Tendence TF jít (však vy víte)
Moderátor: Admins
-
Re: Tendence TF jít (však vy víte)
moje era s tigrou byla tak, ze sem koupil votuzidlo a delal jsem z nej serii a pak jsem ji pustil a koupil si normalni auto a to mi tehdy bylo nejak lehce po 20..
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
NOW: family car skoda octavia 2 RS combi 2.0TSI 200 teplejch poniku...
facebook.com/jiriprokopfotograf
-
No o to, zes ji uvadel do serie vubec nejde
Btw, Michalovi (predpokladam, ze Miguel neznamena Karel) je taky kolem dvaceti, pokud se nemylim, proto si myslim, ze zrovna ty nejsi ten pravej, kdo by ho mel stirat, sry
Btw, Michalovi (predpokladam, ze Miguel neznamena Karel) je taky kolem dvaceti, pokud se nemylim, proto si myslim, ze zrovna ty nejsi ten pravej, kdo by ho mel stirat, sry
-
-
prave ve veku 18-20 a neco pochopim na aute kazdou sracku.. ale tak pak uz clovek zacina byt rozumny ne?
ex:opel tigra 1.4 16v,opel tigra 1.6 16v,peugeot 106 1.4 sport,seat leon 1.8T 200PS+,ibiza 1.9TDI 6L 170PS, octavia RS combi 1.8T
-
Ale prd rozumnejsi mozna, ale prece nebudes zaprdenej paprda od dvaceti
už nemám hnujdaj...
-
tak to je potom smutné
-
- Moderátor
tak protoze se nekdo chova jako "idiot", ale v realite je to uzasnej clovek, tak my vsichni mu to tady budem trpet? Nemel by se ten clovek zamyslet spis sam nad sebou a zmenit svoje chovani online? Ale chapu, HYUNDAI GANG musi stat pri sobe...MarkusHuhtimo píše:2 crocjirka : A proč se to zase vše točí okolo jednoho člověka v tomto příspěvku? Hlavně proto, že se tholis zase neudržel a vybouchl hned na první stránce. Jak už psalo pár kluků nademnou, bordel a urážky se tady umí udělat i bez něj
A teď napíšu něco já. Když si Michal koupil kupéčko a přišel na hyundaiclub atd, tak jsem si říkal, že je to čurák na entou Za a)je to svéráz, za b)na netu je pořád i v práci, takže holt komentuje všechno, je na x fórech, čte si články, je furt na FB atd, není to jen tak, že by seděl na TF a dělal ze sebe chytráka. Za c)někdy bych ho taky zabil, protože často podává věci tak, že co má on je nejlepší nebo to jediné správné a za d)často si myslí, že má pravdu častěji, než ji má.
ALE, po jeho poznání osobně a zažití x různých věcí, atd. dnes můžu říct, že je to můj dobrý kamarád, je to rovný člověk, žádný podrazák, na čem se s ním domluvíš, to VŽDY platí a když může, tak vždycky podá pomocnou ruku a to si o ni člověk v 99-ti procentech nemusí ani říct a nabídne ji sám, ať už se to týká čehokoliv. Takže chápu, že když ho někdo nezná, tak na něj plive, na druhou stranu si myslím, že i tohle by mohlo mít nějakou mez. Když Michal přišel na ten Hyundaiclub, tak jsem mu tam vždy slušně opáčil a udržel se, i když vše psal svým svérázným stylem. Někteří holt mají jinou povahu a nevydrželi to tady, ale myslím, že je trochu na čase na to zapomenout a začít se k sobě zase chovat jako lidi. Už jenom proto, že Michal se po BANu dost uklidnil a snaží se chovat slušně. Myslím, že už by to někteří (croc, tholis) mohli zkusit také a i když mají pocit, že je to idiot a nemají si s ním co říct, tak se k sobě alespoň chovat slušně a komunikovat mezi sebou ve vláknech alespoň na nějaké elementární úrovni.
Keep calm and pimp your rides
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
-
To neni o Hyundai gangu, ja napr. ty kluky ani neznam a je mi fuk cim jezdej, jen jsem nazoru, ze kolem Miguela uz to zaslo davno za prijatelnou hranici. Tholis a jemu podobni ho schvalne zminuje i v temateh, kam do te doby ani neprispel, co jako cekaj, ze nastane? Logicky to, co se deje v tech stavajicih. Sracky z nudy.
-
Rudi, myslím, že Michal své chování změnil. Jestli však nadále tak brutálně trpíš, tak se ho zeptám zda svůj profil kvůli tobě nesmaže
Propříště bych tě poprosil, jestli by jsi ten Hyundai Gang nemohl napsat nějakým větším fontem, třeba 20-kou, samozřejmě se zapnutým Caps-Lockem, jak jsi to měl
Propříště bych tě poprosil, jestli by jsi ten Hyundai Gang nemohl napsat nějakým větším fontem, třeba 20-kou, samozřejmě se zapnutým Caps-Lockem, jak jsi to měl
Tuscani Tiburon Turbo (forged engine, right now 310hp/400Nm - neverending project)
-
- Moderátor
vidis a me zas prijde, ze tobe Tholis nejak moc lezi v zaludku bo ho snad pokazdy musis zminit nebo na nej reagovat a pritom hnedka tema neznici jako miguel, hald se umi uz asi chovat, treba se to i miguel za rok dva nauciSubTera píše:To neni o Hyundai gangu, ja napr. ty kluky ani neznam a je mi fuk cim jezdej, jen jsem nazoru, ze kolem Miguela uz to zaslo davno za prijatelnou hranici. Tholis a jemu podobni ho schvalne zminuje i v temateh, kam do te doby ani neprispel, co jako cekaj, ze nastane? Logicky to, co se deje v tech stavajicih. Sracky z nudy.
VW - Very Wonderful
-
[/quote] tak protoze se nekdo chova jako "idiot", ale v realite je to uzasnej clovek, tak my vsichni mu to tady budem trpet? Nemel by se ten clovek zamyslet spis sam nad sebou a zmenit svoje chovani online? Ale chapu, HYUNDAI GANG musi stat pri sobe...[/quote]
Proč pořád hrotíš to v čem kdo jezdí? Podle mě je Eos gay ,,auto,, a taky to tady nehrotím. VW není nadauto pane ,,moderátor,,
Proč pořád hrotíš to v čem kdo jezdí? Podle mě je Eos gay ,,auto,, a taky to tady nehrotím. VW není nadauto pane ,,moderátor,,
Life is too short to drive boring cars
-
myslim, ze to jake kdo ma auto je uplne jedno.. je to jak pomerovat si pindiky.. napr proti alesimu ani makrusovihulmiho nic nemam...
-
Podpis pod D'Ice... VW by se naopak mohlo učit dělat motory od Nissanu, podvozky od Hondy, atd atd. Kde japonci v 90-kách chytali torzní kmity na podvozku, tam o tom koncern neměl ještě 10 let potom ani potuchy, nebo se jim to prostě nechtělo dělat. Věřím, že jsem teď otevřel další neúnosnou debatu, ale přijde mi úsměvné, když někdo s VW šije do jiných značek. Phob (ten bez tečky ) mi jednou řekl, že určitě není natolik omezený, aby odsuzoval nějakou značku, když jsem k němu přivezl /H/ na ladění a sám si z toho dělal srandu. Kdyby jsi měl dejme tomu "alespoň" Primeru GT s SR20VE (což je "klasický" sedan, ale perfektně promyšlené auto), tak nad tím mávnu rukou, že si taháš triko, ale takhle mi přijde, že už si nemáš to triko ani čím tahat...
Tuscani Tiburon Turbo (forged engine, right now 310hp/400Nm - neverending project)
-
- Moderátor
Pánové, nesklouzávejme laskavě k debatě na téma Nejlepší značka světa.... Tady řešíme trochu něco jinýho a myslím, že spousta z vás už dokázala, že dokáže mluvit/ psát konstruktivně, tak to nezkurvěme... Ďk
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
Kane13: to jsi vubec neměl načínat, jelikož každej to ví, že nejlepší značkou na světe, je přeci OPEL
ma to cenu se tu hádat jak báby na trhu? nema.... tak už toho nechte a dávejte sem fotky jak ladíte, zvyšujete, snižujete, lakujete, folijujete a mějte se rádi
ma to cenu se tu hádat jak báby na trhu? nema.... tak už toho nechte a dávejte sem fotky jak ladíte, zvyšujete, snižujete, lakujete, folijujete a mějte se rádi
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
-
Rudi: nelezi, nebudu jist neco, co mi nechutna logicky jsem musel zminit jeho (a Jirku), neb on se kolem Miguelovi story pohybuje nejvic...
a vubec, nejvic mi vadi, ze vykon zacina pri 147kW, ne pri 105kW, spatne se mi kvuli tomu spi
a vubec, nejvic mi vadi, ze vykon zacina pri 147kW, ne pri 105kW, spatne se mi kvuli tomu spi
-
a já měl zato,že nejlepší je Mitsubishi a výkon začíná u 220KW.
Proč? No protože JÁ to tak mám.
Proč? No protože JÁ to tak mám.
Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek. ))
-
- Moderátor
a japonci se mohli v 90kach ucit od VW,jak se delaj poradny, odolny a vykonny naftaky a ne mrdky,co se hnedka rozsypou...a ted se tu muzem hadat opet dokolecka na x desitek stran, co kdo udelal a do dneska neumiMarkusHuhtimo píše:Podpis pod D'Ice... VW by se naopak mohlo učit dělat motory od Nissanu, podvozky od Hondy, atd atd. Kde japonci v 90-kách chytali torzní kmity na podvozku, tam o tom koncern neměl ještě 10 let potom ani potuchy, nebo se jim to prostě nechtělo dělat. Věřím, že jsem teď otevřel další neúnosnou debatu, ale přijde mi úsměvné, když někdo s VW šije do jiných značek. Phob (ten bez tečky ) mi jednou řekl, že určitě není natolik omezený, aby odsuzoval nějakou značku, když jsem k němu přivezl /H/ na ladění a sám si z toho dělal srandu. Kdyby jsi měl dejme tomu "alespoň" Primeru GT s SR20VE (což je "klasický" sedan, ale perfektně promyšlené auto), tak nad tím mávnu rukou, že si taháš triko, ale takhle mi přijde, že už si nemáš to triko ani čím tahat...
DAJS - chapu, ze bejt frajer neco stoji, tak az budu chtit bejt ten nejvetsi, tak si jako ty poridim Kangoo a k tomu poradnou italskou karu s JTD pod kapotou PAK uz me snad budes brat za Boha
VW - Very Wonderful
-
- Administrátor
Uz se poprali?
-
rudi: když už jsi ten moderátor tak by jsi měl být trochu objektivní a ne zaujatej vůči jedný značce auta. Měl by ses snažit spíš o to, aby se tu zdejší členové tolik nehádali a ne se tomu jen smát a když je možnost tak na někoho plivnout.
Moje auta z toho vynech, mám to co chci. A dost OT, tady se řeší něco jiného.
Moje auta z toho vynech, mám to co chci. A dost OT, tady se řeší něco jiného.
-
- Moderátor
Celkem me take zajima jakej ma semnou subtera problem. Kdyz jsme se i po telefonu normalne bavili..ale to je fuk..
Kde jsem tady vybuchl a kde mi tady ujeli nervy? Btw. kolikrat jsem tady byl na nwkoho vulgarni? Kde jsem zadelal tema blbostma? Zde jsem pouze prispel svym nazorem, slusne a normalne. Ale chapu ze jak se clovek vyjadri negativne je spatnej.
Srovnavat nekolik let stare crockovo obdobi s miguelovo soucasnym nebo nedlouho minulym fakt muze rict jen tendencni clovek. Az je to trapny...Ale crock se taky choval drive jako debil takze i miguel co je starsi ma na to ted pravo? Hm?
Takze to shrni:
Je to kamarad a ma hyundai...takze si muze delat co chce a je to v poradku... Ta analogie s cigosem je vice nez zrejma...ten je mensina a je prece diskriminovanej...chudak kluk..
Ja m ted golfa ..jsem desne nadutej tak nemam pravo soudit... Ale zase nemam potrebu z te me plechovky delat co neni...Proste mame s Rudim Das Auto...Je treba to rozdychat
Kde jsem tady vybuchl a kde mi tady ujeli nervy? Btw. kolikrat jsem tady byl na nwkoho vulgarni? Kde jsem zadelal tema blbostma? Zde jsem pouze prispel svym nazorem, slusne a normalne. Ale chapu ze jak se clovek vyjadri negativne je spatnej.
Srovnavat nekolik let stare crockovo obdobi s miguelovo soucasnym nebo nedlouho minulym fakt muze rict jen tendencni clovek. Az je to trapny...Ale crock se taky choval drive jako debil takze i miguel co je starsi ma na to ted pravo? Hm?
Takze to shrni:
Je to kamarad a ma hyundai...takze si muze delat co chce a je to v poradku... Ta analogie s cigosem je vice nez zrejma...ten je mensina a je prece diskriminovanej...chudak kluk..
Ja m ted golfa ..jsem desne nadutej tak nemam pravo soudit... Ale zase nemam potrebu z te me plechovky delat co neni...Proste mame s Rudim Das Auto...Je treba to rozdychat
" www.autowerks.cz "
-
- Moderátor
muzes mi ukazat, kde sem zaujatej jednou znacku? Ten, kdo me tu zna nebo si to tady muze dohledat,tak jiste vi, ze ani auta od jedny znacky nemam, takze nez tu budes neco blabolit, tak trochu hledej nebo radsi mlc...rejpnul sem si do Hyundai gangu,tak jako se tu rejpe do Opelu, VW, Fordu a jinejch a najednou je to spatne
VW - Very Wonderful
-
ano rejpnul sis do hyundai gangu jak říkáš, ale nerejpnul sis poprvý.
-
- Moderátor
To, že máte VW nikoho nesere... ale proč pořád musíte reagovat na všechny sračky? Nehledě na to, že jste oba moderátoři, tak by jste měli taknějak jít příkladem a ne být v polovině témat off a psát tam jen proto, že tam psal LM.
Současnost: Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
Minulost: Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
-
tholis: Zrovna jedno téma jsi zadělal Ty. Nic proti Tobě nemám. Po telefonu jsi mi ohledně Fabie řekl spoustu užitečných věcí(nakonec jsem ji teda nekoupil), toho si vážím. Na Tvůj projekt jsem taky koukal rád a úpravy měly smysl. Ale to proti LM mi přijde zbytečné. Po tom banu je to úplně někdo jiný. Možná víc přispívá, ale není sám a alespoň jeho příspěvek je k tématu. Jsou tu experti co komentují třeba méně, ale jsou to občas s prominutím hovna
-
i moderatori jsou jen lide..
-
tak je asi něco špatně, když je někdo moderátor tak tu funkci nemá proto, aby měl nad ikonkou pár písmen ale aby dělal to co mod má, a nedělal to, co mod nemá Jinými slovy - učitel na základce je taky jen člověk a tak se bude chovat jako ty děcka?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
-
- Moderátor
To sice jsou, ale tím, že přijali tuhle roli nepřímo přijali taky to, že budou do maximální možné míry nestranní a objektivní. Já osobně se o to alespoň celou dobu snažím.
A tak jak se tady hodně psalo, že narozdíl od jiných diskuzních fór je tohle jiný "multikulturalitou značek", přece jen by nás měl spojovat pozitivní vztah k upraveným autům. Je jasný, že nemůžeme mít na všechno stejnej názor, ale kritizovat a nesouhlasit bychom měli hlavně věcně. Ne se zesměšňovat a urážet.
EDIT: kubi to napsal víceméně tak, jak jsem to myslel, jen stručněji a výstižněji
A tak jak se tady hodně psalo, že narozdíl od jiných diskuzních fór je tohle jiný "multikulturalitou značek", přece jen by nás měl spojovat pozitivní vztah k upraveným autům. Je jasný, že nemůžeme mít na všechno stejnej názor, ale kritizovat a nesouhlasit bychom měli hlavně věcně. Ne se zesměšňovat a urážet.
EDIT: kubi to napsal víceméně tak, jak jsem to myslel, jen stručněji a výstižněji
Bad things happen when good people pretend nothing is wrong. - Corey Mother Fuckin´Taylor
-
zrovna tohle nevidím ani u tholise ani u rudiho tečkaKane13 píše:To sice jsou, ale tím, že přijali tuhle roli nepřímo přijali taky to, že budou do maximální možné míry nestranní a objektivní. Já osobně se o to alespoň celou dobu snažím.
-
- Moderátor
Jestli vam jde o moderatorskou funkci, tak ja se ji tu klidne verejne vzdavam nez poslouchat ty kecy kolem toho. Jediny sekce, ktery tu mam, tak je bazar a mozna disky.
Pro me zadna prace a aspon budu moct vic nadavat na mody jako vy, kdyz to jsou osoby s vyssim postavenim
navrhuju jako novy mody celej Hujda genk, Dajs a bleache a ocekavam od nich prislusnej teror a BANy
Pro me zadna prace a aspon budu moct vic nadavat na mody jako vy, kdyz to jsou osoby s vyssim postavenim
navrhuju jako novy mody celej Hujda genk, Dajs a bleache a ocekavam od nich prislusnej teror a BANy
VW - Very Wonderful