Juraj píše:u mě zatím pomáha email ve stylu:
Dobrý den,
blíží se poslední den pro vyzvednutí zásilky na poště, rád bych vás informoval, že pokud se mi balík vrátí budete vyzván k zaplacení částky za poštovné. Pokud neuhradíte, bude částka předána právnímu zástupci a vymáhána včetně penále a poplatků za právní služby.
S pozdravem
xxxxx
zatim na to kazdy skocil a do 2 dnu balik vyzvedl

Jednou moje žena posílala balík nějaké "dívce" na dobírku, pošta 100,- balík za 1000,- spěchala jak hovno, po týdnu nevyzvednutí nereagovala na mail ani na telefon, tak sem volal ze svého nasraný jak pes, tehda s tím ještě letěla žena na poštu těhotná, strašně to spěchalo (že to nemohlo ani počkat než příjdu z práce) a zvedla to ciguna, že co chci, tak sem vysvětlil o co jde a sdělil sem ji, že pokud si do dvou dnů balík nevyzvedne předávám to k řešení právníkovi a napovídal sem ji tam hory doly, odpověděla, že to má u p*če, že ji stejně nemají co vzít a položila ...

ale jinak to bylo taky jen jednou, za celou dobu co už sem poslal hafo balíků. Vesměs se snažím s lidma domluvit na platbě předem s tím, že jim to dám třeba bez pošty..
Jinak to darování hovna mě teda na konci šichty dobře rozesmálo, sem ještě neviděl ....