ve 3D až od 2016
 ve 3D až od 2016 
Binford: Já mu ale bevyvracím jeho bludy nikde, on to někdy zvládne sám, tím že linkuje zdroj svých mouder, který špatně pochopil
 já se mu prostě jenom směju

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
 ve 3D až od 2016
 ve 3D až od 2016 

Stupidní nákupní taška jako je golf tam jezdí a tvůj hyper sport podobný ferarri ne...
 Stupidní nákupní taška jako je golf tam jezdí a tvůj hyper sport podobný ferarri ne... 

ať už jsou reálné či nikoliv
 ať už jsou reálné či nikoliv

v téhle skupince zatím pokulhávám jenom já
 v téhle skupince zatím pokulhávám jenom já 

To je slovo chlapa!tholis píše:Kdo vadí většině má dostat po hubě...
SubTera píše:mile dite, to, jak se svou povesti nakladas ty, je tvoje vec

a ja zhubnu pod 100kgcrocjirka píše:to driv ja zacnu jezdit rallye

D
 DLiberaleMiguel2 píše:Binford: Já mu ale bevyvracím jeho bludy nikde, on to někdy zvládne sám, tím že linkuje zdroj svých mouder, který špatně pochopiljá se mu prostě jenom směju

. Ty mas prozatim problem se podivat i na Wikipedia, aby jsi vubec vedel, co mas v tom svem prditku vlastne za motor a neztrapnoval se tady placanim vymyslu vytazenych ze tve vlastni prdele.
 . Ty mas prozatim problem se podivat i na Wikipedia, aby jsi vubec vedel, co mas v tom svem prditku vlastne za motor a neztrapnoval se tady placanim vymyslu vytazenych ze tve vlastni prdele. ) a kdo komu dluzi penize - a pote utect jako maly psik s ocasem mezi nohama pokazde, kdyz te nekdo pozada, aby jsi sve tvrzeni necim verohodnym podlozil anebo zacit ubrecene vriskat a "dokazovat" sve vymysly jen dalsimi vymysly (nejlepe o "kamosich", kterych mas udajne vsude jinde plno, ale jen tady te ma kazdy za blbce). Stejne tak neumis ani predlozit nejaky link, kde se mi kazdy za zady smeje (ne ze by mi to nejak vadilo, protoze zvlaste v pripade nevzdelanych blbounu jako ty to je jeste zabavnejsi). Jak jsem uz rekl, kdyby jsi mel ty sve vymysly nejak a necim podporit, tak by ti mozna nekdo i v necem veril a nebyl by jsi kazdemu jen za cirkusoveho klauna.
 ) a kdo komu dluzi penize - a pote utect jako maly psik s ocasem mezi nohama pokazde, kdyz te nekdo pozada, aby jsi sve tvrzeni necim verohodnym podlozil anebo zacit ubrecene vriskat a "dokazovat" sve vymysly jen dalsimi vymysly (nejlepe o "kamosich", kterych mas udajne vsude jinde plno, ale jen tady te ma kazdy za blbce). Stejne tak neumis ani predlozit nejaky link, kde se mi kazdy za zady smeje (ne ze by mi to nejak vadilo, protoze zvlaste v pripade nevzdelanych blbounu jako ty to je jeste zabavnejsi). Jak jsem uz rekl, kdyby jsi mel ty sve vymysly nejak a necim podporit, tak by ti mozna nekdo i v necem veril a nebyl by jsi kazdemu jen za cirkusoveho klauna.
Ja bych byl k te prilezitosti i ochoten prijet do CR a pritahnout svou okruhovou Z06 (aby se Miguelek mohl podivat, jak vypada SKUTECNE autoBeaver píše:Doufám, že to bude někdo potom natáčet, bude to velmi komediální scéna. Pakliže se toho vůbec teda dožijeme...
 ). V te dobe, kdy k tomu dojde, bych uz mel mit svuj vlastni Boeing 787, ale nevim, jestli uz nebudu moc stary na to, aby mne vystavili ridicsky prukaz.
 ). V te dobe, kdy k tomu dojde, bych uz mel mit svuj vlastni Boeing 787, ale nevim, jestli uz nebudu moc stary na to, aby mne vystavili ridicsky prukaz. 
Ja jsem take pro NE, protoze nevim, co bych delal pokazde kdyz se nudim a chci se zasmatsemysak píše:samozrejme sem pro NE, protoze obdivuji jak se na takto nicotnych problemech dokazete takhle dlouho a slozite tocit, to jako mate tak male ego ze to nedavate jo?
 .
 . 

OK, dáme pivoTaboo píše:Ja bych byl k te prilezitosti i ochoten prijet do CR
 Obecně vzato by potom stálo za to vypsat sázky v kolikáté zatáčce to pošle do hodin (pokud nepojede jako důchodce - ale to by měla zajistit konkurence na trati v podobě Tholise).
 Obecně vzato by potom stálo za to vypsat sázky v kolikáté zatáčce to pošle do hodin (pokud nepojede jako důchodce - ale to by měla zajistit konkurence na trati v podobě Tholise). 

popř. založit téma Miguel a omezit ty různé s*ačky jen na toto dané téma
 popř. založit téma Miguel a omezit ty různé s*ačky jen na toto dané téma  

Pak ,když dám vyhledat posty taboo, vyleze mi liberale
  Pak ,když dám vyhledat posty taboo, vyleze mi liberale  
 nevím co by jste tu dělali, kdyby se tu nesmělo mazat a svoboda slova by měla plnej rozměr... jako na jiným foru...
 nevím co by jste tu dělali, kdyby se tu nesmělo mazat a svoboda slova by měla plnej rozměr... jako na jiným foru...LiberaleMiguel2 píše:Ritchma: No třeba brzdy prostě fungovat musítam to neojebeš neznalostí
kdyby to byly nefunkční shity, tak se ti při ostré jízdě prostě rozpadnou