Jsem z menšího města, přesto tu není problém si vybrat dle gusta. Nicméně mě trápí jeden podobnej problém. Chci se jít pobavit na diskárnu, ale problémem je, že tam je třeba 10-20 cigošů, kteří kazej atmosféru a pak tam ani buchty nepáchnou. Mohl by do toho stát zasáhnout a povolit max. 2 ks této rasy v tomto místě, aby ten zbytek neobtěžoval buchty a ty se tam tak vrátily? Dál mi tam vaděj zpocený lidi, bylo by možný i je omezit? Smrděj mi pod nos a nad ránem se mi z toho zvedá kýbl...a můžeme jít dál.AlesiBoss píše:Jelikoz jsem z mensiho mesta tak mam z toho dost smisene pocity, ve vetsim meste vetsinou enni problem misto do pajzlu kde se huli o sto sest zajit proste do nekuracke restaurace, stejne tam vetsinou i lip vari... Takze chapu ze vetsina velkomestaku to nevidi jako problem... Jenze co maji delat lidi an mesnich mestech (desetitisice nebo i min lidi) kde treba proste zadna nekuracka restaurace kde by melo smysl jit vubec neni... tam je pak volba nedobrovolne dychat kour ostatnich - coz ankonec vetsina lidi zvoli - nebo zustat doma... A to je automaticky spatne, protoze nekdo necim co vubec nepotrebuje ohrozuje na zdravi lidi kteri to vubec nechteji a to plosne zhorsuje zdravi obyvatel a naklady na jejich lecbu leti nahoru, jne proto ze lidi si tu cigaretu nemuzou dojit vykourit za dvere... Vyresit to plosnym zakazem je mozna overkill... ale neco by se s tim delat melo a urcite to nejsou ty radoby stavebne oddelene prostory ktere vetsinou vubec nefunguji... Bydlim ted ve vetsim meste a chodim si proste tam kde se nekouri a jsem spokojenej, takze se me debata tak moc nedotyka, zaroven ale chapu lidi co to obhajuji, protoze jsem se s tim prpoblemem v minulosti potykal na mensim meste...
PROČ? PROČ? PROČ?
Proč si tu chcete házet další klacky pod nohy a vymejšlet další zákaz něčeho? Kvůli Vaší pohodlnosti? Se proberte nebo seďte doma na prdeli. Dřív se tady křičelo svoboda svoboda a dneska nám sem Libor12 a jemu podobní tahaj zpátky omezování. PROČ? Protože jim to tak vyhovuje a ostatní poserte se z nás!

a nesmrdím, nechlastám a je mi podstatně líp.. a tady ten zákon... at si schválí nebo ne, je mi fuk.. určitě nepůjdu na demonstraci se stavět za kuřáky.. to nikdy
  a nesmrdím, nechlastám a je mi podstatně líp.. a tady ten zákon... at si schválí nebo ne, je mi fuk.. určitě nepůjdu na demonstraci se stavět za kuřáky.. to nikdy

pak se divte, že PČR kdysi tak bojovala proti "tuningářům" a jejich akcím a vrhalo to na ně nejhorší stín, vy jste úplně to samý, kvůli tý největší splodině odsoudíte celou kuřáckou společnost, hlavně, že Vám bude dobře
 pak se divte, že PČR kdysi tak bojovala proti "tuningářům" a jejich akcím a vrhalo to na ně nejhorší stín, vy jste úplně to samý, kvůli tý největší splodině odsoudíte celou kuřáckou společnost, hlavně, že Vám bude dobře 

píč*a je krásna věc, ale nesmí to bejt chlap....
 píč*a je krásna věc, ale nesmí to bejt chlap....