tak nestiham ty tvoje auta sledovat, mas jich moc a cabrio sem az v tomhle stadiu nevidelLamik píše:Markus: A ci asi?

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
tak nestiham ty tvoje auta sledovat, mas jich moc a cabrio sem az v tomhle stadiu nevidelLamik píše:Markus: A ci asi?

Přesně tak, pětka je 4x4, hned jsem taky byla použita jako vyprošťovací vůz pro ostatní zadokolkářeTakeshi píše:ta m5d je styrykratstyry že ? určitě byla funMajky.n píše:Troška prvního letošního sněhu

. Jezděte v tomhle nečase fakt opatrně...
. Jezděte v tomhle nečase fakt opatrně... 

jj chybama se člověk učíH.o.m.i.e. píše:Ani mi nemluv, já jsem dnes přecenil své řidičské schopnosti, dostal jsem smyk a vletěl jsem asi 80tkou do pole....naštěstí se mě ani autu nic nestalo když nebudu počítat ty škrábance na nárazníku. Vyprošťovali jsme celej večer... jeden stupeň..všude led... Musím zaklepat že Swift je nesmrtelný auto. Jezděte v tomhle nečase fakt opatrně...
 , hlavně že jsi Ok, já dnes v noci od 1-8  na trase po regionu karviná až zlín a zpět (cca 400km), potkal pár lidí ve stromech, polích....a supové silnic (asistenčky) dnes mají žně
 , hlavně že jsi Ok, já dnes v noci od 1-8  na trase po regionu karviná až zlín a zpět (cca 400km), potkal pár lidí ve stromech, polích....a supové silnic (asistenčky) dnes mají žně   . Ráno na dálnici z Fm do Č.Těšína po obou stranách odstaveny mraky kamionů a aut bez řidičů, vypadalo to jak z nějakého filmu o zombie
 . Ráno na dálnici z Fm do Č.Těšína po obou stranách odstaveny mraky kamionů a aut bez řidičů, vypadalo to jak z nějakého filmu o zombie   

. Každopádně je to o přístupu řidiče, pokud má něco v hlavě a dobré obutí, může jet náledí nenáledí, pokud je to vocas, at raději ani nevyjíždí
 . Každopádně je to o přístupu řidiče, pokud má něco v hlavě a dobré obutí, může jet náledí nenáledí, pokud je to vocas, at raději ani nevyjíždí  
neser.SomČarovný píše:To je ještě fotka z dob kdy bylo + a italské auta startovaly?

25 let to vydrzi v bezvadnem stavu a potom ceska posta doruci s ulomenym rohem.
  25 let to vydrzi v bezvadnem stavu a potom ceska posta doruci s ulomenym rohem.  

na favika s malou upravou pasne.
  na favika s malou upravou pasne.

a dotvarovalo se to paradne. takhle to bude stacit.
 a dotvarovalo se to paradne. takhle to bude stacit.   takze "jen" poopravit ty praskly casti a mozna to prodlouzit dozadu, chybi cca 70mm.
  takze "jen" poopravit ty praskly casti a mozna to prodlouzit dozadu, chybi cca 70mm.