Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut
Rubelli: Ja tu ze sebe nedelal experta pres renaulty jako juraj pres TSI. Co se tyka renaultu mylsim ze ti tu vic jak valna vetsina napsala sve negativni zkusenosti...Preju ti aby ti auto slouzilo a byl si spokojenej ale me to plechovka uz do domu nesmi... Vse jsem vyresil ale uz tomu neduveruju... Kazdy co jeho jest...
Me jen zarazi ze jedny z nejvetsich drzaku a to 1,9TDI tu nekdo popotahuje....TSI a CR asi jo to beru...na druhou stranu u motoru to je opravdu kolikrat o majiteli....ale u elektriky to je fakt neprustrelny pruser automobilky...
Juraj: Ne ted to neber zle...me vazne zajima na co si dat pozor...at vim...menim prstynek na cerpadle co duhy olej...co dal??
Me jen zarazi ze jedny z nejvetsich drzaku a to 1,9TDI tu nekdo popotahuje....TSI a CR asi jo to beru...na druhou stranu u motoru to je opravdu kolikrat o majiteli....ale u elektriky to je fakt neprustrelny pruser automobilky...
Juraj: Ne ted to neber zle...me vazne zajima na co si dat pozor...at vim...menim prstynek na cerpadle co duhy olej...co dal??
" www.autowerks.cz "
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
dal to nevypinaj moc horuce, (co by sa pri turbe nikny nemalo robit)
lebo sa mozu poskodit aj tie vysokotlake vstrekovace..
(ale to je skor chyba majitela, nez automobilky)
..jedine to vysokotlake cerpadlo, co sme ti pisali aj v projekte..
lebo sa mozu poskodit aj tie vysokotlake vstrekovace..
(ale to je skor chyba majitela, nez automobilky)
..jedine to vysokotlake cerpadlo, co sme ti pisali aj v projekte..
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Nechat auto zahrat a vychladnout je snad zaklad snad u vsech aut a motoru..A to i kuli brzdam apod...
" www.autowerks.cz "
Tak nevim, ale asi mám štěstí přítelkyni jsem koupil Superba 2005 96 kW 20005 278 xxx tis. Km. Udělal jsem standardní servis po koupi vozu, a velká spokojenost. To samé Fabia RS 2004 TDi bez problému.
Já sám mám ted Koncern TDI 125 kW a bez problému.

Já sám mám ted Koncern TDI 125 kW a bez problému.
jajiN píše:tohle je přesně přístup většinu lidí tady na foru a pak to tu je tak jak to je . . . nikdo neví víc než já

jeste se pridrhava EWA na turbu... s tim ale nic neudelas.. to je tak asi zatim vsechno
jo a netankuj do toho E85

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
don: 77kw, najeto 340tis a je to to slavný PD na který tady někdo nadával a zatím pouze měním oleje a rozvody. S motorem žádný problém.
Juraj: mam BWA a ethanol jsem ted zkusil 20litru na 30litru 95...proc se nema tankovat?
" www.autowerks.cz "
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
to bolo to tvoje ..??
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
jj bolo bolo.... 3. ledna si to odvezl ....

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
palivove vedeni neni uzpusobeno na agresivni ethanol, takze se naleptava a ucpe ti vstriky, dusledek znas tzn chuda smes... druha vec je ta ze se ti moc ohreje svicka ktera pak zapali ve spatny okamzik a ustipne to korunu pistu jak to dostane ranu Z5
takze adios golfe 

Jediná správná poloha ženy a pístů je "V" nehledě na to že "Víc hlav, víc ví..."
Kluci na to bezne jezdi...ok zitra to doredim a pozitri zas apod... 

" www.autowerks.cz "
kolik kluci viděli uražených pístů? já byhc to ani nespočítal...
navíc bacha na právní stránku veci, nalejes E85 a nemas na silnici co delat
ale to jen tak bokem..
navíc bacha na právní stránku veci, nalejes E85 a nemas na silnici co delat

- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
A to já koupil modlu naftařů 1,9tdi 81kw a sere se to jako cyp.. Nevim co na tom dělat dřív, jednou to jsou rozvody, žhavičky, pak hadice k topení, následně prasklá žárovka, tlumiče, teď zadní brzdy.. Pořád v tom chřoupe, loupe, nafty to žere jak prokopnutej sud s průměrem za dva roky 5,8l (kde je kua ta udávaná spotřeba 4-4,5l na sto?)
jo a olej to taky žere, a to nehorázných 3mm na rysce za 10tis km..
Hroznej klump je to..

jo a olej to taky žere, a to nehorázných 3mm na rysce za 10tis km..
Hroznej klump je to..

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
venco bud rad ze ubyva... nekomu taky pribyva (nafta v oleji) 

- LiberaleMiguel2
kamoš dojel jednou s čerstvě koupeným G3 a měl olej ve voděJuraj píše:venco bud rad ze ubyva... nekomu taky pribyva (nafta v oleji)

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
pravdepodobne byla i voda v oleji coz je horsi... jakakoli jina kapalina olej degraduje a ten lajcky receno nemaze... pak je pruser na svete... to ej i jeden z problemu TSi a TFSi ... propusti vysokotlaka pumpa a benzin jde do oleje... coz je opravdu pruser.. 

- LiberaleMiguel2
TO jsme nezkoumali, to auto prostě bylo vrak
naštěstí mu vydrželo pár týdnů a zbořil mu ho nějaký cigán 

JSEM ZPÁTKY NA SVÉM PŮVODNÍM PROFILU, TAKŽE COKOLIV PIŠTE NA LiberaleMiguel (bez dvojky)
Ten E85 mě taky zajímá. Po Corse mi doma zbylo 20 litrů a do 1.8T vždycky trochu přileju. Na cca 30l benzinu 5l E85, abych ho dočerpal. To co píšeš, se týká všech motorů nebo jen 2.0 TFSI?
Juraj, tholis : Jen z doslechu, ale prý tím naleptáváním hadiček a podobně trpí jen starší auta, nebo spíše jsou k tomu náchylnější. Novější by na tom měly být lépe podstatně, ale to se bavíme asi 2012+
nevim jak 1.8T to je na me moc stary motor se kterym neprijdu do styku...
to co rikam se tyka primo primovstrikovych motoru VWAG..
to co rikam se tyka primo primovstrikovych motoru VWAG..
Já doufám, že jednou přijdeš 

Jajin: stejne se ti to potká vcera to povídal Pepa z prasečáku, je to fakt machr, je to veliký teoretik (asi jako pár lidi zde kteří znají PD dokonale) ale určitě má pravdu.
Asi stejné kecy jako tady někdo psal ze Passat se proti Laguně muže jít schovat, sice možná ano(design) ale bohuzel na design to nejezdi a Laguna je jeden velkéj pruser. Ale já vím on to vlastně nikdo neumí opravovat. (nejčastější odpověd od majitelů )
Asi stejné kecy jako tady někdo psal ze Passat se proti Laguně muže jít schovat, sice možná ano(design) ale bohuzel na design to nejezdi a Laguna je jeden velkéj pruser. Ale já vím on to vlastně nikdo neumí opravovat. (nejčastější odpověd od majitelů )
Naprostý souhlas.don píše:Jajin: stejne se ti to potká vcera to povídal Pepa z prasečáku, je to fakt machr, je to veliký teoretik (asi jako pár lidi zde kteří znají PD dokonale) ale určitě má pravdu.

Chysler PT Cruiser,Mitsubishi 3000GT,VW Transporter,Renault Kangoo.
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.
))
Bylo:R.Megane II 1.9DCI,VW Passat,R.Scenic,R.5,Š.Octavia 1.9tdi,Honda CRX VTEC,VW Vento,Lancia Delta 2000 HF Turbo.....a x dalších aut různých značek.

kapota bouchlá, avšak origo, tak to je v pořádku teda + červeny pružiny žlutý tlumičeJOE_Cik píše:tak ho kokutek moc dlouho nemel ........
http://auto.bazos.cz/inzerat/33129137/R ... V-99KW.php

- LiberaleMiguel2
Kolik to má žab pod kapotou ?
128kw.. dobrá krabička.. Viac foto? Zajímal by mě introš. 

Renault Laguna III phase 3, Initiale Paris, 110kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw
Renault Mégane Grandtour GT, 151kw
Renault Mégane Grandtour GT220 162kw
Opel Vectra B Caravan 92kw