Hyundai Coupe

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Odpovědět
petanek192

Re: Hyundai Coupe

Příspěvek od petanek192 »

tak rad se poucim supersporty nedelam ale potrebuji auto co me doveze z bodu a do bodu b :-)

jinak mel sem koni sport na vectra A .....
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

LiberaleMiguel2

Příspěvek od LiberaleMiguel2 »

No vidíš, takže jsi neměl ani z daleko podvozek jako já ;-) Doporučuju teda prolistovat můj projekt nebo si aspoň najdi jak se nastavují podvozky XYZ Racing a pak mi něco raď. Naposledy, děkuji 8)
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

petanek192

Příspěvek od petanek192 »

ja ti nic neradil :-) jen sem dal dotaz :lol:
Švédská kvalita...to není turek u mašiny v Německu co si myslí, že DAS auto se spokojí se svým jménem z dob co to dělal Herr Němec

Saab 2,3Turbo AERO , POWERFLEX , EBC , WEBASTO , NIVOMAT

Tead

Příspěvek od Tead »

Jaký jsou parametry zadních pružin ?.. taky mi to přijde jako strašně moc zmáčknutý ...takhle se jinde po 100kg mačkají seriový pružiny ...
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

jajiN

Příspěvek od jajiN »

petanek: mlč prosím Tě . . . :kladivo:

LiberaleMiguel2

Tead: a jak z fotky poznáš o kolik si to sedlo ? Narovinu říkám, že ani u prázdného auta není mezera mezi blatníkem a kolem stejná a to jednoduše proto, že(jako u většiny aut) je přední blatník víc vykrojený než zadní a když to člověk pustí kousek dolů, tak je to vidět o to víc. Sedí to jenom kousíček dolů(možná něco zkresluje fotka). Parametry pružiny z hlavy nevím, hledej na stránce výrobce, nastavení je jaké je, vím, že to funguje, tak to nehodlám kvůli převozu pár věcí 4x do roka nějak měnit.
Kdybych věděl, že se tu zase budete vrtat v každém hovně tak do hloubky, tak bych to před focením vyložil :roll:
JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)

Lordík

Příspěvek od Lordík »

však petánek měl u pevného podvozku koni sport s pouhým nastavením tuhosti (zde závodnický maximum jistý členové to vychválí do nebes) měl stejný podvozek jako ty. liberále sakra on to měl on ví :lol:
Ophell Vectra B Zender Sport 2.1 16V BIG Turbo Nitro! 300HP / 350HP / 400HP Club! Clean engine / car design , Airlift 3P dual Viar, 8piston brake 370mm wave rotor RS3, 3tlg. Schmidt vn-line 19" stretch, Prosport EVO, Sparco, Coming soon 2K18!

Aladin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aladin »

LiberaleMiguel2 píše:Tak jo, máš pravdu, ty podvozky jsou k ničemu. Jdi prosím tě o dům dál :roll: děkuji :hlazeni
A abys mi tady náhodou nezačal slovíčkařit, tak tou matkou se neměním tuhost pružiny, ale její přepětí...
nenastavuje se tou matkou tuhost tlumiče?
Rapid 130 --> 110r --> Favorit --> 1000MB --> E34 525iA --> Swišť GTi MK III (125,8dB :lol:) --> Golf 1.9 GTI TDI 20 jahre
felďoška 1,3 combi ethanol - prodáno, Astra caravan 1,7 Dti - prodáno, Passat variant AFN
https://www.facebook.com/RadimRemiasFoto

Tead

Příspěvek od Tead »

Nemám nějak chuť ani zapotřebí rejt - jen mi to přišlo... na jinejch fotkách mi předtím přišlo auto v rovině proto se ptám.... teď koukám pořádně a máš pravdu, že se to o moc nepohlo ty blatníky jsou vykrojený jinak 8) jinak spring rate - tak jako většina výrobců neuvadí protože koho by to bavilo vypisovat... :lol:
Micra K11 CG10DE
EX: Elantra XD G4ED-G
Pluriel TUJ3P

LiberaleMiguel2

Tead: promiň, byl jsem ještě trochu podrážděný od toho odborníka, tak jsem reagoval trochu přehnaně :D

Aladin: ne, přepětí přužiny, tuhost tlumiče se nastavuje přece z vrchu tím malým imbusem 8)

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

Už to líp brzdí než jezdí? Ten poměr předek - zadek je dobrý :D
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

LiberaleMiguel2

Zadek bude časem taky, ale až tam bude hnaná náprava :-)
A brzdí to dost dobře, ale na těch zimácích to těžko vyzkouším pořádně....

Lukin_GSi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukin_GSi »

aspoň že máš dobré gumy na tom 8)
Opel Astra GSi 16V M2.8 92" blau

C20XE inside

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

nemas ty brzdice nejak krive?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

LiberaleMiguel2

Jinak nešlo držáky vyrobit(mrkni na fotku před montáží jak to mám složené na stole) Měl jsem trochu strach jak to bude na autě vypadat, ale fest se mi to líbí :-)

Phob.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phob. »

brzdy pecka 8) za mě jen teda se mi trošku nelíbí jak jsou natočené směrem nahoru (rozumím že to zapřičinily držáky), ale to je jen takový estetický detail, na funkčnost to asi nemá vliv
aktual: ŠKODA OCTAVIA II
ex: VW GOLF MKV

wesly.TDI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wesly.TDI »

Kua to su brzdy :D, budu sledovat Polar, zda tam nebude reportáž o Coupe co dělá kotrmelce vpřed :D

LiberaleMiguel2

Jsem všude :D
http://mdcomponents.cz/CZ/odvas_index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Marab

Příspěvek od Marab »

....ten tvůj mechoš profík co vyráběl ty držáky je kábrt? :|
sledujte fb MA-BO

bigmexicanwoman 325i + Lancia Delta II 2L turbo + eRko + dělník audi A4 B6 PD Built_not bought
povko

Fifi

Příspěvek od Fifi »

Řek bych že ne, protože to by tam nepasovaly. :D
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

Juraj

Příspěvek od Juraj »

myslim ze od kábrta má jen kotouče... :-)
Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."

crocjirka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crocjirka »

fifi: :lol: :lol: dobreee
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf

LiberaleMiguel2

Marab píše:....ten tvůj mechoš profík co vyráběl ty držáky je kábrt? :|
ne, není ;-) Jak správně poznamenal Juraj, od Kábrta mám jenom kotouče :-)

držáky vyráběl http://www.autosmetana.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

marena tdi

Příspěvek od marena tdi »

Michale diky za reklamu. Jsem rad ze ti brzdy složí a jsi spokojeny. Jen chci uvést na pravou miru to ze na takové krásně Prace mam kamaráda co má Velké zkusenosti s vyronou takových pěkných věcí. Já vyrábím zase jiné součástky ale převážně nás živi servis.
Felicia

T.i.m.u.r
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T.i.m.u.r »

No, když na to tak koukám, tak hlavně buďte rádi, že vás neživí váš písemný projev,... 8)
r.v.: 1974 - 55HP/80Nm

(Štukatérské, sochařské, restaurátorské práce - praxe více než 30let)
www.stukater.wz.cz

LiberaleMiguel2

T.i.m.u.r píše:No, když na to tak koukám, tak hlavně buďte rádi, že vás neživí váš písemný projev,... 8)
to sis mh klidně odpustit, ne ?
btw: imo chyby v predikci v Androidu ;-)

LiberaleMiguel2

Obrázek

konečně pořádné sání :potlesk: Simota karbon 8)
foceno 3310kou :lol:
díky Stanley :pifko:
Naposledy upravil(a) LiberaleMiguel2 dne 19 led 2014 23:47, celkem upraveno 1 x.

jajiN

Příspěvek od jajiN »

Pěkný, taky jsem ho chtěl na minulé auto, ale vyhrála otevřená houba od HKS. Ale teď bych volil jinak.

Chci se zeptat, proč jsi nezvolil variantu kdy je filtr umístěný dál od motoru? myslím tím aby byl svedený dolů k nárazníku? Vím že nějaký ten vzduch tam doženeš tou trubkou, ale mít ho celej dole by bylo lepší (ikdyž né za deště :D ). Třeba todle: http://i5.photobucket.com/albums/y163/s ... 110466.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

LiberaleMiguel2

No todle je právě univerzální pro každé auto. Takže když bude turbína, tak ho tam nechám taky :-)

A na ten dotaz sis odpověděl sám tou závorkou :D Vzduch si tam dovedu stejně účinně(viz projekt Elisa), karbon mi tepelně odstíní filtr a nepůjde na filtr bordel. A taky mám pocit(kdyžtak mě někdo opravte :D ), že délka sání má vliv na průběh výkonu motoru a tímdle zachovám origo délku 8)

jajiN

Příspěvek od jajiN »

No na vliv průběho motoru nevím, ale po uvážení spíše vliv, ikdyž nepatrný, na reakci mezi sešlápnutím plynu a reakce auta.

Odpovědět

Zpět na „Projekty“