http://mypage.bluewin.ch/corsa/index.htm
Corsa tuning
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
tu corsu mam v časáku na 3stranách je to cool design,sám jsem si podle toho chtěl nechat udělat mojí popelnici
jo a ta čirá to nevim o cenách jsme se nebavily,když mě to nezajímalo,jinak já jí (čirá tmavá design corsa c )kupoval za 69eur+6.90 pošta po německu(posílaj to známímu)přijde to po vánocích,myslím ,ž ebyla od fun tech nebo raid hp...
jo a ta čirá to nevim o cenách jsme se nebavily,když mě to nezajímalo,jinak já jí (čirá tmavá design corsa c )kupoval za 69eur+6.90 pošta po německu(posílaj to známímu)přijde to po vánocích,myslím ,ž ebyla od fun tech nebo raid hp...
vectra2000 2.0 16v 160ps -PRODÁNO
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA
opel warriors pilsen [/img]
nově:VECTRA CARAVAN SPORT 2.0DTH FACELIFT(ČERNÁ SPLAŠENÁ ROPA
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
provocation
- Kontaktovat uživatele:
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
to teda nevsimlVelbloud píše:To jo.... a všimli jste si že má řízení uprostřed???
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
Bordel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velbloude takhle sisaty kola si jeste rozmysli 
ale vypada pekne
ale vypada pekne
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
koukam ze se tady pomlouvala moje Corsa. Jen neco uvedu na pravou miru, mam v tom ted 1.4i (C14NZ) a na letošní sezonu budu dávat motor 1.3irmscher (Corsa i130) kde předpokládám výkon něco nad 90HP. Jinak fotky z prubehu uprav a repase motoru na http://irmscher.corsa-a.cz
A az bude slusne pocasi, tak na to dam jinej predni naraznik a zavareny zadni dvere, jeste pujde ve predu niz o 2cm
A az bude slusne pocasi, tak na to dam jinej predni naraznik a zavareny zadni dvere, jeste pujde ve predu niz o 2cm
Corsa A rulezzzzz
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
-
YANEK
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
@Duke: v Holandsku jsou co mi vime jeste 3 Irmscher 1300 injectie sadi! A v klubu mame 2 s tech. Hodne to pomuze na standard 1300.
Hodne s hodi 1600 s GSisku do toho, je to jeste jednodouche, jen musis predilat benzinove nadrz, (nebo mezikuz) a benzinovou pumpa.
A lepsi by bilo i brzdy s GSicko, nebo hned s Kadett GSi.
A musis predilat vyfuk, dale to vse sedi!
Ale co v klubu hodne delame je do (s venku) standardni Corsi A, dat 2 liter 8v nebo 16v
To je super, auticko super lechky, 95% na dalnice nestiha! A na sprinty a tak je to taky super, tento rok budu jezdit sprinty s tohle Corsicku od kamoca, minulej rok jeste c20ne (8v), tedka c20xe (16v)

Hodne s hodi 1600 s GSisku do toho, je to jeste jednodouche, jen musis predilat benzinove nadrz, (nebo mezikuz) a benzinovou pumpa.
A lepsi by bilo i brzdy s GSicko, nebo hned s Kadett GSi.
A musis predilat vyfuk, dale to vse sedi!
Ale co v klubu hodne delame je do (s venku) standardni Corsi A, dat 2 liter 8v nebo 16v
kdyz ja tu 1.3 mel zadarmo tak bych byl sam proti sobe kdybych ji tam nedal.
Až dodělam VŠ tak se chystam postavit na sprinty Corsu s 2.0 16V turbo, zatím si budu muset vystačit s 1.3jkou.
Jinak brzdy se už řeší a budu tam dávat ATE třmeny a kotouče z Golfa 1.8 GTi (dopředu), vzadu asi zatím nechám bubny, přecijenom je to lehoučký auto.
Až dodělam VŠ tak se chystam postavit na sprinty Corsu s 2.0 16V turbo, zatím si budu muset vystačit s 1.3jkou.
Jinak brzdy se už řeší a budu tam dávat ATE třmeny a kotouče z Golfa 1.8 GTi (dopředu), vzadu asi zatím nechám bubny, přecijenom je to lehoučký auto.
Corsa A rulezzzzz
Proc s Golfa? Kdyz vse s Opel vleze na to?
Kadett GSi c20xe: 256x24mm (4x100 original)
Calibra Turbo/V6: 284x24mm (musis koupit specialni kotouce 4x100)
Omega 3.0: 298x28mm (Taky musis specialni kotouce s 4 dira) (Lehce prace)
Ja mam tedka Turbo brzdy pro muj Corsa B, kotouce s prodaji v Nemecku a v Holandsku, normal nebo s dirama. Daji se urcite i sehnat v CR. Ja jsem hi objednal v Anglie, protoze jsem chtel jine:

284x24mm complet, jeste jine hadice s metal a to bude stacit na Corsu 1.4 kteri ma original 236x20mm haha.
Ale tohle tam vse vlezi bez zmeni, proste tam dat a hotovo!
Bubny jsou dobri do tech 180 koni (kdyz jsou v dobrim stavu)
Jestli chces vzadu kotouce tak dej vedet, mam par dobri linky na to!
Greetz
Kadett GSi c20xe: 256x24mm (4x100 original)
Calibra Turbo/V6: 284x24mm (musis koupit specialni kotouce 4x100)
Omega 3.0: 298x28mm (Taky musis specialni kotouce s 4 dira) (Lehce prace)
Ja mam tedka Turbo brzdy pro muj Corsa B, kotouce s prodaji v Nemecku a v Holandsku, normal nebo s dirama. Daji se urcite i sehnat v CR. Ja jsem hi objednal v Anglie, protoze jsem chtel jine:

284x24mm complet, jeste jine hadice s metal a to bude stacit na Corsu 1.4 kteri ma original 236x20mm haha.
Ale tohle tam vse vlezi bez zmeni, proste tam dat a hotovo!
Bubny jsou dobri do tech 180 koni (kdyz jsou v dobrim stavu)
Jestli chces vzadu kotouce tak dej vedet, mam par dobri linky na to!
Greetz