ehm

kapesnicky do ruky je to dojemny
Willy PavlíkBMW gang CZ 4 hod · Upraveno ·
TAK DOUFÁM ŽE NAPOSLEDY A V ÚPLNĚ POSLEDNÍM příspěvku bych se vyjádřil k tomu Janysovu trestnímu oznámení za urážku na cti ....není to shoda jmen...ten den jsem byl Janysovim hostem v pořadu bourak...porad to byl skvělej..o životě,rodině a věcech okolo.. a netuším proc by se měl nechat urážet kýmkoliv...já s ním souhlasím....sice bych z chlapce osobně raději vymlatil duši spíš než podával trestní oznámení..ale to je jedno....NAVIC....trestní oznámení nepodal on,ale firma která koupila webove stránky Tuning Průhonice...celý náš rozhovor o životě nebo i o BMWGANGU jehož je toto část je na you tube... Já za sebe jsem jedině rád,že se to takhle řeší...protože demokracie nebo svoboda slova...rozhodně není o tom,že se lidi smějí beztrestně urážet...a je jedině dobře,že si lidé ponesou zodpovědnost za slova pronesená psanou formou na internetu nebo v různých skupinách...alespoň si ti drsní frajeri u kompů rozmyslí než začnou dělat ramena a zbytečně někoho třeba urážet...každý si má přece nést následky za své činy,za své chování a jednání...a naopak..každý se chce mít právo zase bránit a nenechat se špinit kýmkoliv a urážet kýmkoliv na počkání...jméno JANYS CHADZOPULYS je obchodní značka koupená s TP a proto právníci chrání svoji koupenou investici...on nepodaval nic...