vzali so sebou, aby si nemuseli menit adresu. V novom dome je vsecko fajne. I pracku teras mame, i ked nejak nefunguje. Dala som do nej saty, zatiahla za snurku a od tej doby som ich nevidela.
Ale neni to tu spatne. Minuly tyzden prsalo jen dvakrat. Prvykrat tri, druhykrat styry dny. Poslala som ti kabat, kerej si chcel, ale podle tvyho oca by byl balik kvoli knoflikum moc tazky, tak som je odrezala. Mas ich v lavom vacku. Tva sestra dnes rano porodila, ale este nevieme co. Tak ti nemozem zatial povedat, ci si ujo alebo teta. Tvoj bracha si vcera zabuchol kluce v aute, dost jsme se baly, pretoze trvalo viac nez dve hodiny, nez sme ho s otcom z toho auta vyslobodili. Sused minuly tyzden spadol do sudu s domacou hruskovicou. Zkusaly ho vytiahnut, ale hrdinsky ich premohol a utopil sa. V krematoriu horel asi tri dni. Ale jinak sa nic zvlastneho nedeje, vsecko ide po starych kolajoch.
> Tvoja mylujuca matka.
> P.S. Chcela som ti este dat nejake love do obalky, ale uz bola zalepena.
Pisem pomaly, bo viem, ze nevies rychlo citat.
Uz nebyvame tam, gde jsme byvaly. Tvoj tato cital, ze nejviac dopravnych nehod se stane v dvacatkylometrovom okruhu od domova, tag sme se prestahovaly jinde. Nemozem ti napisat cislo domu, protoze predosly gadzovia ho vzali so sebou, aby si nemuseli menit adresu. V novom dome je vsecko fajne. I pracku teras mame, i ked nejak nefunguje. Dala som do nej saty, zatiahla za snurku a od tej doby som ich nevidela.
Ale neni to tu spatne. Minuly tyzden prsalo jen dvakrat. Prvykrat tri, druhykrat styry dny. Poslala som ti kabat, kerej si chcel, ale podle tvyho oca by byl balik kvoli knoflikum moc tazky, tak som je odrezala. Mas ich v lavom vacku. Tva sestra dnes rano porodila, ale este nevieme co. Tak ti nemozem zatial povedat, ci si ujo alebo teta. Tvoj bracha si vcera zabuchol kluce v aute, dost jsme se baly, pretoze trvalo viac nez dve hodiny, nez sme ho s otcom z toho auta vyslobodili. Sused minuly tyzden spadol do sudu s domacou hruskovicou. Zkusaly ho vytiahnut, ale hrdinsky ich premohol a utopil sa. V krematoriu horel asi tri dni. Ale jinak sa nic zvlastneho nedeje, vsecko ide po starych kolajoch.
> Tvoja mylujuca matka.
> P.S. Chcela som ti este dat nejake love do obalky, ale uz bola zalepena.
Jasně, dělat si srandu ze člověka, kterej byl oproti ostatním hollywoodskejm celebritam normální a taky se jako normální choval mi vtipný vůbec nepřijde, ne dneska po dnu kdy se to stalo. Klidně se poserte že sem moralista, ale tohle co tu předvádíte je internetovej kretenismus
Škoda RAPID 1.2 TSI 77kw
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů
- bejvávalo :/
Škoda Fabia I. - Hromada Technických Problémů

Rudi píše:aby ste se neposrali, neznáte černej humor?

ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
Tak Svancikar byl jeho bracha, ze jo, tak se nediv 

To zrovna ne ale jedno my rozhodně neni 

ALH TDi - 98kw/318Nm.
- Chamelion
- Kontaktovat uživatele:
To rozhodně, dvě my je totiž víc než jedno mySvacinkar píše:To zrovna ne ale jedno my rozhodně neni

Me zas bavi jak nekdo hodnoti celebrity jako by s nima chodil do hospody... Jak nekdo muze rict ze byl nomalni? Treba ve sklepe znasilnoval kluky...nevis proste...
" www.autowerks.cz "
Ale jdi ty vtipálku
Tak byl to můj vzor a díky němu vzrostl můj zájem o upravená auta.Proto jsem trochu ostřejší když vidím jak ho tu zesměšnujete "trapnýma" gifama. Ano, žijeme ve svobodné zemi kde si můžeme říkat a dělat co chceme ale všeho s mírou 

ALH TDi - 98kw/318Nm.
pro nekoho pravdu ma a pro nekoho ne ... a jelikoz jde o silne subjektivni zalezitost takl bych rekl ze pravdu tu nema nikdo, ale nejaka svoboda slova by stale mela prevazovat nad nevrlejma moralistama 

už nemám hnujdaj...