Zkušenosti s obchody

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Gooder

Zkušenosti s obchody

Příspěvek od Gooder »

Nemáte někdo zkušenost s eshopem AMD Autodíly? Přemýšlím nad repasí třmenů a hledal jsem, kolik vůbec stojí nový. Běžně ceny za ATE od 2000, TRW cca 1500Kč, NK do 1500Kč a v AMD mají ATE za 1300Kč. I kdyby to byl výměnný systém, přijde mi to podezřele levné :?

AlesiBoss

Re: Zkušenosti s obchody

Příspěvek od AlesiBoss »

nemam sice zkusenost primo s AMD autodily, ale osobne vzdycky najdu co nejvic cisel konkretniho kusu co hledam a hledam pres google, veci takhle bezne kupuju i o polovinu levneji nez byvaji bezne ceny ve "znamejsich" obchodech prav eu podobnejch "malejch" prodejcu... Spouty nakupu a zadne slapnuti vedle, takze bych rekl, ze to neni podezrele... na dilech jsou obrovsky marze, vyplati se hledat a kupovat tam kde si ty marze nepumpujou do nebes :)
už nemám hnujdaj...

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Tak to já taky kupuje v méně známých eshopech, kde se dostanu na polovinu oproti Auto Kelly, ale oni měli ty ATE ještě o půlku levnější. Každopádně jsem se jich ptal a nemají je skladem, jen FTE za stejnou cenu. Tak uvidím, jestli repas, TRW nebo FTE.

AlesiBoss

Příspěvek od AlesiBoss »

kelly je to nejdrazsi v existenci, ti maj kolikrat i 4x dratzsi dily nez se daji sehnat jinde... tim znamejsim shopem jsem mel na mysli eshopy co maji vcelku rozumne ceny, jsou uz vetsi, ale porad to neni jako obri kelly a jejich sileny ceny :)

Takze jo, ta cena porad neni divna, jak rikam, na dilech jsou neskutecne velky marze :) ty ceny jdou srazit pomerne solidne a vzdycky se najde nekdo kdo to neudela a proda ti to za malou marzi. A to jsou vetsinou ti nejmensi, co se dostavaj teprve na trh a delaji to cenou
už nemám hnujdaj...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“