Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
tak já to tu checknu sem tam , tak nevím jak to je actual nebo ne .Jord píše:pokorneo to se ptáš jako seriously? se nedá porovnatabsolutně v ničem nemá pašik navrch...podvozek, funkčnost, spolehlivost, chod motoru, kultivovanost, výkon..zapomněl jsem na něco?
![]()
hlavně paštiku nemám tak 2 roky...
to ti povim, ale i takovej fanatik Opelů, věčnej hejtr a totální odpůrce VW, Bigpapa už má rád VW a nemůže si ho vynachválitMike Mad píše:svet se v prdel obraci, pokorneo jezdi ve VW
Necituj obrázky! Kane13pokorneo píše:Das Auto ne asiFord never again
abych nebyl off
Jak je na tom proti např. Oct.2 co se týče provozních nákladů, servisu atd? Jízdní vlastnosti,komfort? V recenzích to moc nevychvalovali ale zajímaly by mě spíš reálné zkušenosti majitelů.Jord píše:mě taky toyka nešla po chuti, ale už dva roky v rodině je corollka, která je hroznej držák a do avensise jsem si sednul, projel se a bylo jasno
Bi-TDIRudi píše:to ti povim, ale i takovej fanatik Opelů, věčnej hejtr a totální odpůrce VW, Bigpapa už má rád VW a nemůže si ho vynachválit
TO je pak jasné, když jsi nezkusil lepšípokorneo píše:nicméně porovnání nemám, ale mě nikdy nic toyota neříkala .
Já mám B5.5 a nemůžu říct ani půl slova a to tam mám i Tiptronic![]()
chromový lišty okolo auta dole ma Highlinem.artty píše:Dá se z toho dát pryč ten chrom, nebo takhle budou všechny?
Ano, ale mezi kamiony při 80kmph.BIGPAPA píše:wesly.TDI - asi jo, ale 2,0 TDI v B7 jezdí za 4,7 - 5 což není tak špatný...
Dlouhodobá 4x u Passatu je opravdu mimo. Ale jestli jezdíš s OIII za 6, tak máš kurva těžkou nohu na plynu. Já se bez problémů dostal na 5,4. A to nejezdím úplně pomalu. Za 6 jezdí Sup 125 kWHondaMan píše:Ano, ale mezi kamiony při 80kmph.BIGPAPA píše:wesly.TDI - asi jo, ale 2,0 TDI v B7 jezdí za 4,7 - 5 což není tak špatný...
Realita je alespoň o litr vyšší.
Já teď s OIII 2.0TDI 110kw jezdím za 6 a to z 90 - 95% mimo město.
Dlouhodobá spotřeba začínající 4 je u Passatu utopie a víš to i ty!
Dlouhodobá u 2,0 103kW s DSG ježdění pravidelně 35km do práce a zpět, sem tam trasy mezi pobočkama 5,2HondaMan píše:Dlouhodobá spotřeba začínající 4 je u Passatu utopie a víš to i ty!